«توبوب‌فا»ی برده‌های قرن ۱۸ همان مرگ بر آمریکای امروز ماست!

ریشه‌ها درباره مردی به نام «امورو» و زنی به نام «بینتا» است که در روزستای «ژوفوره» از گامبیا که قوم «مندینکا» در آن زندگی می‌کنند. داستان، رسوم، شیوهٔ تربیت، مراسمات مذهبی اسلامی و… آن‌ها را معرفی می‌کند. پی‌رنگ اصلی این داستان نسبتاً طولانی اسارت و سرنوشت بردگان آفریقایی است و خط تعلیق آن آزادی یا فرار/تن دادن به وضع موجود یا مرگ است که در طول چند نسل با جزئیات بسیار طرح‌شده است.

هزاران روایت دیگر مثل«ریشه‌ها»

جنایت سازمان‌یافته برده‌داری اول‌بار توسط آمریکایی‌ها رقم خورد. آنها سیاهان را «جانور» می‌خواندند. هنوز هم این نوع نگاه ارباب رعیتی بعضاً در فیلم‌ها و داستان‌های آنها دیده می‌شود.

اثری دیگری از نویسنده «ریشه‌ها»

«اتوبیوگرافی مالکوم ایکس» اثر دیگری است از الکس هالی نویسنده کتاب «ریشه‌ها» که آن را بر اساس مصاحبه‌هایی که در سال‌های ۱۹۶۵ – ۱۹۶۳ با مالکوم انجام داده بود، به رشته تحریر درآورد.

مردم آمریکا سیاه‌پوستان را «دیگران» می‌خوانند

سیاه پوستان حقوقی برابر با آمریکائی‌ها ندارند. تلفات سیاه پوستان، در هیچ کشوری به اندازه کشور آمریکا نبوده است. او از سؤالات آزمون شهروندی برای سیاهان انتقاد می‌کند.

هدیه‌ای برای روز تولد آمریكا

نقشه‌ای در كار نبود كه پژوهش‌های مربوط به ریشه‌ها و نوشتن این سرگذشت ۱۲ سال طول بكشد. انتشار این كتاب در ۲۰۰ سالگی استقلال ایالات متحده‌ی آمریكا كاملاً تصادفی است. این است كه ریشه‌ها را به عنوان هدیه‌ی روز تولد به كشورم كه بخش عمده‌ی ریشه‌ها در آن روی داده است تقدیم می‌كنم.

مجازات تنها به جرم رنگ

«ریشه‌ها» نوشته الکس هیلی است که او در آن زندگی خانواده و نیاکانش را به تصویر می‌کشد. زندگی‌ای که بخشی از تاریخ آمریکا است. تاریخ مردمی که تنها به جرم رنگ پوستشان مجازات می‌شدند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.