کشمیر آبستن انتفاضه‌ای جدید + فيلم‎

یکی از بازجو ها به نام شانتی سینگ برای مدت سه ساعت به من شوک الکتریکی داد تا در نهایت مجبور شدم که بپذیریم به آنها صد هزار روپیه رشوه بدهم. همسرم طلاهایش را فروخت و پول باقی مانده را از طریق فروش موتورسیکلتم تأمین کردیم. وقتی که بازداشتگاه را ترک می‌کردم هم از نظر روحی شکسته بودم و هم از نظر اقتصادی دیگر چیزی نداشتم.

اسلام‌گرایی در آذربایجان: دینداری در دل الحاد

آثار اسلام و شیعه در چند جنبه از زندگی مردم این منطقه هرگز پاک نشد از جمله در نامگذاری روی افراد که اغلب از اسامی اسلامی مانند (حسین اف، علی اف و…) استفاده می‌کنند، اشعار مذهبی که شاعران متدین این منطقه در سینه‌های خود نگه داشته بودند و به نام «ادبیات صندوق» مشهور شده است (ادبیاتی که هرگز قابل ذکر نبود و باید در صندوق می‌ماند) و امروزه برخی از آنها را نیز می‌بینیم و همچنین انجام شعائر دینی در خفا و برخی اوقات بطور آشکار انجام می‌گیرد.

اعلام موارد متعدد نقض حقوق بشر رژیم عربستان در بحرین

متأسفانه رژیم آل سعود با تجاوز غیر قانونی، بازداشت، شکنجه و کشتار بی رحمانة مردم بی دفاع و آزادیخواه بحرین و نیز اهانت به مقدسات دینی و مذهبی از قبیل آتش کشیدن قرآن کریم، حمله به مساجد و حسینیه ها موارد متعددی از نقض احکام اسلام و قواعد و مقررات حقوق بین الملل را از خود به نمایش گذاشته است.

کلینتون: اسرائیل پیام آور آزادی است!

هیلاری کلینتون در بیانیه ای باتبریک شصت و سومین سالگرد تاسیس رژیم اشغالگر قدس، اسرائیل را پیام آور آزادی خواند.

آقای علی‌اف! از رویارویی با مسلمانان جهان بپرهیز

بی شک بیانیه اخیر وزارت آموزش آذربایجان نیز اقدامی در راستای حجاب ستیزی است که اولین و یا آخرین اقدام ضد دینی دولت جمهوری آذربایجان نبوده و نخواهد بود، بلکه این اقدام در شمار سیاست های ضد دینی گذشته مانند تخریب یا تعطیل کردن مساجد، ممنوعیت پخش اذان از مناره های مساجد، ممنوعیت ورود خادمان دینی به رقابت های انتخاباتی، ممنوعیت صدور اسناد هویتی از قبیل شناسنامه و گذرنامه با عکس دارای پوشش اسلامی و … است

حتماً بروید رأی بدهید!

و جالب تر این که اصلاً نظرسنجی این سایت، بیشتر از 2 ماه پیش بسته شده است! و مسئولین آلمانی سایت در این صفحه نوشته اند: «با اینکه این رأی گیری از اکتبر بسته شده، ولی ما نمی دانیم چرا هنوز این رأی گیری در برخی شبکه ها تبلیغ می شود!» و فرداست که دوباره نظرسنجی دیگری در یک گوشه ی وب بشود دغدغه ی ما…

سربرنيتسا نقطه تاريك تاريخ اروپا

سالها از حادثه وحشتناك و قرون وسطي اي شهر مظلوم “سربرنيتسا” مي گذرد. در آن حادثه شوم كه در حضور نيروهاي سازمان ملل اتفاق افتاد طي مدت دو روز بيش از 7000 انسان فقط به جرم مسلمان بودن و استقلال طلبي به معناي واقعي قتل عام شدند

صلیبی از خون سرخ

در بوسنی، مسلمانی ملیت است و این حقیقتی است كه ناگزیر مسلمانان را هدف تیر نژادپرستان صرب قرار داده است. حتی مسلمانانی كه در مناطق تحت كنترل صرب ها می زیند، به اجبار ناچار شده اند كه…

مردم‌سالاری دینی از نگاه راشد غنوشی

بسیار طبیعی است حزب و جریانی که در معرض سرکوب قرار می‌گیرد، بیش از هر چیز بر ضرورت حاکمیت مردم‌سالاری و آزادی تاکید ورزد. در مقابل نظام سیاسی مستبد حاکم بر تونس (که توسعه ضددینی را دنبال می‌کردند و آن را دستاویز و بهانه سرکوب آزادی‌ها قرار داده بود) جریان اسلام‌گرا به این نتیجه رسید که برای حاکمیت بخشیدن به ارزش‌ها و آموزه‌های اسلامی در این کشور راهی جز تثبیت مردم‌سالاری و به رسمیت شناخته شدن آزادی‌های عمومی وجود ندارد.

همه‌پرسی برای ساخت مناره و چالش‌های حقوق بشر

در آذرماه 88، طی یک همه پرسی در سوئیس، ساخت مناره در این کشور ممنوع شد. این واقعه واکنش‌های مخالف زیادی را نیز برانگیخت. منتقدان این همه‌پرسی عموماً به تعارض آن با کنوانسیون‌های حقوق بشری به ویژه آزادی مذهب استناد کرده‌اند. اما بحث بسیار مهم‌تری که بدان توجه نشده است، نسبت آن با فلسفه سیاسی است. این واقعه به صراحت تمام جایگاه واقعی فلسفه سیاسی را در قلب اروپای آزاد را به تصویر می‌کشد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.