ایران دومین کشور تولید کننده علم در منطقه

بر اساس داده‌های پایگاه استنادی ISI، ایران در پایان سال 2014 با تولید 1.5 درصد مستندات علمی نمایه شده در این پایگاه جهانی در مقام بیست‌ و دوم دنیا و دوم منطقه ایستاده و کشور ترکیه با سهم 1.68 درصدی در مکان هجدهم جهان و اول منطقه قرار گرفت.

کنکور دکترای علوم انسانی «فاجعه» است

اگر بخواهم تنها یک واژه برای تشریح این وضعیت بگویم، خواهم گفت: فاجعه! فاجعه چه برای کسانی که هم‌اکنون در کالبد نظام آموزش عالی ما حضور دارند و چه کسانی که در آینده به آن وارد می‌شوند. نظامی که هیچ اهمیت و اعتباری برای خود قائل نشود و مثل صاحب‌خانه‎ای که چوب حراج بر هرچه از در و دیوارهای بقایای این خانه‌ی نحیف باقی مانده است، بزند، آن هم برای اینکه آدم‎هایی این در و دیوارها را بخرند که یا نسبت به داشتن این مدرک متوهم هستند و یا از آن بدتر قصد سوءاستفاده از آن را برای معاملات و موقعیت‎های اجتماعی خود دارند.

قطع دسترسی ایران به «آی‌اس‌آی»

پول اشتراک این منابع از سال 2011 به این طرف پرداخت نشده و در واقع چهارسال است که این پول پرداخت نشده است.

مجلات ISI از دیدگاه مقام معظم رهبری

شما با ISI هم بر اين اساس همكارى كنيد. آنجائى كه مقاله‌ى مورد قبول ISI چيزى است كه شما ميتوانيد در كشور از آن استفاده كنيد، آن را دنبال كنيد. ما معيار اساسى در دست داريم؛ معيار ما اين است كه كشور ما صدها خلل و مشكل و خلا دارد، ميخواهيم اينها را پر كنيم.

نخبگان ایرانی در خدمت دغدغه‌های چشم آبی‌ها

اگرچه بر مبناي اعلام موسسات معتبر بين المللي، نرخ رشد و توليد علم در كشور كه مجري آن دانشگاه ها مي باشند بسيار قابل توجه بوده است و اين موضوع محور بسياري از گزارش هاي آماري شده است، خطر بزرگي فرايند توليد علم در كشور را به طور قابل توجهي تهديد مي كند. اين خطر كه آن را در اينجا كاهش توليد علم بومي مي ناميم مشتمل براين موضوع است كه بدانيم هدف و مفهوم توليد علم چيست؟

تعارض الزام چاپ مقاله در مجلات خارجی با منافع ملی

مقاله‌ی «تعارض سیاست الزام چاپ مقاله در مجلات خارجی با منافع ملی کشور» به قلم «دکتر محمدرضا حافظ‌نیا» به بررسی پیشینه گرایش نظام آموزش عالی کشور به تعداد مقالات چاپ شده در نشریات خارجی به عنوان ملاک پیشرفت علمی کشور و نقد آن و راهکارهای اصلاح وضع موجود پرداخته است.

تحریم الزویر از خود تحریمی تا خشت قصر علمی بیگانگان

تحریم انتشارات الزویر، خود تحریمی است یعنی استقبال از تحریم‌های تحمیلی وانزوای علمی و در حقیقت محدود کردن فضای علمی کشور به داخل ایران و این موضوع دقیقاً خواسته دشمنان این کشور و بازی كردن در پازل بیگانگان محسوب می شود و به هیچ وجه تامین‌کننده مصالح جامعه علمی کشور نبوده است.

به جای تحریم یک انتشارات اشتیاق داخلی به ISI را کاهش دهید

آیا بهتر نیست به جای تحریم یک پایگاه علمی مانند الزویر، به دنبال جلوگیری از اشتهای روزافزون چاپ مقاله در مجلات تحت نمایه‌ی ISI باشیم؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.