رسم جوانمردی در شبکه‌های اجتماعی

اگر روزی کسی در یک نقطه از این کشور پهناور با زشتی و پلیدی مواجه شد آیا صحیح است که آن را چنان بی مهابا در شبکه‌های اجتماعی منتشر کند که گویی کل جامعه را فساد و پلشتی دربرگرفته؟ اگر به مطلبی در یکی از گروه‌هایی که عضو هستیم برخورد نمودیم و به نظرمان جالب آمد آیا صحیح است که آن را بدون تامل در هر گروه دیگری منتشر کنیم؟

عناصر فعال اشاعه فحشاء‌!

در این جامعه بزرگ، کوچکترین خبر و اتفاقی در چشم بر هم زدنی جهانی می شود. مردم دیگر حرفی را در دلشان نگه نمی دارند حتی جزئی ترین احساساتشان را هم به اشتراک می گذارند، حتی خطاها و اشتباهاتشان را هم با دیگران مطرح می کنند همان مسائلی که بارها گفته اند حتی با دوست خود هم مطرح نکن شاید روزی دشمن تو بشود چه برسد به اهالی بیشمار شبکه های اجتماعی.

شبکه های اجتماعی و تعرض به مقدسات دینی

کسانی که کمترین اعتقادی به اسلام و مبانی اسلامی نداشته و ندارند و در گوشه و کنار مخفی شده بودند امروز از این فرصت استفاده کرده و تیر های زهراگین خود را روانه قلب و مغز نسل جوان کردند و همه امال و ارزوهای خود را در قالب شعر نو و لطیفه وارد فضای مجازی کردند و عده ای نیز ناخواسته این بسته های خبری را برای دوستان و اشنایان خود ارسال کردند .

تکذیب جدیدترین پیام‌ وایبری

معاون وزیر بهداشت، جدیدترین پیام وایبری در حوزه بهداشت را تکذیب و در این رابطه پیام صحیح و واقعی را برای خانواده‌ها تشریح کرد.

اولین قربانیان «وایبر» کودکان هستند

در حال حاضر در ایران ۱۲ میلیون کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال از دنیای مجازی استفاده می کنند و دیده می شود که والدین خود در این زمینه پیشگام هستند و به بهانه های مختلف برای کودکانشان گوشی های اندروید و تبلت تهیه می نمایند غافل از این که این ابزارها اتاق هایی است که خودشان به هیچ نحو راه نفوذی در آن ندارند و در عوض درها و پنجره های این اتاق ها به روی دنیای مجازی باز است و این خود سر آغاز بروز آسیب های جدی اخلاقی و فرهنگی برای کودکان است.

تبادل اطلاعات تیم‌مذاکره کننده در نرم‌افزار صهیونیستی

وایبر که الان شده وسیله ارتباطی و خیلی‌ها با وایبر کار می‌کنند. اینکه گفتم یک گروه داریم؛ من و آقای ظریف و آقای تخت روانچی در آن هستیم. برخی اخباری که ویژه است و لازم است آن دو نفر دیگر هم بدانند هر کسی در گروه قرار می‌دهد تا دیگران هم در جریان قرار بگیرند. بعضی وقت‌ها هم عکس‌ها و جوک‌ها و مطالبی که مربوط به خودمان است را می‌گذاریم!

جزئیات جدید از پروژه «عنکبوت»

مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته فرماندهی امنیت سایبری سپاه پاسداران با انتشار بیانیه ای، جزئیات جدیدی از پروژه «عنکبوت» در شبکه اجتماعی فیس‌بوک را رسانه‌ای کرد و تصریح نمود:طی 2 ماه آینده پروژه دیگری در شبکه‌های «اینستاگرام»، «وایبر» و «واتس‌آپ» اجرایی خواهد شد.

انجمن حجتیه گردن‌کلفت شده، مراقب باشیم

ئیس دفتر مطالعات حق‌پژوهی، خطر جدی شبکه‌های اجتماعی نظیر «وایبر»، «واتس‌تاپ» و «لاین» را تشریح کرد و با اشاره به خطر انجمن حجتیه، گفت: این انجمن گردن کلفت شده، بنابراین باید مراقب باشیم.

پیام‌رسان ایرانی ساینا رقیب وایبر و واتس آپ

ساینا اولین نرم افزار پیام رسان رایگان ایرانی است که نسبت به نرم افزارهای مشابه خارجی مانند وایبر و واتس آپ قابلیت کمتری ندارد. کاربر می‌تواند با سایر کاربران ساینا به رایگان تماس بگیرد و پیام متنی، عکس و فیلم به اشتراک بگذارد.

مسئولین دولت از عدم امکان نظارت بر ارتباطات رمز شده بی‌خبرند

چند سالی است که استفاده از شبکه‌های اجتماعی در کشور ما رونق گرفته، بدون آن‌که جایگاه حقوقی این شبکه‌ها روشن باشد و حقوق مردم در آن‌ها به رسمیت شمرده شود. شرکت‌های خارجی در فضای ارتباطی ایران جولان می‌دهند و از واتس اپ آمریکائی گرفته تا وایبر اسرائیلی و تلگرام آلمانی-انگلیسی با خدمات رایگان خود چندین میلیون ایرانی را مشتری خود کرده‌اند و هر روزه پیام‌رسانی در عرصه کشور ایران را با انتقال این پیام‌ها به خارج کشور، ذخیره و بررسی آن‌ها و بازگشت دوباره آن‌ها به کشور به انجام می‌رسانند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.