وحید جلیلی؛ ساماندهنده جبهه فرهنگی، منادی عدالتخواهی
وحید جلیلی باوجود ذوابعاد بودن بیش از همهچیز روحیهٔ فرهنگی و مشخصاً هنری دارد. از نوجوانی آثار هنری را مصرف و رصد میکرده حتی در مشهد به دیدن فیلمهای کلاسیک سینما در یکی از پاتوقهای سینمایی میرفته است. در دانشگاه و بسیج، تجربهٔ کار فرهنگی دارد. با محیطهای هنری مثل حوزهٔ هنری مرتبط است و بعد هم که به فضای ژورنالیستی وارد میشود بیش از همهچیز دغدغهٔ فرهنگ و هنر انقلاب با رویکرد عدالتخواهانه و انقلابی دارد.
محمدحسین بدری، ژورنالیستِ اجتماعیِ زاینده
بدری ضمن پرداختن به موضوعات مهم و داشتن نشریات مختلف فرهنگی و اجتماعی، قلم ساده و روانی دارد. بهندرت از عبارات پیچیده در متن او خبری هست. متن سرشار از نشانهشناسی و موضعگیری و تحلیل است اما هرگز پیچیده و ثقیل نشده است، آن هم از نویسندهای که دکترای فقه و حقوق میخواند و سروکارش با عبارات ثقیل است.
آنگاه رسانه از معنا تهی میشود
آیا ژورنالیسم با تفکر نسبتی دارد؟ بیگمان آری. اما نه با متعالیترین وجوه آن. نسبت ژورنالیسم با فرازهای ژرف و سهمگین اندیشه، نسبت ساحل با دریاست؛ ساحل محل امنی است برای تفریح و تماشا؛ گاهی که «مد» (بالا آمدن آب دریا) میشود بخشی از ساحل نیز به صورت موقت، جزوی از دریا می شود؛ اما این دریاست که ساحل را فراگرفته است؛ ساحل ذاتاً خشک است و نمیتواند (حتی میتوان گفت نمیخواهد) دریا باشد.
ما دچار غرب زدگی حزب اللهی شده ایم
ژورنالیستی که بیشتر از 500 واژه در خزانه لغاتش ندارد، سقف زبان اش فرو خواهد نشست و این باعث مبتذل شدن فرهنگ جامعه خواهد شد هر چند که شعار فرهنگی و انقلابی هم داده شود. باید با افزایش مطالعه این مشکل را برطرف کرد. اگر قرار است کار ارزشی انجام بشود باید ارزشمند هم باشد. ظرف و مظروف، هر دو باید ارزشمند باشد.
ضعف مفرط نظری در کتاب جامعهشناسی ایران
این کتاب، یادداشتهای روزنامهنگارانه منقطعی، حاوی بلند بلند تصور کردن مؤلف محترم، به منظور نافرجام فهم مسائل سیاسی ایران از یک دیدگاه متعصبانه اصلاحطلبانه است که به لحاظ مفهومی آشفته، به لحاظ مستندات نارسا، به لحاظ نظری یکسره فارغبال، به لحاظ روشی «بیروش»، و به لحاظ زمانه تاریخگذشته است.
جلیلی و معلم از ژورنالیسم سینمایی میگویند
در ادامه پخش برنامه تلویزیونی «ققنوس» امشب ۱۶ بهمن ماه، این برنامه در پنجمین شب اجرای خود، با موضوع «ژورنالیسم مانع یا وسیله رسیدن به سینمای انقلاب اسلامی» از ساعت ۲۲ به روی آنتن میرود.
قواره رسانه ای کشور در حوزه ژورنالیزم علم کج است
اید از یک منظر فراتر از رسانه نیز به این موضوع نگریسته شود اگرچه کم کاری های فراوانی در حوزه رسانه های مکتوب در این حوزه شده است ولی باید اشاره که در کشور ما سرانه مطالعه بسیار اندک است و از بچگی موضوع علم برای ما دغدغه نشده است. صرف زدن چند تیتر در رسانه های مکتوب مشکل را حل نمی کند باید در رسانه های دیگر نیز در این حوزه ورود کنند و یک همگرایی و هم افزایی در این حوزه رخ دهد.
حزباللهیها و تقلیل معیارهای انقلابی
جریان اصولگرا و مذهبی و حزب اللهی بیش از سایرین گرفتار این تقلیل معیارها شده است. آقای حسین شریعتمداری به عنوان مؤثرترین مقالهنویس و ژورنالیست جریان اصولگرا را نگاه کنید… چرا سطح قضاوتهای ایشان از جریانها، افراد و فتنههایی که اتفاق میافتد، فراتر از وابستگی به سرویسهای جاسوسی بیگانه و عوامل ضد انقلاب و … نمیرود؟
ژورنالیسم زرد
نشریات زرد تمایل دارند تا با مردمی نامیدن و تکیه بر تیراژ بالای خود، نوعی پوپولیسم مطبوعاتی را به وجود بیاورند که بر این اساس هر نشریهای که مخاطب دارد و فروش میرود، مشروعیت داشته و بلکه الگوی دیگر نشریات است! برخی از آنها معتقدند نشریات باید همان چیری را بنویسند که مردم میخواهند حتی اگر مبتذلترین حاشیهها را شامل بشود!
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.