دیدار با رهبری و فتح بابی که باید رخ دهد

اتفاقی که با آن در دیدار ها مواجه هستیم مجموعه ای از مطالبات روی زمین مانده گاها متعلق به ده سال ‍پیش است با ادبیاتی اینچنینی که مثلا «صدبار گفتم آزاداندیشی چرا نشد» و بعد هم اصلا معلوم نمی شود بالاخره مقصر کی بوده و کجاست و بعد از این آیا آن کارمی شود یا دوباره نه؟ در رابطه با مفاسد اقتصادی و پیام هشت ماده ای و بسیاری دیگر از این قبیل نیز همچنین!

گاف گاردین در دلیل‌تراشی برای تجدید رابطه انگلیس و ایران

تلاش انگلیس در فضاسازی رسانه‌ای برای زمینه‌سازی برقراری ارتباط مجدد با ایران به دیدار هیگ و صالحی محدود نشد و روزنامه گاردین روز گذشته، با انتشار مطلبی، تغییر مسئولین بسیج دانشجویی چند دانشگاه تهران را که به صورت سالانه در انتهای سال هر تحصیلی اتفاق می‌افتد به عنوان ارسال نشانه‌ای از سوی ایران برای برقراری مجدد ارتباط با انگلیس قلمداد کرد!

از تسخير سفارت انگليس دفاع می‌كنم

مدير موسسه پژوهشي فتوح انديشه گفت: برخلاف تحليل ‌برخي كه اقدام دانشجويان در تسخير سفارت انگليس را اشتباه مي‌دانند، من به شدت از اين كار دفاع مي‌كنم.

خشم انقلابی یا بازی غربی

آنچه که مشهود است و احدی نیز بر صدق آن شک ندارد اینست که از آمریکا و انگلیس، انتظاری جز دشمنی نباید داشت. تاریخ کشور ما نشان می دهد که در دوران رهبری انگلستان بر جهان، جایی که در امپراطوریشان آفتاب غروب نمی کرد تا امروز که آمریکا ادعای سلطه بر جهان را دارد، هیچ‌گاه ایادی استکبار در راستای پیشرفت هیچ کشوری در جهان گام بر نداشتند.

انگلیس کشوری که قانون اساسی ندارد

انگلیس فاقد قانون اساسی مدون است و قانون اساسی این کشور در واقع چند فرمان پادشاهان پیشین این کشور است. ریشه پارلمان کنونی در شوراهای آغاز سده‌های میانه بوده است. این شوراها وظیفه رایزنی حکومتی را بر عهده داشتند.

پیوندهای تکمیلی تسخیر سفارت انگلیس

در این هنگام هر گونه فراموشی و کاهلی نسبت به بازی جدید، عقب‌نشینی از فضای تهاجمی علیه انگلیس و درگیری در مباحث فرسایشی درون‌جبهه‌ای یعنی دادن فرصت به انگلیس برای امتیاز گرفتن از ایران. هر چند که مقصود این نوشته پرداختن به تسخیر لانه روباه پیر طی هفته گذشته نیست اما بر آن است که بگوید “در سایر فضاها نظیر فضای رسانه‌ای تسخیر باید ادامه داشته باشد!”

گزارشی از تسخیر لانه روباه و حواشی آن

گوشه‌ای از خشم ملت ایران را در این حرکت نشان دادیم … بوق‌های تبلیغاتی انگلیسی کوشیدند در این میان، تحقیر اخراج سفیرشان از خاک ایران را با هوچی‌گری و جنجال کاهش داده و با تشکیل جلسات پوچ و بی‌ارزش و صدور بیانیه‌هایی که ارزش کاغذپاره را نیز ندارد بار تحقیر خود را کم کنند

اصالت حرکت‌های دانشجویی به جوششی بودن‌شان است

واقعیت آن است که مسئله اصلی در حرکتهای دانشجویی، ابتنای آن بر تحلیل و تصمیم خود دانشجویان و در واقع «جوششی» بودن آنهاست؛ و الا بحث از درست یا نادرست بودن چنین اقداماتی آن هم تنها بر اساس پیامدهای آن، گرچه برای کشف اشتباهات و کسب تجربه مفید و بلکه ضروری است، اما تاثیری در ارزشگذاری آن نخواهد داشت.

تداوم حرکت تسخیر سفارت انگلیس

از آغاز حرکت مثل تمام کارها شبهات شروع شد: آیا رهبری از کار راضی است؟ این تلقی غلط از رابطه‌ی امت و امامت که باید برای هر کاری از رهبری کسب تکلیف کرد. از اول انقلاب تا به حال بوده است. این گفتمان تعطیل عقل چقدر فرصت‌ها را سوزانده است. بارها به وسیله‌ی رهبر انقلاب استناد به جملات خصوصی و حرف های خلاف محل‌های عمومی از ایشان نفی شده است. افراد به جای آن که بر اساس گفتمان کلی رهبری و نکات مطرح شده به وسیله‌ی ایشان در جلسات عمومی و علنی، به دنبال فرمان ویژه هستند. بعضاً هم با این شبهه که رهبری نظرش این هست یا نیست و… تحلیل و کار را رها کرده در یک حالت تعلیق به سر می برد که فرمانی برسد.

نقض حاکمیت سیاسی ایران از سوی انگلیس به روایت اسناد

اغوا و تحریک اقوام ایرانی بر علیه حکومت مرکزی همواره به عنوان راهبردی اساسی از سوی استعمار انگلستان به منظور فشار بر حکومت مرکزی و بسط نفوذ خود در ایران مدنظر بوده است؛ اقدامی که شاید مهم‌‌ترین دستاورد آن برای انگلستان از هم گسستن اتحاد ملی ایرانیان در تقابل با دشمن خارجی بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.