برادر سفیر کودکان! برای بوسنی جان دادیم

کمپوت و کنسرو همان چیزی است که سفیران صلح و کودک و مبارزه با تجاوز و…همچون آنجلیناجولی و جورج کلونی و شاید بعضی اشخاص داخلی به سودان جنوبی و سومالی و ساحل عاج می برند. کنسرو آن است که گاه آمریکا هم با هواپیما بر مناطقی که خود ویران می کند فرو می ریزد.

در تشییع فاطمه کجا بودیم؟

دیروز بر حسب وظیفه اسلامی و انسانی وارد قضیه بوسنی شدیم. شهید و مجروح دادیم و آنگاه که لازم شد بازسازی وکار فرهنگی کردیم.به بیانی آن روز بذرمودت و اخوت در کشتزار حاصلخیز ملتی کاشتیم که قدر شناس و ممنون‌اند واین قدر شناسی را نشان داده‌اند. اما امروز تداوم در مسیر رفته وهمدردی و همراهی با ملتی که ما را از خود می دانند واجب است.

جنگ بوسنی به روایت فرهنگ

ماجرا وقتی وحشتناک تر می شود که همسایه دیروز و پریروز، یک دفعه می شود دشمن و با اسلحه پیش رویت می ایستد؛ نه برای تهدید، برای کشتن، کشتن واقعی. این اتفاقی است که سال ها پیش در بوسنی و هرزگوین افتاد. صرب ها که قساوت شان بعد از جنگ بوسنی روی نازی ها را سفید کرد و تمثیل شد در دنیای جنگ و دفاع، به جان مسلمانان بوسنی افتادند و آن هم بد! دستور رسیده بود که مردان و پسران را بکشید و زنان را …

عباسیان: عمار باید به استانداردهای مطلوب جشنواره‌ها برسد

جشنواره عمار حسابش جداست. جشنواره عمار برای ماست، تکلیفش با خودش مشخص است و جای این‌گونه فیلم‌هاست. سنگ بنای خوبی گذاشته شده است و ان‌شاءالله به اندازه‌ای که تلاش می‌شود و فیلم‌های خوبی در آن به نمایش در می‌آید، استقبال هم بشود و برگزاری آن هم به لحاظ استانداردهای به حد و اندازه‌ی مطلوبی برسد که تأثیرگذاری خود را داشته باشد.

عباسیان: می‌گفتند بوسنی مسأله امروز ما نیست

محمدرضا عباسیان که با مستند «مدرسه» پیرامون جنگ بوسنی میهمان دومین روز جشنواره عمار بود در جلسه نقد و بررسی این مستند با اشاره به هشت مستندی که پیرامون جنگ بوسنی ساخته است گفت:‌ با یکی از مسئولین درباره‌ی مستندهایم صحبت می‌کردم، می‌گفت چرا بوسنی؟ بوسنی که مسأله امروز ما نیست! متأسفانه این نوع نگاه استراتژیک دردناک است.

هنرمند ایرانی یادواره شهدای بوسنی را خلق می‌کند

تهران – هنرمند مجسمه ساز ایرانی یادواره شهادت 8 هزار مسلمان غیرنظامی بوسنیایی از سوی نیروهای صرب را در قالب یک اثر حجمی ترسیم می کند.

گزارش تصویری: از بوسنی تا میانمار

و اما درد ما درد اسلام است، درد مظلوميت حسين (ع) در کربلاست، درد نامردي هاي روا داشته درحق مولايمان علي (ع) است، درد ما درد اسارت جانکاه ميليون ها مسلمان است، درد ما درد دوري ازحق است…

مراسمی برای اینکه فراموش شود

و آن طرفتر، در جایگاه مراسم، یک بازمانده هولوکاست، یک خاخام یهودی نیویورکی برای این مصیبت دیده ها از هولوکاست میگفت و پیام پرزیدنت اوباما را میخواند که «ای مردم بوسنی، ما با شما هستیم و نمیگذاریم کسی این نسل کشی را فراموش کند»

برجی: بوسنی بمبی خوشه‌ای برای غرب بود

دهه 90 میلادی برای ما مسلمان‌ها خاطره یکی از تلخ‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ بشر را تداعی می‌کند؛ نسل‌کشی در سربنیتسای بوسنی. قتل عام صرب‌ها در سربرنیتسا یک هفته ادامه داشت و در این مدت هیچ یک از کشورهای غربی برای ممانعت از آن مداخله‌ای نکردند.

عکس‌های کریستوفر موریس، بازتابی از آخرالزمان

جنگ یوگسلاوی و کشتار مردم بی‌گناه، تأثیرات ناخوشایندی بر روح من به جا گذاشت، تا حدی که از خودم و عکس‌هایی که می‌گرفتم، عکس‌های بدن‌های پاره‌پاره‌ی انسان‌های بی‌گناه، به جای عاملان این کشتارها شرم می‌کردم. به همین علت، برای مدتی از کار دست کشیدم اما مشکل آنجا بود که بی‌تفاوت‌ بودن هم در ذهن من نمی‌گنجید، پس بار دیگر سلاحم را به دست گرفتم.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.