هفت تپه نقطه عطف موقعیت کارگر ایرانی

مدتی است پیگیر اخبار و وضع کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه هستیم. وضعی که امروز به نهایت بغرنجی اش رسیده است. اگرچه همه هجده کارگری که در تجمعات اعتراضات آمیز این هفته دستگیر شده بودند آزاد شدند و مسئولان از پرداخت معوقه کارگران سخن گفته اند اما تقریبا می توان گفت هیچ اتفاق ویژه ای نیفتاده است و عوامل اصلی اعتراضات کارگران هنوز برطرف نشده است. اعتراضات کارگران دیگر نه حقوق معوقه شان بلکه شفاف سازی نحوه واگذاری این مجتمع بزرگ در سال ۹۴ به چند جوانک بی نام و نشان است.

راز مخالفت آخوندی با مسکن مهر!

وزیر راه و مسکن دولت یازدهم و دوازدهم یکی از سرسخت ترین منتقدان مسکن مهر بوده است. اگرچه وزیر مسکن در هنگام رای اعتماد در سال ۹۲ سیاست خود در مسکن را عرضه مسکن اجتماعی عنوان کرد اما عدم اهتمام لازم به حل مشکلات مسکن مهر و اتمام واحدهای نیمه تمام از مهمترین سیاست های وزارتخانه متبوعش در ۵ سال گذشته بوده است. نشانه های محکمی وجود دارد که پیگیری این سیاست را می توان از نتایج تعارض منافع دانست.

صادق زیبا کلام، گاج و هیچوقت یک ایرانی را تهدید نکن!

این سوال که آمریکا که در دو دهه گذشته تنها توانسته به دو کشور بی ثبات و ضعیف مانند افغانستان و عراق آن هم با اطمینان از اینکه با مقاومت خاصی مواجه می شود حمله کند چطور امکان این را پیدا می کند که به کشور باثبات و مقتدر منطقه ای مانند ایران حمله کند معمولا از سمت آنان بی پاسخ می ماند . بماند که هم در طرح کروکر-مندز (که راهبرد دولت اوباما در مذاکرات بود) و هم توسط جان کری در مصاحبه اصلی خود پس از توافق وین اعلام شد که سیاست حمله به ایران عملا امکان پذیر نیست چون ابعاد واکنش ایران برای ما قابل پیش بینی نیست!

مدارک دانشگاهی، مابه ازای واقعی ندارند

حسن عباسی در نشست نقد فیلمسازان جوان انقلاب با انتقاد لمپنیزم موجود در ورزش کشور گفت: روی آنتن رفتن یک برنامه چند ساعته در نیمه های شب و روی خط آمدن مسئولان و بیداری پنج میلیون نفر برای اینکه مشخص شود چه کسی پیراهن دیگری را کشیده، نشانه انحطاط اخلاقی است.

ایدئولوژی در روش‌شناسی محقق هم موثر است

غفلت از این مسئله و بی توجهی به هویت فرهنگی و تاریخی نظریات اروپایی و مطلق کردن این نظریات و استفاده از آنها به عنوان ابزار تحلیل، این آفت را به دنبال دارد که ما را از قرائت نظریات بومی و تاریخی منع می کند و مانع از این می شود که ما تلاشهای اندیشمندان مان همچون بیرونی، ابن خلدون و فارابی را مورد بازبینی قرار دهیم

امکان جامعه شناسی اسلامی بررسی شد

نه تنها علوم انسانی بلکه علوم طبیعی در غرب نیز در یک سنت دینی مسیحی یهودی رشد پیدا کرده است و اصالتا علم تجربی جزیی نگر آنطور که «جان هات» می گوید نمی توانسته است بدون پشتوانه جهان بینی دینی، کل نگری ، آینده نگری و پیش بینی داشته باشد و اصلا بدون دین علم جدید امکان رشد نداشته است. پس اینکه دین چگونه خودش را وارد علم حتی علم تجربی طبیعی می کند سابقه تاریخی دارد چه برسد به علوم انسانی که طبیعتا تحت تاثیر فرهنگ و اخلاق و غیره است

شعرهای آهنگران جبهه ها را به تاریخ شیعه پیوند می داد

این نوحه ها بخشی از تاریخ و حافظه فرهنگی ماست. هم روایت جنگ موضوع قابل بررسی است، هم خاطره گویی ها، خود قابل بررسی است. ساختار های روایی آنها و مقایسه با ساختارهای روایی سایر جنگ ها همگی ارزش مطالعه علمی دارد. همچنین تحلیل محتوای اشعار و نوحه هایی که در این کتاب جمع آوری شده است و اینکه چه کلماتی و چه مفاهیمی تکرار شده اند و چرا.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.