تعطیلات نوروزی به مثابه فاجعه ملی

مظهر و نماد پوپولیسم در کشور ما، تعطیلات نوروزی است وهیچ گاه مسئولان مربوطه به خود اجازه نمی دهند تا در جهت منافع دراز مدت این ملت، با آن مقابله کنند زیرا از نارضایتی کوتاه مدت آن بیم دارند.

پیامک‌های روحانی پوپولیستی و عوامفریبانه بود

نماینده اصلاح‌طلب دوره ششم مجلس شورای اسلامی ارسال پیامک نوروزی رئیس‌جمهور به همه ملت ایران را پوپولیستی و عوام‌فریبانه دانست و نوشت: چرا بدعتی را می‌گذارند تا رؤسای دولت‌های بعدی هم آن را تکرار کنند؟ «خرج چو از کیسه مهمان بود / حاتم طائی شدن آسان بود!»

به «پلمپ تأسیسات هسته‌ای» افتخار می‌کنید؟

به سادگی می‌شود شعار داد ولی مردم تحلیل‌گران خوبی هستند. کسی که صندوق رأی را قبول ندارد ادعای اصلاح‌طلبی دارد. شما درس محافظه کاری به ما می‌دهید؟ رهبری بارها گفته‌اند که راه‌حل مسائل را نباید در بیرون از کشور دید. مرحوم شریعتی همیشه می‌گفتند که ما امضای هیچ روحانی‌ای را پای یک قرارداد استعماری ندیدیم.

اقدامات‌اقتصادی دولت رنگ‌و‌بوی عوام‌فریبی دارد

اگر خاطرمان باشد، مسئولان دولت یازدهم بزرگترین انتقادشان به دولت قبل این بود که دولت گذشته تنها سعی داشته با وعده‌های دروغین مردم را به سمت خود جلب کند، در صورتی که متاسفانه امروز نیز شاهد هستیم که دولت تدبیر و امید همان اقدامات گذشته را در پیش گرفته‌ است.

زیباکلام: برخی اظهارات روحانی پوپولیستی بود

آقای روحانی باید تکلیف خود را مشخص کند که قصد دارد چگونه حکومت کند. آیا قصد دارد یک هوگو چاوز و یا احمدی‏ نژاد دیگر باشد و با جمع کردن مردم در خیابان‏ ها برایش هورا بکشند و یا اینکه رفتار دولت در حوزه عمومی را تغییر دهد. به نظرم دولت باید سبک کار خود را عوض کند. شدیدا نیاز داریم که دیگر مردم دنبال ماشین رئیس جمهور ندوند

آقای سریع القلم! تحقیر ملت ایران را تمام کنید

تربیت عقلی در خانواده و مدرسه بسیاری ضعیف است. در نتیجه ما احساسی، غریزی و پوپولیستی تربیت می‌شویم. صدا و سیمای ما هم متاسفانه به این جریان کمک می‌کند. از یک لبوفروش یا راننده تاکسی که تمام روز را سرگرم حل مشکلات معیشتی‌اش است، درباره جریان هسته‌ای نظرخواهی می‌کند. بنابراین صدا و سیما اصالتا یک نهاد پوپولیستی است و به جلوگیری از رشد عقلی و استدلالی جامعه کمک می‌کند.

احمدی بای بای؟!

«احمدی نژاد مردی از جنس مردم بود با همه خوبی ها و بدی هایشان» و خوب می دانست چطور می شود بدون برخورد با سد رسانه ها، روشنفکران و اشراف با مردم تعامل کند و این یعنی بی رنگ شدن حنای نخبگان.

«اعتدال گرایی» یک شعار پوپولیستی

کسی که عوام گراست، قدرت دیپلماسی نظام را در عکس یادگاری انداختن با اروپایی ها و غربی ها دانسته و سفرهای به اروپا و آمریکایش را نشانه دیپلماسی فعال می داند. کسی که عوام گراست ارتباط با کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین را نشانه ضعف قلمداد می کند و روابط مستمر و فعال با بعض کشورهای منطقه همچون افغانستان و عراق و سوریه را «بی کلاسی» تلقی می کند! کسی که عوام گراست مناقشه هسته ای را با چانه زنی با طرف غربی قابل حل می داند و تحریم ها را حاصل سؤ تفاهم شورای امنیت و بی تدبیری طرف ایرانی می داند.

مبارزه با ارتجاع در سه محور اولویت دار انتخابات

هشداری که نسل ما در دوسه سال اخیر بارها آن را اعلام کرد و فهم آن چندان کار سختی نبود، رسیدن به امروزی بود که جریان های سیاسی آن قدر طمع کنند که گمان کنند غفلت تاریخی شان مردمی و فراگیر شده است و ملت تجربه های تاریخی خویش را در نسبت با جریان روشنفکری و توده غربزده شان از یاد برده است و به بیماری آنها دچار شده است و نه تنها به این نکته فکر کنند، آن را دستمایه تبلیغات انتخاباتی خویش نیز قرار دهند !

عکس: تاکتیک پوپولیستی اردوغان

اردوغان در دیدار خود از اردوگاه آوارگان سوری در آقجا قلعه در شهر شانلی‌اروفا دست به یک تاکتیک پوپولیستی به سبک رهبران آمریکای لاتین دهه ۶۰ زد. وی در این دیدار که همسرش نیز او را همراهی می کرد علاوه بر گفتگو با آوارگان در چادرهایشان به خصوص با زنی که به تازگی وضع حمل کرده بود و گرفتن بچه های چند قلوی تازه به دنیا آمده در آغوش خود، از پوشش عربی به سبک شبه جزیره و از نوع شال های قرمز نیست استفاده کرد. اقدام اردوغان در ذهن آگاهان و مورخین یاد آور یک حرکت از نوع پادشاه هان عثمانی تلقی شد که در آن دوران سیادت بر شبه جزیره عربستان را هم داشتند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.