ایجاد وحدت و گفت وگو تکلیف شرعی ماست

مولوی عبدالحمید با بیان اینکه ما تکلیف شرعی داریم که برای وحدت و گفت وگو تلاش کنیم و هر کاری که درست باشد و برای خداوند تعالی باشد و به نفع اسلام و مردم باشد، ما به آن مکلف هستیم، گفت: در چنین شرایطی بهترین راه گفتمان و وحدت امت اسلام است و ما در شرایط کنونی هر ندای وحدتی که بلند شود، خوشحال می‌شویم.

شیعه و سنی باید به مشترکات چنگ بزنند

ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺑﻪ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻗﻠﺒﺎ ﻭ ﻟﺴﺎﻧﺎً ﺧﻮﺍﺳﺘﺎﺭ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﯼ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻭﺭ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﻋﺰﺕ، ﺣﺮﻣﺖ ﻭ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪﯼ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﯾﮑﭙﺎﺭﭼﮕﯽ ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﻌﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﻫﺮ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﯼ ﺍﺗﺤﺎﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺭﺍ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺻﺪﺩ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺗﻔﺮﻗﻪ ﺑﯿﻦ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺦ ﻭ ﺑﻦ ﺑﺮﮐﻨﺪ.

مولوی عبدالحمید: محبت اهل‌بیت(ع) اشتراک شیعه و سنی است

مولوی عبدالحمید با بیان اینکه ما با اهل کتاب در زمینه توحید اشتراک داریم، گفت: شیعه و سنی نه در توحید، بلکه در رسالت و مشترکات متعدد متحد هستند. وی با تاکید بر اینکه امروز اسلام نیازمند وحدت است، ابراز داشت: ما باید دشمن شناسی داشته باشیم و اهداف و ترفندهایش را شناخته و ریشه یابی کنیم.

افراط و تفریط در دین عامل‌پیدایش تکفیری‌ها

کمیسیون «برون‌رفت» از مجموعه کمیسیون‌های کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای جهان اسلام با هدف بررسی راهکارهای رهایی جوامع اسلامی از این آفت برگزار شد.

مولای گردانندگان‌سایت هاشمی‌کیست+عکس

پایگاه اطلاع‌رسانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان رسانه رسمی منعکس کننده مواضع و خاطرات حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی تیتر عجیب “دیدار هاشمی با مولانا عبدالحمید” را برای پوشش خبر دیدار رییس مجمع تشخیص با عبدالحمید اسماعیل‌زهی انتخاب کرد.

اظهارات مولوی عبدالحميد درباره آزادی مرزبانان

ما پيش از شهادت آقاي دانايي‌فر تلاش‌هاي خود را آغاز كرده بوديم اما اين گروه ادعا كرده بود كه در ازاي يك زنداني از خود كه مي‌گفتند در حوالي كرمانشاه به دست دولت كشته شده است، يك نفر از اين 5 نفر را خواهند كشت.

تلاش افراطی‌ها برای تطهیر «جیش‌الظلم»

پررنگ کردن نقش اقلیت‌های مذهبی در آزادسازی مرزبانان در حالی فرضیه «حمایت از اقلیت‌ها با اهداف سیاسی‌» را تقویت می‌کند که این سیاست غیرمتوازن بر امنیت‌ ملی کشورمان نیز سایه افکنده است.

آزادی و انتقال مرزبانان چگونه انجام گرفت؟

هیات معتمدین پس از تحویل گرفتن مرزبانان و برای تامین امنیت جانی مرزبانان در برابر اشرار و افرد بدخواه در طول مسیر سخت و بعضا صعب العبور بازگشت، مجبور بودند مسیرهایی را انتخاب کنند که امن و مطمئن باشد و در ثانی با پرداخت مبالغی شخصی اسلحه مثل آرپی جی و ماشین و موتور تهیه کردند و پس از تحویل گروگان ها در ایران اسلحه ها نیز به مقامات امنیتی ایرانی تحویل داده شد.

مرزبانان ربوده شده وارد کشور شدند

در نهایت مرزبانان ایرانی پس از دوماه با تلاش و همکاری دستگاههای مسئول کشورمان و ریش سفیدان و اهل سنت منطقه سیستان از اسارت رهایی یافته و وارد کشور شدند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.