حکومت پهلوی اندیشه را نمی‌خواست

در کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲، هنرمندان ارجمند را یا زندانی کردند، یا به طرف حبس ابد بردند، یا مجبورشان کردند که مهاجرت کنند یا آنها را ناچار کردند به خانه‌هایشان بروند. آقایان نوشین، سارنگ، خیرخواه، خاشع، جعفری‌ و خانم‌ها لرستانی، مهرزاد، ژاله و… تا دلتان بخواهد افراد فهیمی در آن دوران بودند که حکومت آنها را کنار گذاشت. برخورد با این افراد دلایل سیاسی داشت. حکومت اندیشه را نمی‌خواست و این افراد در بهترین حالت یا خانه‌نشین شده یا مجبور به مهاجرت شدند.

مطالبه کاربران توئیتر برای تکرار نشدن تجربه اعتماد به آمریکا

همزمان با فرارسیدن ۲۸مرداد سالروز کودتای آمریکایی، کمپینی با دو هشتگ #تراژدی_اعتماد_به_آمریکا و #unreliable_usa در توئیتر به راه افتاد که ظرف زمان اندکی به ترند اول توئیتر فارسی تبدیل شد.

هاموند: کودتای ۲۸ مرداد مربوط به گذشته است

وزیر خارجه انگلیس در گفتگو با شبکه خبر تاکید کرد: نمی‌توانیم آنچه که در گذشته اتفاق افتاده را برگردانیم و تاریخ را بازنویسی کنیم

مصدق به آمریکا بیش از حد اعتماد کرد

موسی حقانی در سی و چهارمین نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب گفت: اختلاف بین مصدق و آیت الله کاشانی یکی از حواشی کودتای ۲۸ مرداد است که توجه به بیش از حد به آن اصل کودتای آمریکا را به حاشیه برده است.

ایرانی‌ها تاریخ را دور نمی‌اندازند

تحلیلگر یک روزنامه انگلیسی در آستانه سفر وزیر خارجه این کشور به تهران برای بازگشایی سفارت، از او خواسته از ایرانی‌ها بابت رفتار لندن، از جمله در کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ عذرخواهی کند.

توهم توطئه چپ برای تطهیر آمریکا و انگلیس

مهمترین ابزار برای فرافکنی نقش استعمار انگلیس و آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد، برجسته کردن خطر دخالت شوروی است. برخی در این جهت چنان پیش رفته‌اند که کودتا را اجتناب‌ناپذیر و بلکه واقعه‌ای مثبت می انگارند.

فرجام «پری بلنده» چه شد؟ +عکس

سکینه قاسمی مشهور به «پری بلنده» از اوباش مشهور در ساقط کردن دولت مصدق بود که پس از انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 در ایران، در 21 تیر 1358 به اتهام فساد فی‌الارض، اعدام شد.

جنگ نرم آمریکا، مصدق را سرنگون کرد

رئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران گفت: مرحوم مصدق را مهره آمریکا نمی‌دانم اما چوب خوش‌بینی به امپریالیسم را خورد.

کودتای کدخدا؛ بازخوانی تجربه اعتماد به آمریکا

نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب اسلامی، این هفته با حضور دکتر موسی حقانی با بازخوانی تجربه اعتماد به آمریکا در ماجرای کودتای 28 مرداد از سر گرفته می شود.

حضرات لیبرال، از سرنوشت مصدق عبرت بگیرید

بازی برد برد آغاز شد. امریکایی ها خود را پناه بی پناهان وانمود کردند. مصدق در ملی کردن مصمم شد و با شهامت و غرور به پیش می‌رفت. امریکا جلوی رأی گرفتن انگلیسی‌ها ضد مصدق از شورای امنیت را گرفت و زمینه رأی دیوان لاهه به نفع مصدق را فراهم کرد. مصدق سرخوش و مست غرور این موفقیت به خیال خام خود، بازی برد برد را با امریکا به پایان رسانده است. او با قدرت طلبی و غرور، رهبران مردمی و مذهبی اش همچون کاشانی و نواب را حذف کرد و خود را یکه تاز میدان ایستادگی در مقابل انگلستان می دید. شیطان این گونه مفتون می کند و فریب می دهد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.