عذرخواهی نویسنده «پایی که جا ماند» از رهبر

من از شما عذرخواهی می کنم که با این کتاب ناراحتتان کردم، من اهل تملق و چاپلوسی نیستم شما هم از تملق گویی بدتان می آید، ولی ناراحتی شما را، از کلماتتان و دست خطتان فهمیدم که آقا گفتند، چطور؟ گفتم، آقا شش کلمه شما را که نگاه می کنم می فهمم چقدر ناراحت شدید، پستی، خباثت، قصاوت، خشم، نفرت که نسبت به دشمنان ابراز کردید، متوجه ناراحتیتان شدم و آقا فهمیدند که گیرندگی من بالاست و حواسم بوده.

میزان شهدا درستی بود نه درشتی

«سیدناصر حسینی‌پور» از آزادگان دفاع‌مقدس و نویسنده کتاب «پایی که جاماند»، گفت: میزان شهدا درستی بود، نه درشتی. شهدا هیچگاه در ادای تکلیف کوتاه نیامدند و اگر دین ما پایدار ماند،به خاطر خون شهدا و وجود علما بوده و با «خداخواهان خرماطلب» نمی‌توان به هیچ جا رسید.

فیلم: آرزو انسان را نیازمند می‌سازد

سید ناصر حسینی پور در یک برنامه تلویزیون گوشه‌هایی از کتاب «پایی که جا ماند» را بازخوانی ‌می‌کند.

«پایی که جاماند» به‌عنوان برترین کتاب ادبیات دفاع مقدس انتخاب شد

«پایی که جا ماند» شامل 198 خاطره از سید ناصر حسینی پور است. او در این کتاب به خاطراتِ اسارتِ چندین‌ساله‌اش در اردوگاه‌های عراقی، می‌‌پردازد.

۳۰ کتابی که رهبر انقلاب توصیه کردند

این پنجاه و دومین کتابی است که آقا درباره‌اش به صورت عمومی حرفی زده‌اند و نوشته‌ای دارند و اگر قرآن و نهج البلاغه و ادعیه و بعضی کتب تاریخی و همچنین کتابهایی که از بابت نکته‌ای معرفی شده‌اند را کنار بگذاریم، ایشان حدود ۳۰ کتاب را توصیه کرده‌اند

«پایی که جا ماند» کتاب جنگ نیست

اصلاً فصول دفاع مقدس این کتاب هنوز نوشته نشده است. این کتاب یک روز من از جنگ را نوشته و خاطرات اسارت بنده است. این کتاب کتاب جنگ نیست. کتاب خاطرات این سوی خاکریز نیست. یک کتاب ۸۰۰ صفحه‌ای از خاطرات این سوی خاکریز من مانده است. آنها هم یادداشت‌های روزانه‌ی من بود که در سنگر اطلاعات، اسیر عراقی‌ها شد. من قبلاً یادداشت روزانه می‌‌نوشتم.

گزارشی از دیدار رهبر با نویسنده «پایی که جا ماند»

سید ناصر حسینی‌پور از ۱۴ سالگی رفته جنگ و در ۱۶ سالگی مجروح و اسیر شده و نزدیك به سه سال اسیر بوده. در این دوران پایش را آنجا گذاشته و عوضش ۲۳ صفحه یادداشت خلاصه و رمزی از خاطرات اردوگاه با خودش آورده. ظاهراً معامله‌ی خوبی نیست…

پی‌نوشت آقا شیرین‌تر از خبر آزادی از اسارت بود

نویسنده و راوی کتاب پایی که جا ماند، گفت: پی‌نوشت آقا شیرین‌تر از خبر آزادیم از اسارت بود و پس از شنیدن این خبر ساعت‌ها گریستم و سه شبانه‌روز خواب به چشمانم نرفت.

معرفی پرفروش‌های انتشارات سوره مهر

«نورالدین، پسر ایران»، «پایی که جا ماند»، «سه‌گانه فاضل نظری»، «نامه‌های کوفی»، «مهمان صخره‌ها» و «پنهان زیر باران» به ترتیب پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات سوره مهر است.

اقامه عزای حضرت زهرا در زندان‌های رژیم بعث

سیدناصر حسینی‌پور در کتاب «پایی که جا ماند؛ یادداشت‌های روزانه از زندان‌های مخفی عراق»، خاطره خود از سالروز شهادت خانم فاطمه زهرا(س) را در سال 68 روایت می‌کند و در شرایط سختی که به همراه دیگر در آسایشگاه به سر می‌بردند، تنها توانسته بودند تلویزیون را خاموش کنند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.