آیا انحلال سازمان فضایی ایران سبب تضعیف اقتدار ملی نیست؟

آیا به نظر شما اقدام اخیر موجب تقویت این ظن نمی­گردد که تجزیه و محدود نمودن سازمان فضایی نیز یکی از موارد توافق شده­‌ی پشت درهای بسته ژنو است؟! چرا که سامانه‌­ی پرتاب ماهواره و موشک­های بالستیک حاصل تلاش مهندسان و اعضاء این سازمان بوده است.

دانشگاه‌ها باید در اختیار عاشقان پیشرفت علمی کشور باشد

بنده همیشه مدافع و منادى کار سیاسى دانشجوها و دانشگاهیان بوده‌ام و هستم – الان هم معتقدم – منتها نگاه سیاسى، مَشرب سیاسى، فهم سیاسى و فعّالیّت سیاسى داشتن، یک حرف است و دانشگاه را و کلاس درس را و محیط علمى را جولانگاه کار سیاسى قرار دادن، یک حرف دیگرى است؛ اینها با همدیگر تفاوت دارد. آرامش دانشگاه کمک‌کننده‌ى به این است که دانشگاه بتواند در زمینه‌ى مسائل علم – که این‌همه اهمّیّت دارد – کار خودش را انجام بدهد.

ایران قطب تولید واکسن جهان می‌شود

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تبدیل ایران به قطب تولید واكسن در جهان تا چهار سال آینده خبر داد.

آیا «تعداد انتشار مقالات» موجب پیشرفت كشور می‌شود؟

اصل، حل مشكلات حال و آینده‌ی كشور است. این‌كه رویكرد اصلی نظام علمی و فناوری كشور، حركت در راستای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و رهاشدن از وابستگی به نفت است، یقیناً شاخص‌های بیانگر میزان موفقیت كشور در این زمینه از اهمیت بیشتری برخوردار خواهند بود.

کاوشگر پیشگام با ۳ میلیارد تومان به فضا رفت

رییس سازمان فضایی ایران با بیان این که میزان موفقیت در ماموریت‌های فضایی حدود 30 درصد است، بر ضرورت اطلاع رسانی عدم موفقیت‌ها در ماموریت‌های فضایی و همچنین اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب‌تر در خصوص ماموریت‌ها و موفقیت‌های فضایی به مردم تاکید و هزینه ماموریت کاوشگر «پیشگام» را نیز حدود دو تا سه میلیارد تومان اعلام کرد.

رهبرانقلاب: در مسیر پیشرفت باید درون‌جوششی علمی اصل قرار گیرد

جوان نخبه‌ای که با چنین انگیزه و روحیه‌ای در مسیر پیشرفت علمی گام برمی دارد، ‌در واقع سرمایه شخصی خود را که‌‌ همان نخبگی است، ‌به سرمایه ملی تبدیل می‌کند و همه، از آن سود خواهند بُرد.در مسیر پیشرفت علمی باید درون زایی و درون جوششی علمی، اصل قرار گیرد و تقویت شود.

ايران،رتبه چهارم توليد علم تا ۲۰۱۸

بر اساس داده هاي اين پايگاه در سال 2010، ده كشور اول توليد كننده علم به ترتيب آمريكا، چين، انگلستان، آلمان، ژاپن، فرانسه، كانادا، ايتاليا ، هند و اسپانيا بودند كه ايران در اين رتبه بندي در جايگاه نوزدهم توليد علم دنيا قرار داشت؛ اما بر اساس اين پيش بيني، 10 كشور اول توليد كننده علم دنيا در سال 2018 به ترتيب كشورهاي چين، آمريكا، انگلستان،ايران، آلمان، هند، فرانسه، ژاپن، كانادا و كره جنوبي خواهند بود.

ماجرای طراحان ماشین سمند و کشیده شدن ترمز دستی‌شان!

در سفری که به مالزی داشتم در یکی از دانشگاه‌ها چون زمینه کار علمی خودم ماهواره و فضا پیماست کمی از دستاودهای ماهواره صحبت کردم. آن زمان ماهواره امید را پرتاب کرده بودیم که واقعاً کار محدودی است کمی توضیح دادم تمام سالن تشویق می‌کردند.احساس غرور آن‌ها به حدی بود که فکر نمی‌کردند ایران است. احساس می‌کردند جهان اسلام توانسته این کار را انجام دهد.

رشد علمی یا رشد تعداد مقالات علمی؟

مهم‌ترین عامل در عقب افتادگی علوم انسانی در ایران، عدم اعتقاد دولت به ارزشمندی این علوم و بی‌توجهی به آن است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.