«عید فطر»؛ شبیه‌ترین روز به قیامت

«و هو اشبه یوم بیوم قیامتکم». چون روز پاداش و گرفتن ثواب براى نیکوکاران و روز خسران براى بدکاران است، شبیه روز قیامت است؛ همچنان که روز قیامت هم کسانى که زندگى دنیا را به عمل نیک گذرانده ‏اند، ثواب خواهند یافت و دل و چشم آنان به عنایت الهى روشن خواهد شد؛

برپایی سفره افطار ایرانی در غزه + تصاویر

اتحادیه بین المللی امت واحده که سال گذشته به همراه تشکل های دیگری از ایران و برخی کشورهای آسیایی، محموله ای از کمک های غذایی و دارویی را در قالب کاروان آسیایی همبستگی با مردم غزه راهی این منطقه نمود، توانست نذورات و کمک های مردمی جمع‌آوری شده را جهت اطعام شایسته جمعی از مردم غزه ارسال کند.

لزوم آشنایی با ريزه‌کاری‌های اميرالمومنين برای مسئولین

هر كس هر مسؤوليتى دارد – از بالا تا پايين – احتياج دارد كه با زندگى اميرالمؤمنين و ابعاد و ريزه‌كاريهاى آن آشنا بشود.

آثار گناه؛ از بین بردن معنویت و نابودی استقامت

در ماه رمضان، هم باید به خودمان برسیم، هم باید به مردم برسیم. ضمناً بدانیم که اگر به خودمان نرسیم، به مردم هم نمى‌شود رسید. این دعاهاى ماه رمضان، این روزه‌ى ماه رمضان، این مناجاتها، این تضرعها، این اذکار، این نوافل در ماه رمضان، همه براى این است که ما خودمان را اول کمى نورانى کنیم.

قرآن عامل پایداری در برابر جاهليت مدرن

انس با قرآن، يعنى قرآن را خواندن و باز خواندن و باز خواندن و در مفاهيم قرآنى تدبر كردن و آنها را فهميدن…. اگر در آيات قرآن تأمل بكنيم، اراده و استقامت ما قويتر و بيشتر از اين خواهد شد.

اگر عبادت همراه توجه نباشد به تحجر می‌رسد/کسانی که در جامعه مسئولند، بر تقواى خود بيفزايند

در همه‌ى امور و آنات زندگيتان، تقواى الهى را بر خود فرض و لازم بشماريد؛ مخصوصاً كسانى كه در جامعه مسؤوليت بيشترى دارند. اگرچه در جامعه‌ى اسلامى همه مسؤولند، اما هرچه مسؤوليت بيشتر و بار سنگينتر باشد، زاد و توشه‌ى تقوا بيشتر مورد نياز است. آن كسانى كه در جامعه مسؤولند، بايد بر مايه‌ى تقواى خود بيفزايند.

تقوا ذخیره‌سازی کنید

مواظب باشيد از امتحان سربلند بيرون بياييد. راهش هم اين است که تقوا را در خودتان ذخيره کنيد. تقوا يعني همين که مواظب رفتار خودتان باشيد که خلاف امر و نهي خدا رفتار نکنيد.

هر كس بايد واعظ خود باشد

اساس برنامه‌ى تربيتى و همه‌ى برنامه‌هاى زندگى در اسلام، همين موارد است. هر كس بايد واعظ خود باشد، خود را مراقبت كند، از تخطّى خود مانع شود، امر به معروف و نهى از منكر هم بكند كه آن امرِ خود به معروف و نهىِ خود از منكر و موعظه كردنِ خود، بر امر و نهى و موعظه‌ى ديگران مقدّم است.

خطاهایی که در ديگران زشت می‌شماريم در خودمان با چشم اغماض نگاه می‌کنيم

نقطه‌ى مقابل تقوا، غفلت و بى‌توجهى و حركت بدون بصيرت است. خدا، ناهوشيارى مؤمن را در امور زندگى نمى‌پسندد. مؤمن بايد در همه‌ى امور زندگى، چشم باز و دل بيدار داشته باشد.

«اجتناب از گناه»، كوهی که با تصميم مثل يک زمين هموار مى‌شود

بعضى از جوانان در مراجعاتى كه دارند، به بنده التماس دعا كه مى‌كنند، از جمله مكرّر مى‌گويند شما دعا كنيد كه ما بتوانيم گناه نكنيم. البته دعا كردن خوب و لازم است و مى‌كنيم؛ اما گناه نكردن، به اراده‌ى انسان احتياج دارد. بايد تصميم بگيريد كه گناه نكنيد و وقتى تصميم گرفتيد، اين كار بسيار آسانى خواهد شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.