عزاداری چگونه تأسیس شد؟

از اشاره پیامبر بر اقامه عزا و گریه بر حمزه سیدالشهدا سلام الله علیه معلوم می شود، رسم نوحه و گریه بر شهیدی از شهیدان اهل بیت از همان دوران حیات حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله وسلم در میان مسلمانان جریان یافته است.

انتشار کتاب نوحه و سرود «دستی برای ارادت»

به مناسبت ایام پر برکت ماه رجب، شعبان و رمضان، کتاب شعر، نوحه و سرود «دستی برای ارادت» منتشر شد.

سروده استاد رضا موید به مناسب تقارن عاشورا و ۱۳ آبان

استاد سیدرضا موید خراسانی شاعر پیشکسوت اهل بیت (علیه السلام) به مناسبت تقارن یوم الله سیزدهم آبان با ایام عزاداری اهل بیت(علیه السلام) شعری برای استفاده دسته های عزاداری سرودند.

استعاره معلمی و استمرار اسلام انقلابی

در ابتدای انقلاب این ایده به صورت جدی وجود داشت که باید شور انقلابی را در چارچوب های مختلف هنری بازتولید کرد. این تلاش ها باعث بازتولید فرم های جدیدی می شود، که شعر معلمی با اجرای آهنگران از نمونه های آن است. بازسازی مداحی ها سنتی متناسب با نگاه و نیاز انقلاب اسلامی کار بزرگی است که در شعر معلمی انجام می شود. بر این اساس محافل توکل و توسل، نیایش و نوحه خوانی بر اساس معنویت خاص انقلاب اسلامی بازتولید می شود.

شاعر شهدا به شهدا پیوست

حبیب‌الله معلمی، شاعر پیشکسوت دفاع مقدس که به دلیل بیماری در بیمارستان بستری بودند و امروز صبح (سه‌شنبه، چهارم تیر) در بیمارستان نفت اهواز در سن ۸۷ سالگی در کنار شهدای گمنام آرام گرفت.

شاعر نوحه‌های آهنگران به اغما رفت

فرزند حبیب الله معلمی، شاعر نوحه‌های صادق آهنگران، با اشاره به آخرین وضعیت پدرش در بیمارستان گفت: پدرم وضعیت خوبی ندارد و از امروز به اغما رفته است.

نوحه‌های آهنگران را چه کسی می‌سرود +عکس

حبیب الله معلمی پیر غلام اهل بیت و سراینده جاودانه‌های جهاد و شهادت، نوحه‌های آهنگران را سراییده است.

نسل جوان، خاطرات جنگ را از گور سینه ما بیرون می کشند

متأسفانه يا خوشبختانه در اين چند سال، سازمان‌ها و نهادهای مختلفی به سراغ حاج صادق آهنگران رفته بودند اما هر كدام در همان آغاز، كار را رها كرده و بر زمين گذاشته بودند و اين بی‌اعتمادی را برای ایشان به وجود آورده بودند كه كارشان تبديل به كتاب نمی‌شود. به همين دليل بود كه تا بعد از چاپ و توزيع این كتاب در بازار، وی باور نداشت كه اين كار به ثمر بنشيند.

استاد «مؤید»، هیچکاک شعر ماست!

اگر هیچکاک را استاد بزرگ سینما دانسته اند و گفته اند: «هیچکاک؛ همیشه استاد»، از آن جایی که شعر مذهبی هم در دستان مؤید مثل موم، نرم است و بنا بر آن حدیث که فرمود: ما قالٌ فینا قائل بیتاً مِن الشِعر حتّی «یُؤیِّد» بِروح القدُس (کسی برای ما اهل بیت، بیت شعری نمی سراید مگر آن که از جانب روح القدس حمایت می گردد) باید به او گفت: «مؤیِّد؛ همیشه مؤیَّد».

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.