اکران و بررسی 2فیلم با حضور استاد هاشم زاده

فیلم های داستانی «شربت سینه» و «یک روز دیرتر» با حضور استاد سیدناصر هاشم زاده و کارگردان های این دو فیلم در هجدهمین نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب، اکران و بررسی می شوند.

نسبت حوزه‌های علمیه با هنر در میزگرد جلیلی و هاشم‌زاده

این انتظار را علما باید دوباره ایجاد کنند که ما از حوزه­های علمیه فقط احکام فقهی را نپرسیم. آن­وقت من شیعه که می­خواهم در عرصه سینما، نقاشی، موسیقی و … کار کنم، او مسيرم را مشخص مي­کند. اگر این کار را نكند، كما اين­که در سال­های گذشته نكرده، می­شود همین. معرفتتان تداوم ندارد و در یک جایی متوقف مي­شود و همان را برای خودش قرن­ها تکرار می­کند.

هاشم زاده: جای حاج‌کاظم بودم دق می‌کردم

پدرم بابت کتاب خواندن به من دستمزد می‌داد. اولین کتابی که به این ترتیب خواندم «امیرحمزه» بود؛ افسانه‌هایی درباره حمزه عموی پیامبر. بعدتر هم «ملک‌جمشید» و «امیرارسلان» …

هنر سیاست‌زده کارش تمام است

تا دیروز انشا بلد نبود بنویسد اما امروز رهنمود می‌دهد برای هنر و این قضیه موجب می‌شود که غیر را راه ندهد و خودش هم به لحاظ فکری کوتوله و به لحاظ قدرت کاری قلدر می‌شود تا که وقتی دوره‌اش تمام شود، اما این چه می‌کند؟ دوباره باج می‌دهد و باج می‌گیرد.

حیا، ادب و نهایتاً فیلم‌نامه اسلامی

من معتقدم حیا حجاب انسان است. حجاب پوشش تن است، ولی حیا حجاب روح است. اساساً تمام ادب در آداب و احکام دینی به معنای حیاست. در عین حال حیا متفاوت است با خجالت. خجالت به ساحت دیگری تعلق دارد. حیا بسیار کارکرد دارد، حتی در سینما. برای مثال، می‌شود فیلم‌های خانم درخشنده را از این منظر بررسی کرد و دید اگر فیلم‌های ایشان را با توجه به مقولة حیا تعریف می‌کردیم چه اتفاقی می‌افتاد. حتی می‌شود کارنامة ایشان را تحلیل کرد.

گزارش تصویری: اختتامیه جشنواره مردمی فیلم عمار

شب گذشته اختتامیه سومین جشنواره مردمی فیلم عمار با تجلیل از برگزیدگان این دوره و تقدیر از داوود میرباقری برگزار شد.

کارگردان «مشتی اسماعیل» مستند احمدی‌روشن را می‌سازد

این مستند پرتره بیشتر به بعد خانوادگی شهید احمدی‌روشن می‌پردازد و در این راستا با خانواده آن شهید گفت‌وگو و مصاحبه شده است و در مواردی با برخی از دوستان دانشگاهی شهید نیز به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

اسکار، سیرکی است که سرمایه داری به راه می اندازد

اسکار به طور کلی یک شو است و به هیچ وجه یک مراسم سینمایی نیست بلکه بازاری برای مد و لباس و جواهرات است. آرایش بازیگران را صاحبان مراسم تعیین می کنند و هر جیزی جز هنر در آن دیده می شود.و در واقع سیرکی است که نظام سرمایه داری راه انداخته است و جز دنبال کردن منافع سیاسی برای آمریکا هیچ ماهیت دیگری ندارد.

فیلم های جشنواره امسال مناسب فارسی وان بود!

وقتی به جشن‌واره هنری در یک جامعه‌ی اسلامی فکر کنیم توقع مان دریافت المان‌ها و نشانه‌های دینی است؛ مخصوصا که حکومت و سردمداران فرهنگی جامعه مدعی اسلامی بودن‌ باشند. اما وقتی درست از همین قضیه بری می‌شوند جشنواره محفلی می‌شود برای عده‌ای که کف می‌زنند و اباحه گری می کنند. به طوری که خیلی از این فیلم ها را می شود در فارسی وان پخش کرد.

بعضی از مدیران جو زده شده‌اند

بعضی ها مسیر را عوض کرده اند. بعضی از مدیران زمان زده شدند. جو زده شدند. و این ها فراموش کردند که مدیر شده اند تا به انقلاب و اهداف انقلاب توجه کنند. شاید مرعوب شدند در برابر غیر.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.