ندا منصوری با اشاره به توصیههای نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان اظهارداشت: آب مورد نیاز بدن فقط از طریق نوشیدن حاصل نمیشود بسیاری از مواد خوراکی به ویژه میوهها و سبزیجات حاوی آب هستند و آب وارد شده به بدن پس از شرکت در واکنشهای حیاتی از طریق کلیهها و دستگاه گوارش تعریق و همچنین تبخیر از راه پوست و تنفس از بدن خارج میشود.
این کارشناس، انسان را نیازمند دریافت آب برای ادامه زندگی دانست و تاکید کرد: کمبود آب باعث برهم خوردن غلظت الکترولیتها و املاح در خون شده و عوارض ناگواری مثل گرگرفتگی عضلانی، ورم مغزی و تشنج میشود.
وی به روزه داران توصیه کرد: روزه را با مقداری نوشیدنی گرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ یا شیر گرم آغاز کنید، غذاهای آب دار مانند سوپ و آش صرف کنند زیرا دارا بودن فیبر به حفظ و نگهداری آب مصرف شده کمک میکند.
منصوری در ادامه گفت: نوشیدن آب و آبمیوه در فاصله بین افطار تا سحر موثرترین روش برای جبران محرومیت بدن از آب مورد نیاز در ساعتهای روزه داری است و نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان اهمیت بسزایی در سلامت روزه دار دارد.
این کارشناس استفاده از لبنیات مانند شیر، ماست و دوغ جهت تعادل مایعات در بدن الزامی دانست و خاطرنشان کرد: انتخاب غذاهای حاوی فیبر مانند نان سبوسدار و برنج در کنار مصرف سالاد و سبزی و میوه نه تنها املاح و ویتامین های بدن را تامین میکند بلکه در نگهداری آب مصرف شده و جلوگیری از تشنگی تاثیر بسزایی دارد.
Sorry. No data so far.