به گزارش تریبون مستضعفین نادر طالب زاده در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره فیلم عمار و در گفت و گو با خبرنگار تریبون، غفلت ورزی جشنواره فیلم فجر را نسبت به مسئله انقلاب، یکی از دلایل برگزاری این جشنواره اعلام کرد و اظهار داشت: این بی توجهی نسبت به مسئله انقلاب، تدریجا اتفاق افتاد. قشرهای مختلفی فیلم ساختند. خیلی از آثار با کیفیت خوب و قابل ارائه در دیگر جشنوارههای خارجی ساخته شد. در خیلی از موارد این اتفاق هم افتاد و ما شاهد درخشش این آثار بودیم. به طوری که متاسفانه توجه مسئولین سینمایی ما به تولید فیلمهای جشنوارهای در بعد بین الملل معطوف شد و مسئلهی انقلاب اسلامی در این بین مورد غفلت واقع شد.
دبیر دومین جشنواره فیلم عمار در ادامه با اشاره به بی توجهی مسئولان نسبت به فیلمسازان بسیجی و ولایتمدار در طی اینسالها گفت: فتنهی 88 مجالی بود برای آنکه نیروهای مستعد ضرورت ورود به این عرصه را درک کنند. به دنبال همین جریان بود که جشنواره عمار پارسال شروع شد و امسال به شکل کنونی رسیده است.
وی جشنواره عمار را جلوهای از یک اتفاق کلان فرهنگی و هنری معرفی کرد که در کشف استعدادهای مردمی و به کارگیری آنها در طرح دغدغههای انقلابی اثر گذار بوده و خواهد بود.
طالب زاده در پاسخ به این سئوال که آیا ممکن است مسائلی که جشنواره فجر را از مسیر اصلی منحرف کرد دامنگیر این جشنواره نیز شود گفت: ممکن است این تهدیدها برای هر دو جشنواره وجود داشته باشد اما اینها بچههایی هستند که امتحان خود را پس دادهاند. چه در زمان جنگ، چه در بعد از جنگ و چه در دوران فتنه. این جوانان خود را شناختهاند و نسبت به وظایف و تعهدات خود آگاه هستند.
طالب زاده ادامه داد: تا زمانی که این مسیر درست طی شود، خطری ما را تهدید نمیکند. یعنی اصلا کسی نمیتواند در برابر زبانی که حقیقت را بیان میکند ایستادگی کند. شما در آینده نزدیک خواهید دید که در عرصه رقابت، کدام طیف از آثار توان ایستادگی و ماندن را در طی زمان خواهند داشت. به طور مطلق میدانم که زبان انقلاب اسلامی به زبان عمار خیلی نزدیکتر است.
این در حالی است که علیرضا سجادپور مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی، در همین مراسم در گفت و گو با خبرنگار تریبون، ضمن مخالفت با نظر طالب زاده، کمکاری جشنواره فجر انقلاب اسلامی را نسبت به اهداف و آرمانهای انقلاب، کم انصافی تلقی کرد.
Sorry. No data so far.