چرا مردم همچنان کتاب نمی‌خوانند؟

ایام هفته کتاب جمهوری اسلامی در حالی به پایان رسید که ۲۲ دوره برگزاری این رویداد در سطح ملی هنوز نتوانسته است نسبتی میان مخاطب و کتاب در کشور ایجاد کرده و در زمینه معرفی آثار برتر تولید شده در قالب ویترینی مناسب گامی جدی بردارد.

یا کافه یا کتاب‌فروشی!

در حالی‌که رییس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران می‌گوید هنوز هیچ قانونی درباره کافه‌کتاب‌ها تصویب نشده‌، یک ناشر از پی‌گیری‌هایی که در این‌باره صورت گرفته‌ خبر می‌دهد.

نخستین پاتوق کتاب شیراز گشایش یافت

مهدی علی پاتوق کتاب را فرصتی برای تامل بیشتر مخاطب بر کتاب و کتابخوانی عنوان کرد و افزود: این محل افزون بر اینکه کتابفروشی است، مکانی برای تبادل اندیشه های کتاب محور است.

کتابفروشی‌هایی که زیر سایه شعارها تعطیل شدند

دولت اصلاحات که با شعار درهای باز برای حوزه فرهنگ آمده بود، درهای بسیاری از کتابفروشی‌های شهرستان‌ها را بست. رفع مشکل توزیع بهانه برگزاری نمایشگاه‌های مختلف استانی بود، اقدامی که منجر به بسته شدن کتابفروشی‌ها شد.

تفاوت ساندویچی و کتابفروشی در نگاه یک مسئول فرهنگی!

طرف که مثلا مسئول فرهنگی بود برگشت گفت که ساندویچی روبروی شما هم همینقدر اجاره می‌دهد! بعد هم برای اینکه راهی جلوی پایمان گذاشته باشد گفت چرا مثلا سی‌دی‌های آموزشی نمی‌فروشید؟ گفتیم مثلا چه جور سی‌دی‌هایی؟ گفت مثلا آموزش وُرد!

نوستالژی «انقلاب دوم» مردم ایران در فروشگاه «کتاب57»

روزهای تعطیل هم که این خیابان خلوت می‌شود، توریست‌هایی را می‌بینید که فرصت را غنیمت می‌شمارند و در نبود نگهبان‌ها و نگاه‌هایی که‌ آنها را تعقیب کنند، به سرعت از در و دیوار آن عکس می‌گیرند

کتاب خوب باشد، مخاطب می‌خواند

اتفاقی که در مورد کتاب «دا» افتاد و استقبالی که جامعه ایرانی به آن نشان داد شاید بتواند تا مدتها مورد بررسی قرار گیرد و از آن برای ارائه راهکارهای عملی و در عین حال اجرایی برای حوزه کتاب استفاده کرد.

وقتي كتاب كالای فرهنگی نيست

نمي‌دانم از چه سالي تركيبي به اسم سبد كالا به واژگان ما پيوست و به گوش‌هايمان معرفي شد، كالاها و اقلام متفاوتي كه اغلب مربوط به تغذيه مي‌شوند در اين سبد جاي گرفت و اين سبد در حمايت دولت‌ها!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.