طمع کشورها به داشته‌های فرهنگی ایران

در حالی که تا کمتر از یک ماه دیگر دانش پخت نان لواش به کام ارمنستان و روسری ابریشمی آذری به نام کشور آذربایجان در فهرست یونسکو به ثبت خواهد رسید، ازبکستان هم با پرونده جهانی «شوخ طبعی» ظاهراً قرار است «ملانصرالدین» را از آن خود کند.

آلمانی‌ها «ای ایران» را می‌نوازند

کنسرت مشترک نوازندگان ایرانی و آلمانی با عنوان «پاییز برلین» به سرپرستی دکتر کلاوس گالاس 12 مهر ماه با همکاری برج میلاد تهران و سفارت آلمان در بلندترین برج کشور برگزار می‌شود.

«خانه آواز ایرانی» افتتاح شد

برگزاری نشست‌های تخصصی آسیب شناسی آواز ایرانی، برگزاری نشست‌های تخصصی با اساتید شناخته شده در حوزه آواز ایرانی، تقویت پژوهش و حمایت از پژوهش در حوزه آواز و بزرگداشت اساتید آواز به عنوان اهداف این خانه اعلام شده است.

نمی‌توان موسیقی سنتی را کنار گذاشت

تفکرعام از موسیقی اصیل ایرانی این است که این نوع موسیقی برای مردم جذابیت ندارد . اما به اعتقاد من چنین تفکری نادرست است چراکه هنر موسیقی در سالهای اخیر پیشرفت قابل توجهی کرده است و همیشه هم حرف برای گفتن داشته است و نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت.

موسیقی غربی؛ غذایی مسموم برای روح

پرسش از اینکه چرا موسیقی ایرانی چندان جوانان امروز را جذب نمی‌کند و اینکه آیا این به نوازنده‌ها، آهنگسازان، خوانندگان و … برمی‌گردد یا ذائقه‌ مردم تغییر کرده، مبحثی است که باید به گونه دیگری که تا به حال به آن نپرداخته‌ایم، نظر بیفکنیم.

بخوان به نام گل سرخ …

اتفاق عجیبی که در قسمت دوم برنامه افتاد حضور بی مقدمه و یکباره نوازنده هندی در وسط برنامه روی سن بود. پس از اجرا ترانه دیباچه و در هنگام اجرای ترانهٔ «پیام باران» چاکراپورتی، زمانی که سالار عقیلی در حین اجرای تصنیف بود، وارد صحنه شد

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.