اسلام در آمریکای لاتین، چالش‌ها و فرصت‌ها

بهایی‏‌ها در راستای سیاست‏های آمریکا و کشورهای غربی، برای تضعیف عقاید و تفرقه بین مسلمانان و همسویی با سیاست‎های غربی به تبلیغ گسترده فرهنگ مشغولند. بهایی‌ها در حال حاضر بیشتر در پاناما، کاستاریکا، السالوادور و تا حدودی در شیلی حضور دارند. در گویان، سورینام، اکوادور، بولیوی، نیکاراگوئه، کلمبیا، پاراگوئه و دیگر کشورهای منطقه نیز حضور و فعالیت دارند.

اسلام در آمریکای لاتین، چالش‌ها و فرصت‌ها

مسلمانان منطقه برای اجرای دستورات شریعت در این کشور‌ها در غالب مناطق آزاد نیستند و بنا به علل متعدد، با مشکلات و سخت‎گیری‏هایی برای انجام شریعت اسلامی مواجه می‌‏شوند؛ مشکلاتی که برخی دولت‏‌ها و گروه‌های نژادپرست و وابسته به نظام سرمایه ‏داری و صهیونیسم بین ‏الملل، برای مسلمانان ایجاد می‌‏کنند و رسانه ‏های غربی بدان دامن می‌‏زنند.

اسلام در آمریکای لاتین، چالش‌ها و فرصت‌ها

مسلمانان ونزوئلا برای اولین بار در زمان استعمار اسپانیایی‌ها به این کشور آمدند. از آن پس، مهاجرت‌هایی از هند صورت گرفت. مهاجران با دشواری‌های بسیاری مواجه بودند. اما مسلمانانی که در نیمه دوم قرن بیستم از کشورهایی مانند سوریه، لبنان، فلسطین و پاکستان برای اشتغال به ونزوئلا مهاجرت کردند، گروه جدیدی تشکیل دادند.

اسلام در آمریکای لاتین، چالش‌ها و فرصت‌ها

مسلمانان در دوره‏ های مختلفی وارد این سرزمین شدند. بسیاری از آفریقایی ‏هایی که توسط اروپایی‏‌ها در شمال و غرب آفریقا برای بردگی ربوده شدند، مسلمان بودند. این بردگان آفریقایی اولین کسانی بودند که در دوره جدید‌تر به کشورهای آمریکای لاتین برده شدند.

جریا‌ن‌های دینی و شبه‏‌دینی در آمریکای لاتین

الآن انواع و اقسام فرق مذهبی و شبه‏مذهبی در آمریکای لاتین حضور دارند و از ساده‏اندیشی دینی و مذهبی و حتی به نوعی ول بودن عقیدتی ـ و اینکه مردم تحت لوای هیچ پرچم و جریان مذهبی قرار ندارند ـ دارند ‌‌نهایت استفاده را می‌برند و این وضعیت کمک کرده است تا گروه‌ها و فرقه‌های مختلف مذهبی و غیرمذهبی بیایند مکاتب و ادیان خودشان را تبلیغ کنند و مراکزی برای خودشان دایر کنند.

آمریکای لاتین؛ از بوی قهوه تا متحدانی قوی برای ایران

سرمایه گذاری‌های اقتصادی ایران در آمریکای لاتین به این کشور اجازه می‌دهد، تا علی‌رغم تحریم‌های اقتصادی تحمیل شده، از اقتصاد خود و بویژه بخشهای صنعتی پیشرفته از قبیل حمل و نقل هوایی، نفت و گاز، تولید خودرو حمایت کنند.

ما و آمریکای لاتین؛ ظرفیت‌های معطل مانده، شناخت کم، اطلاعات اشتباه

فیلمی به زبان بومی در بولیوی به نام «خون کرکس» ساخته شده بود که واکنش سرخپوستان یک منطقه به عقیم کردن زنان قبیله‏‌شان توسط یک هیئت صلح آمریکایی! را به تصویر می‏‌کشید. این فیلم آن چنان تأسف‏برانگیز است که دولت بولیوی، دو سال بعد، این هیئت آمریکایی را از کشور اخراج می‎کند.

پیر چریک مبارز تونسی:پرچم پیروزی اسلام در دست ایران است

صهیونیست‌ها غنی‌ترین دولت جهان یعنی ایالات متحده را به فقر کشاندند. کار به جایی رسیده است که بحث درمان بیماران و تأمین مسائل عادی رفاهی برای امریکا دشوار شده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.