سه دولت در بوته نقد و نظر؛ از فرهنگ تا سیاست

شمس‌الواعظین: الان نیازی نیست که رهبران جنبش سبز در حصر باشند / جلیلی: اتفاقا الان وقت آن است که بیرون بیایند و محاکمه شوند / سلیمی نمین (خطاب به شمس‌الواعظین): شما که با دشمنان جدی ملت ایران که این همه جنایت کردند خواهان ارتباط و آشتی هستید و می‌خواهید خطاهای آنها را نادیده بگیرید اما چرا با نهادهای ملی درون کشور چنین رویه‌ای دارید؟ / جلیلی: فتنه 88 از یک منظر تقصیر احمدی نژاد بود…

تحلیل جامعه‌شناختی آرای احمدی‌نژاد و موسوی در ۲۸ جدول

هاشمی رفسنجانی که عموما در انتخابات ها با چراخ خاموش عمل می کرد در این انتخابات چنان میدان داری آشکاری کرد که رقابت بین احمدی نژاد و موسوی به رقابت بین احمدی نژاد و هاشمی تبدیل شد. نامه وی به رهبر معظم انقلاب با آن ادبیات و آن محتوا خود یکی از نشانه های عمق شکاف فکری و سیاسی در انتخابات دهم است.

نامزدهای انتخاباتی به جای دیدار با مراجع به بنگاه‌های اقتصادی سرکشی کنند

هر نامزد انتخاباتی باید با سنجش این وضعیت برنامه ارزنده‌ای ارائه کرده و راهی برای احیای اقتصاد مولد درون‌زا پیدا کند. نامزدهای انتخاباتی به جای صف‌کشی برای دیدارهای انتخاباتی با علما و مراجع و تلاش برای افزایش مزیت سیاسی خود باید به بنگاه‌های اقتصادی سرکشی کنند چرا که آمار به خوبی همه مسائل را نشان نمی‌دهد.

کتاب «اعتراف سبز» + دانلود

کتاب «اعتراف سبز» به همت دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شد.

۲۲ خرداد، يك نكته از صدها نكته

ملت ايران با مشاركت سياسي ۸۵ درصدي، علاوه بر ركوردزني در جهان، زلزله‌اي سياسي در اردوگاه دشمنانش پديد آورد، لكن رفتار فتنه‌گران مانع از آن شد تا نظام جمهوري اسلامي بتواند از دستاوردهاي ارزشمند اين حماسه بزرگ در عرصه‌هاي گوناگون داخلي، منطقه‌اي و بين‌المللي بهره‌گيرد.

همسایه‌ها می‌گفتند، جنبش سبزی شده‌ام!

من از نزدیک، با این‌ها مواجه هستم. بعضی از مجری‌های سازمان که خیلی معروف هستند، هیچ مدیر گروه و هیچ مدیر شبکه‌ای حق ندارد به آن‌ها امر و نهی کند و مستقیم با آقای ضرغامی کار می‌کنند…این‌ها همان کسانی هستند که بعد از انتخابات، پاها را گچ گرفتند و نیامدند و اگر پایش بیفتد، هیچ ابایی ندارند از اینکه به راهبردهای اساسی نظام دهن‌کجی کنند؛ ضمن اینکه می‌کنند.

ترديدافكنی درباره سلامت انتخابات، گام‌های اوليه فتنه

عملكرد فتنه‌گران در تبديل انتخابات سال 88 به يك چالش امنيتي را مي‌توان به 4 بخش “ترديدافكني و شبهه‌پراكني درخصوص سلامت انتخابات”، “تشكيل كميته صيانت از آرا”، “القاي تقلب در انتخابات” و در نهايت “ايجاد آشوب‌ و اغتشاشات خياباني” تقسيم كرد.

کتاب روزشمار حوادث سال ۸۸ منتشر شد

میرحسین موسوی: ضمن حضور در مسجد ارشاد شهرری به همراه همسر خود در میان خبرنگاران از امیدواري خود برای وحدت جهت رفع مشکلان کشور سخن گفت و تاکید کرد با حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات مشکلات احتمالی برطرف خواهد شد.

تحليل مردم روستاها و شهرستان‌ها درباره فتنه سال 88

او با تشبيه فتنه سال 88 به هلوكاست روشنفكري افزود: جريان فتنه، 24 ميليون انسان را ناديده گرفت و طوري عمل كرد كه گويي آن 24 ميليون نفري كه برخلاف نظر آنها در انتخابات رأي دادند اصلا وجود نداشتند.

سانسور اسلام ناب و مستضعفین زمینه‌ساز فتنه

این درد ریشه دار به نحوی بود که انکار محرومان و آرای 24 میلیونی‌شان طبیعی و باورپذیر جلوه می‌کرد. در واقع تصور غلطی از مردم در ذهن سیاسیون، نخبگان فرهنگی، هنری و پایتخت‌نشینان وجود دارد که مانع از دیدن اکثریت مردم با گرایش‌های دینی و مطالبات اجتماعی و عدالتخواهانه‌شان است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.