آیا الگوی حکومتی علوی قابل تکرار است؟
حضرت به استاندار خود نوشت «أَلَا وَ إِنَّ لِكُلِّ مَأْمُومٍ إِمَاما»[3] هر کس میخواهد کاری انجام دهد، بالأخره باید الگویی داشته باشد. یعنی فرد تنها الگو را انتخاب میکند نه اینکه بتواند صد درصد مانند الگویی که انتخاب کرده است بشود. پس اینکه بگوییم مگر کسی میتواند علی بشود مغالطه است. مگر کسی ادعا کرده که میخواهد علی بشود؟! ایشان عین عصمت و عین علم خداست. خیر، این یک مغالطه و اشتباه است. نه کسی ادعا کرده که اینگونه میشود و نه قرار است کسی علی بشود، ولی میبایست شیعۀ علی و شبیه علی بشویم.
دوره آموزشی نظام سازی انقلاب اسلامی
ثبت نام نخستین دورۀ آموزش مجازی مؤسسۀ علمی- فرهنگی سدید، با عنوان «درآمدی بر نظامسازی انقلاب اسلامی از منظر دانش حقوق عمومی و فقه حکومتی» و با مشارکت مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی دانشگاه تهران آغاز شد.
برخی مسئولان صراحتاً میگویند آب خوردنمان با اراده غرب است
رحیم پورازغدی با بیان اینکه غرب در تلاش است تاریخ جعلی بسازد تا به کودکشان بگوید «شما میتوانید» خاطر نشان کرد: متأسفانه نمیتوانیم در آموزش و پرورش گفتمان سازی کنیم مگر اینکه فرزندانمان بعد از 12 سال درس خواندن پس از بیرون آمدن از محیط آموزشی بتوانند بگویند که چه کسی هستند؟ در برابر چه کسانی مسئول هستند؟ چه حقوقی دارند یا ندارند؟ و چه توانی برای حل مشکلات جامعه دارند و بر این باور باشند که میتوانیم.
بیماری توسعهگرائی در تصمیمسازی کشور
در این مرحله هدف اصلی “اصلاح نظام تصمیم سازی کشور” است و تمرکز الگوی پیشرفت اسلامی در مرحله پردازش، بر اصلاح نظام تصمیم سازی به تأثیر گزاری بی بدیل نظام تصمیم سازی بر فرآیند اداره کشور باز گشت دارد. نظام تصمیم سازی کشور در حال حاضر به بیماری توسعه گرائی مبتلا است.
حال ما دَوَران میان حماسه سیاسی و اقتصادی
ظاهراً برای آن سوی دنیا تفاوت بسیار بنیادی است چرا که یک نظام متفاوت، با ادعایی متفاوت در قلب خاورمیانه، داعیه ایجاد دولتی منحصر بفرد را دارد و البته دولتی که دارای یک محبوبیت ملی و منطقهای است. اینها همه برای قدرتهای غربی یک تهدید امنیتی محسوب میگردد: وجود کشوری با ساز مخالف علیه هنجارهای غرب.
نقدی بر نظام علمی حاکم بر کشور
اما متاسفانه در کشورما دانشمندان از عرصه واقعی جامعه به دور بوده و همواره آموزههای غربی را بدون توجه به تناسب آن با ساختار اقتصادی اجتماعی کشور ارائه میکنند. به عنوان مثال در بسیاری از طرحهای اقتصادی، اقتصاددانان نظرات خود را در مورد اینکه دولت چه سیاستهایی را اجرا بکند ارائه میکنند اما به هیچ عنوان نحوه رفتار سیاستمدار و مسایل اجرایی کشور و محدودیتهای برخورد با مردم را در نظر نمیگیرند.
برگزاری همایش «نظامسازی اسلامی و فقه حکومتی»
نشست «مقدمهای بر نظام سازی اسلامی و فقه حکومتی» با سخنرانی حسن رحیمپور ازغدی در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار میشود.
رحیمپور ازغدی: موتور حوزه و دانشگاه در عرصه نظامسازی خاموش است
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: بخش اعظم قرآن و عترت که به عنوان منبع مهم فقه به شمار میرود در حال حاضر در کتابخانهها در حال خاک خوردن هستند
الزامات حوزههای علمیه برای تغییر و یا بهسازی نظام
در گام نخست باید به تغییر مقیاس در فقه دقت كرد. تغییر مقیاس یعنی توجه به معنی و لوازم این نكته كه «جامعه» موضوع تصرف باشد. همچنین اینكه موضوعات اجتماعی چه نوع موضوعاتی هستند كه «نظامسازی» به نحو جامع و شامل، مجموعهی این موضوعات را در بر میگیرد.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.