فیلترینگ اینستاگرام موفق بوده است‎

عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی معتقد است باید به علت عملکرد موفق فیلترینگ هوشمند، وزارت ارتباطات را در تجهیز و توسعه این سیستم حمایت کرد. به گفته وی، فیلترینگ هوشمند تجربه خوبی بود که می‌تواند با توسعه و تجهیز آن، یک مجموعه قوی از پالایش هوشمند را هدایت کرد.

بی.بی.سی فارسی رفع فیلتر نشده است

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت:سایت بی.بی.سی فارسی رفع فیلتر نشده است و شرکت ارتباطات زیرساخت باید علت در دسترس بودن این سایت در برخی نقاط را به سرعت بررسی کند.

اعلام آمادگی برای آغاز فیلترینگ هوشمند

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: پس از اینکه وزارت ارتباطات مهلت چند ماهه‌ای را از کارگروه برای هوشمندسازی فیلترینگ درخواست کرد اخیراً‌ اعلام کرده که آمادگی شروع اجرای هوشمندسازی را دارد و از کارگروه تقاضای برگزاری جلسه فوق‌العاده برای رسیدگی به این موضوع را کرده است.

آیین‌نامه جدید برای فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی٬ از تدوین آیین‌نامه جدید برای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه خبر داد و گفت: با تصویب نهایی این آیین‌نامه فیلتر یا رفع فیلتر هر صفحه و سایتی با نظر اکثریت اعضا صورت می‌‌گیرد.

انتقاد خبرگزاری‌دولت از رفتار قانونی‌‌وزیر ارتباطات

خبرگزاری دولتی ایرنا، با انتشار یک گزارش تفصیلی، «به شدت» از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌خاطر عدم اجرای دستورات رئیس جمهوری مبنی بر توجه به شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی و رفع فیلتر آن‌ها انتقاد کرد.

آیا دولت حقوقدانان در برابر قانون تمکین می‌کند؟

علاوه بر این‌که رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی فضای مجازی نمی‌تواند نظر شخص خود را به‌جای شورای‌عالی اعلام کند، سئوال این است که آیا شان این شورا ورود به مصداق است؟ یا نقش اولاً و بالذات شورا تعیین سیاست‌های کلی و قواعد نیست؟ این هم سئوالی است که دولتی که رئیس آن خود را حقوقدان می‌داند لازم است پاسخ منطقی برای آن داشته باشند.

مسئله‌ای که دیگر‌ مجازی نیست

اگر مسئله هسته‌ای نبود، بیراه نبود اگر چالش دولت درباره فضای مجازی را از مهم‌ترین اتفاقات سال بدانیم. چه از نظر وسعت افراد درگیر و چه از نظر حجم خبر. حتی بعضی‌ها گفته‌اند که دولت برای جبران کاستی‌ها در بخش‌های دیگر نگاهی به فضای مجازی دارد…

همه باید با هویت واقعی وارد اینترنت شوند

مهم ترین نیاز در حوزه به روزرسانی ابزارهای فیلترینگ، تخصیص اعتبارات است. قرار بر این بود در دو ساله اول برنامه پنجم توسعه یعنی تا سال 91، شبکه ملی اطلاعات که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید داشتند به بهره برداری برسد، اما سال 92 هم رو به پایان است و خبری از بهره برداری از این شبکه نیست. اگر این شبکه وجود داشته باشد، آن وقت هر کسی با آدرس و شناسنامه ویژه خود به فعالیت در فضای مجازی پرداخته و طبیعی است مسئولیت رفتار خود را نیز به عهده می گیرد.

خرم‌آبادی: دولت درخواست رفع‌فیلتر فیس‌بوک را مطرح نمی‌کند

در سایت فیس‌بوک فقط بیش از 250 میلیارد تصویر وجود دارد و هر ساعت 14 میلیون محتوا به این سایت اضافه می‌شود. لذا کثرت محتوای فیس‌بوک و ماهیت اشتراک‌گذاری و توزیع شبکه ای محتوای آن موجب شده تفکیک محتوای مجرمانه از محتوای غیرمجرمانه در این سایت امکانپذیر نباشد. بنا بر این فعالیت چنین سایتی مغایر با قوانین جمهوری اسلامی است.

بیانیه حزب‌الله سایبر درباره تحولات فضای مجازی

آیا طبق مُرّ اساسنامه شورای عالی فضای مجازی، وزیر ارتباطات – که خود بزرگ‌ترین مجری پروژه‌های مجازی کشور بوده و در بسیاری از موارد می‌بایست تحت نظارت دقیق این شورا فعالیت نماید – می‌تواند به عنوان سرپرست انتخاب شود و آیا انتخاب سرپرست، نیازمند آراء اعضای شورا نیست؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.