بازیگران ۱۸ تیر ۱۳۷۸ چه کسانی بودند؟+عکس

حدود ۱۵۰ نفر از دانشجویان اقدام به راهپیمایی غیر قانونی کرده و سپس با تحریکات عده‌ای از عناصر افراطی از کوی دانشگاه خارج می‌شوند و با سر دادن شعارهایی مراتب اعتراض خود را ابراز می‌دارند که از جمله شعارهای دانشجویان این بود: «طرح سعید امامی ملغی باید گردد»،» مجلس فرمایشی، خجالت خجالت»، «خاتمی‌خاتمی حمایتت می‌کنیم»، آزادی اندیشه، همیشه‌همیشه».

مصافی با «مستند مصاف»

این اثر نیز مانند آثار پیشین مرکز سفیر حرکتی جسورانه و رو به جلو در جهت تبیین بخشی از تاریخ انقلاب و رفع برخی ابهام‌ها در این مسیر محسوب می‌شود. یقین آنکه، یک اثر ایده‌آل و بلااشکال، بیش از هر چیز نیازمند تجربه است و مرکز مستند سفیر شاید تا چند سال دیگر هم هنوز در مرحله کسب تجربه و آزمون خطا باشند.

نگاه کاریکاتوری به مطالبات رهبری فاجعه کوی را می‌آفریند

نمود تمام عیار این دیدگاه را می‌توان در جریان‌هایی جست که حاضرند برای برخی مطالبات رهبری چون بومی‌کردن علوم انسانی یا مساله فتنه و ساکتین آن هزاران بار گریبان چاک دهند و سخنرانی و مصاحبه کنند ولی در برابر مطالبه‌ای دیگر هم‌چون پیگیری پرونده کوی که از قضا با عبارت «خون شدن دل رهبری» از جانب خودشان بر زبان‌ها افتاد دست به اجتهاد بزنند و بدون اولویت معرفی‌اش کنند و از تلاش برای جلوگیری از رسانه‌ای شدن اندک پی‌گیری‌های رخ داده بر خود ببالند

حاشیه امنی برای هیچ‎کس نیست

با پیگیری مقام معظم رهبری دستگاه قضا در مقام برخورد با متهمان واقعه کهریزک برآمد و فرایند دادخواهی در مجاری مختلف پیگیری شد اما از زمان قرائت گزارش کمیته حقیقت‎یاب مجلس درباره واقعه کوی دانشگاه، هیچ مسئولی در این‎باره موضع‎گیری نکرده است. جای آن دارد که هم‎زمان با برگزاری آخرین دادگاه‎‎های متهمان کهریزک، مسئولان قضائی متهمان حادثه وحشتناک کوی دانشگاه 88 را نیز شناسایی و با آنان برخورد کنند.

تصاویری دیده نشده از فاجعه کوی دانشگاه به سال ۸۸

در تصاویر به آتش کشیده شدن یک کامیون و یک کیوسک از سوی معترضین درون کوی دانشگاه و هم‌چنین خسارات وارد شده به اتاق‌های دانشجویان پس از حمله‌ی نیروی انتظامی و نیروهای مقاومت بسیج تحت امر نیروی انتظامی دیده می‌شود.

بازخوانی: متن کامل نامه فرماندهان سپاه به خاتمی

آیا حرمت‌شکنی و توهین به مبانی این نظام، تاسف و پیگیری ندارد؟ آیا حریم ولایت فقیه کمتر از کوی دانشگاه است؟ آیا حریم امام، آن انسان کم‌نظیر، کمتر از جسارت به یک دانشجو است؟ آیا چند روز امنیت کشور را دچار اخلال کردن و به هر مؤمن و متدین حمله کردن و آتش زدن فاجعه نیست؟ آیا زیر سئوال بردن جمهوری اسلامی، این یادگار ده‌ها هزار شهید و شعار علیه آن دادن فاجعه نیست؟

بازخوانی فاجعه کوی دانشگاه تهران در شماره جدید پنجره

علیرضا زاکانی در سرمقاله پنجره صدو چهل و دو سعی کرده است به ‎دلیل حضور بی‎واسطه‎ در هردوی این حادثه‎‎ها و مواجهه مستقیم با اصل واقعیت آن‎ها، به برخی از ابعاد آن اشاره کند؛ به همین مناسبت نیز پرونده این هفته سرویس «دانشگاه» هم به بهانه بازخوانی ماجرای 18 تیر 78 و 25 خرداد 88 به همین موضوع پرداخته است. در این پرونده روایت‎‎های مختلفی را خواهید خواند و قضاوت نهایی با شماست.

مصطفی معین؛ از فتنه‌ ۷۸ تا محکومیت در فتنه ۸۸

جالب توجه است که در سالگشت حوادث ناگوار ۱۸ تیر ۷۸ حکم مجرمیت و مجازات فتنه گری سال ۸۸ یکی از عوامل بحرانی شدن وضعیت امنیتی کشور در سال 78 صادر می‌شود.

۱۸تیر هم فتنه‌ای دیگر بود مثل ۸۸

اخباری که از کوی دانشگاه می‌رسید، حکایت از رخداد غیرعادی می‌داد؛ اصل ماجرا از این قرار بود که به دنبال توقیف روزنامه «سلام» و به بهانه اعتراض به این توقیف، در کوی دانشگاه تظاهراتی شد که بعد به بیرون هم کشیده شد.

كتابی تازه درباره كوی دانشگاه

سردار فرهاد نظري، فرمانده انتظامي اسبق تهران بزرگ در زمان حادثه کوی دانشگاه در حال نگارش کتاب کامل خاطرات خود درباره حادثه 18 تیر سال78 و حوادث پس از آن و ماجراهایی که بر وی رفت، است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.