یا کافه یا کتاب‌فروشی!

در حالی‌که رییس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران می‌گوید هنوز هیچ قانونی درباره کافه‌کتاب‌ها تصویب نشده‌، یک ناشر از پی‌گیری‌هایی که در این‌باره صورت گرفته‌ خبر می‌دهد.

کتاب‌فروشی با عطر سینما و طعم دم نوش

انها همچنین برگزاری مسابقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی در مدارس و دانشگاه‌ها را نیز از جمله برنامه‌های خود در نظر گرفته‌اند تا پشتیبانی و راه اندازی نمایشگاه‌های کتاب، فصلی و موضوعی در سه دانشگاه بزرگ شاهرود اعم از دانشگاه صنعتی و آزاد و علوم پزشکی و مدارس و مراکز آموزشی و هیئت مذهبی را در دست بگیرند.

کافی‌شاپ یا کافه‌های روشنفکری!

پاتوق‌نشینی همچون بسیاری از پدیده‌های اجتماعی دیگر تحت تاثیر تعامل ایرانیان با غرب‌ و در یکی دو سده اخیر وارد جامعه شهری ایرانی شده‌ است.

کافه ای که ماه رمضان باز است

فقط یک کافه خاص در تهران است که ماه رمضان کارو بارش کساد نمی‌شود. از صبح ساعت ۱۱ که آغاز به کار می‌کند تا ساعت ۲۲ مشتری دار، خوراک مشتری‌های این کافه خوش رنگ و لعاب است!

آیا «کافه مذهبی» به مثابه «پارتی دعای ندبه» است؟

باید بدون تعارف بپذیریم پاتوق اکثریت نسل جوان ما دیگر مساجد نیست. اما می توان طعم ملایمی (و تاکید می کنم ملایم!) از کارکرد مساجد را به برخی پاتوق های دیگر کشاند. اینگونه نه تنها می توان مخاطبانی که بی غرض از دین فاصله گرفتند را به دین نزدیکتر نمود بلکه برای جوانان دینداری که علاقه به زندگی مدرن دارند نیز مجال خوبی فراهم آمده: تهدید هایی که از آن هراس می رفت به فرصت بدل شده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.