بررسی نظام بانکی در بسیج‌دانشجویی

نشست بررسی‌ مسایل مهم نظام بانکی‌ با حضور نمایندگانی از بسیج دانشجویی دانشکده‌های اقتصاد تهران، امام صادق، شریف، آزاد مرکز و مدرسه عالی‌ مطهری برگزار شد و محمد امینی رعیا کارشناس مسائل بانک به تشریح مشکلات موجود در نظام بانکی کشور پرداخت.

اصلاح نظام بانکی با توصیه و درخواست امکان پذیر نیست

تا چه زمانی آحاد جامعه باید شاهد برخورد منفعلانه در قبال تخلفات گسترده بانک‌ها در حوزه‌های گوناگون مانند شرکت‌داری، اعطای تسهیلات بیش از حد و بی‌ضابطه به اشخاص مرتبط، ورود به تجارت و خرید و فروش مسکن، عدم هدایت صحیح منابع مطابق قانون و… باشند؟ آیا وقت آن نرسیده است که بانک مرکزی فعالانه وظیفه اصلی خود یعنی نظارت بر شبکه بانکی را در دستور کار قرار دهد

بدون تغییر بانک‌ها تغییر اقتصادی ممکن نیست

بانک‌ها باید به سپرده‌ها سود خوب بدهند همچنین باید الگوهای نامناسب مدیریتی را در تمام سطوح کنار بگذاریم و آنان را به مردم معرفی کنیم تا ایرانی صنعتی داشته باشیم.

از ربا در بانکها تا برآمدن «خاوری»

اکثر بانکهای خصوصی ما از بانک‏‎های دولتی وام ۱۲ درصد می‌‎گیرند و خود ۲۴درصد به محتاجان وام می‌‎دهند. یا افرادی وام ۱۲ درصد می‌‎گیرند و دربانکهای خصوصی با بهره ۲۱ درصد می‌‎گذارند خوب این می‌‎شود ربا.

نظام بانکی ما بدون ربا نمی‌تواند عمل کند!

دکتر حسن سبحانی، با اشاره به طرح تحول نظام بانکی و تاکید بر اجرای قانون عملیات بانکی بدون ربا، تصریح‌ کرد: به جای تدوین قوانین جدید که پروسه طولانی را می‌طلبد، باید نسبت به اجرای قانون موجود توسط نظام بانکی اهتمام ورزید؛ چراکه از پس اجرای این قانون بخشی از مشکلات ما کاهش پیدا می‌کند.

بانک‌های ایرانی چگونه از تولیدات داخلی حمایت کنند؟

تنها با شکل­گیری بانک‌های خصوصی است که مکانیسم تخصیص منابع به فعالیت‌های سودآور یا به عبارت دیگر حمایت مالی از طرح‌های دارای مزیت رقابتی تبدیل به روال غالب خواهد شد. در این نوشتار، این موضوع از آن جهت مورد نقد قرار می‌گیرد که عموماً بخش‌های سودآور، بخش‌هایی هستند که از مزیت رقابتی برخوردارند و اتفاقاً در اولویت برای حمایت از تولید داخلی قرار می‌گیرند.

مهدی كرباسيان: اختلاس‌های دیگری در راه است

بایستی بررسی دقیق و کار‌شناسی و تخصصی درباره ریشه‌های این اختلاس انجام گردد تا از خلال آن نواقص موجود درنظام حسابرسی، بازرسی و به ویژه ترکیب و مهندسی تصمیم‌گیری و توزیع قدرت درهیات مدیره بانک‌ها در بروز این اختلاس آشکارشده و درصدد رفع آن برآئیم. این چنین است که می‌توان پیش‌بینی کرد اگرنواقص موجود در ساختار بانک‌ها رفع نشود اختلاس‌های دیگری نیز درراه خواهند بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.