آغاز فروش اینترنتی «فاکتور صوری»

«فاکتور صوری» به کارگردانی سید مهدی کرباسی، مستندی ۴۵ دقیقه‌ای در نقد نظام بانکداری کشور است که سفیر فیلم آن را سال گذشته در دانشگاه صنعتی شریف و با حضور دانشجویان و چهره های مختلف فرهنگی و اقتصادی، رونمایی کرد.

هیس… فمینیست خوب است، قصاص بد!

داستان می‌خواهد از تجاوز به کودکان، عدم توجه به مسائل جنسی در کودکی از جانب والدین و معلمان، خلأهای موجود در قانون مجازات اسلامی و عدم نظارت بر مستخدمین مجتمع‌های ساختمانی، بگوید و این مسائل را بهانه‌ای قرار می‌دهد برای پیشبرد فیلم‌نامۀ قوی‌اش تا در نهایت حکم قصاص را به چالش بکشد.

رنگ هایی آشفته در «حوض نقاشی»

کارگردان با شیطنت‌های زیادی توانسته که به نظام و شیوه اداری آن نقد صریح وارد کند و و با استفاده از تک‌جملاتی که تمام مخاطبان می‌دانند گوینده آن کیست، نوعی نارضایتی از نظام جمهوری اسلامی را فریاد می‌زند.

مؤسسه سفیر در انحصار دانشجویان دانشگاه شریف نیست

موسسه سفیر در حصر شریفی‌ها نیست. ما خودمان از این باب شاید ضربه‌هایی هم خوردیم، نگاه واحد و سلیقه واحد لزوما مشخصه خوبی هم نیست. بچه‌های دانشگاه شریف شاید در یک زمینه‌هایی استعداد داشته باشند ولی این ویژگی آسیب‌هایی هم دارد.

نباید بین حاتمی‌کیا٬ میرکریمی و درویش با عمار فاصله‌ای باشد

کم‌کم سینماگرهای دیگر را هم دعوت کنیم٬ نباید فاصله ای بین حاتمی کیا٬ میرکریمی و حتی درویش با جشنواره باشد باید همه را دعوت کرد. در دانشگاه استاد تمام هایی که هستند و نسل قبل هستند٬ ما باید احترام بگذاریم و جلو رویم تا آن‌ها پیشرویی نسل ما را قبول کنند. بنابراین باید آن‌ها هم باید احساس کنند که دعوت می‌شوند. آن ها پیشروی سینمای ما هستند.

شما بی شمارید یا ما؟!

در یک نگاه کلی می‌توان این نمره مثبت را به مستند داد که فارغ از زندگی شهری در اوج اتفاقات و حوادث 88 به بطن مردم روستا می‌رود و از زبان آنها اعتراض خود را بیان می‌کند. مردمی که به روایت رسانه‌های غربی مشتی دهاتی لقب گرفته‌اند ولی همین مردم در جبهه‌های جنگ از نفرات پیش‌رو بوده‌اند.

لباس خونی فرزند شهیدش را خودش شست

مادر شهید صفری هنگام شست و شوی یک لباس، وقتی می‌خواهد خون بر روی لباس را پاک کند متوجه می‌شود که خون متعلق به فرزندش است و فردا خبر آوردند که پسرش شهید شده است.

برگزاری «هفته دانشگاهی عمار» در ترم دوم دانشگاه‌ها

دبیر اجرایی سومین جشنواره مردمی فیلم عمار بیان کرد:ما اکران‌های دانشگاهی را در اولویت بعدی قرار دادیم و تنها دانشگاه‌هایی که خودشان مصر شدند اکران می‌کنند. ان‌شالله بعد از جشنواره سوم در آغاز ترم جدید دانشگاهی هفته‌ای را با نام هفته دانشگاهی عمار برگزار خواهد شد.

این‌بار خبری از چشم‌بند نبود

پس از چندی برایم غذا آوردند و با خوردن آن مرا سوار یک خودرو کردند. ماشین به طرف بیرون شهر حرکت کرد. نمی‌دانستم مقصد آن‌ها کجاست و این که می‌خواهند چه کنند. خودرو عادی… بدون چشم‌بند… حرکت به بیرون شهر… همه این‌ها اموری بود که وضع فعلی را با گذشته متمایز می‌کرد

چرا نهضت امام حسین(ع) تئوریزه نشده است؟

مطلب مهمی که مطرح است اینکه ما با مواد خامی که داریم چه کاری باید انجام دهیم. هر چه جلو می‌رویم موازنه‌ ما با غرب به سمت برابری می‌رود، اما آنچه مهم است اینکه بعد از این موازنه به کجا می خواهیم برسیم؛ مثلاً در حوزه‌ اسلام شناسی، دانشگاه‌های ما چه چیز قابل عرضه‌ای برای دانشگاه‌های آمریکا خواهند داشت.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.