تحریم الزویر هم دستمایه درگیریهای مبتذل سیاسی شد
هرچند تحلیل سایت رجانیوز درباره گزارش مرکز پژوهشها، تطابق زیادی با واقعیت نداشته و دارای اشکالات جدی است ولی واکنش سایت الف به تحلیل رجانیوز هم چندان مناسب و قابل قبول نبوده و در مواردی توهین آمیز است. ای کاش، تحلیلگر این سایت که از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه هستند در یادداشت خود صرفا به نقد کارشناسی دیدگاه رجانیوز می پرداختند و از ورود به مباحث سیاسی پرهیز میکردند.
به جای «خودتحریمی» غیرقانونی، «الزویر» را محکوم کنید
مرکز پژوهشهای مجلس پس از هشت ماه از تحریم پایگاه انتشاراتی الزویر توسط رؤسای دانشگاههای کشور به این اقدام واکنش نشان داد و آن را کمفایده و به نوعی خودتحریمی دانست، این در حالی است که مقامات، نخبگان علمی، سیاسیون و تشکلهای دانشجویی هیچ اقدام ملی و جدیای در محکوم کردن اقدام غیرقانونی و سیاسی پایگاه الزویر در تحریم دو دانشگاه کشورمان انجام ندادند.
گزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره تحریم «الزویر» + دانلود
تصمیم روسای دانشگاه های ایرانی –که بیشتر نه از سر تدبیر بلکه از غلبه احساس ناشی شده است– اثر محسوسی بر جامعه علمی جهانی نخواهد گذاشت، حال آنکه فشارهای مادی و معنوی زیادی بر جامعه علمی ایران تحمیل خواهد کرد، به این لحاظ عنوان «خودتحریمی» بر این اقدام، عنوان غریبی نیست.
آمریکا هم تحریم نکند، ما خودمان را تحریم میکنیم!
یک پایگاه علمی دو دانشگاه ایران را تحریم کرد و ما هم برای انتقام همه دانشگاه هایمان را از آن پایگاه علمی محروم کردیم ! تا آن پایگاه حساب کار دستش بیاید ! هشت ماه گذشته است تازه مرکز پژوهش های مجلس گویا متوجه این مساله شده است.
دلایل قطع دسترسی برخی دانشگاهها به «الزویر»
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به امضای 10 هزار نفری محققان دنیا برای تحریم پایگاه الزویر به دلیل محدود کردن دسترسی محققان به منابع علمی گفت: نامه هایی از این پایگاه در زمینه دلایل محدودیت برخی دانشگاههای ایران به منابع ارسال شد.
جنبش برای دسترسی آزاد به تحقیقات
با گذشت چهار ماه از درخواست یکی از ریاضیدان دانشگاه کمبریج برای تحریم کردن مجله هلندی الزویر (Elsevier) که از ماه ژانویه گذشته آغاز شد درحال حاضر با حمایت حدود 10 هزار نفری رو به رو شده است.
جنبش آکادمیک معترضین الزویر به پنج هزار نفر رسید
محققانی که از بایکوت الزویر پشتیبانی می کنند، بیشتر ریاضیدان هستند اما بیش از هزار نفر از دیگر رشته های علمی نیز به این جنبش پیوسته اند و قیمت گذاری و نحوه فروش مطالب در نشریه الزویر و پشتیبانی این شرکت از طرح های SOPA و PIPA آمریکا که برای تصویب در دست بررسی قرار دارند را مورد انتقاد قرار داده اند.
تنظیم طرح دعوی ایران از الزویر
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد آخرین اقدام این وزارتخانه برای پیگیری محدودیتهایی که “پایگاه اطلاعاتی الزویر” برای دو دانشگاه مالک اشتر و شهید بهشتی ایجاد کرده تاکید کرد: این بحث در مرحله تنظیم طرح دعوی با استفاده از مشاوران حقوقی بین المللی است.
تحریم الزویر از خود تحریمی تا خشت قصر علمی بیگانگان
تحریم انتشارات الزویر، خود تحریمی است یعنی استقبال از تحریمهای تحمیلی وانزوای علمی و در حقیقت محدود کردن فضای علمی کشور به داخل ایران و این موضوع دقیقاً خواسته دشمنان این کشور و بازی كردن در پازل بیگانگان محسوب می شود و به هیچ وجه تامینکننده مصالح جامعه علمی کشور نبوده است.
به جای تحریم یک انتشارات اشتیاق داخلی به ISI را کاهش دهید
آیا بهتر نیست به جای تحریم یک پایگاه علمی مانند الزویر، به دنبال جلوگیری از اشتهای روزافزون چاپ مقاله در مجلات تحت نمایهی ISI باشیم؟
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.