چهارشنبه 17 جولای 13 | 15:24

توصیه‌های نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان

یک مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت با اشاره به اینکه کمبود آب باعث برهم خوردن غلظت الکترولیت‌ها و املاح در خون و عوارض ناگوار گرگرفتگی عضلانی، ورم مغزی و تشنج می‌شود،گفت: باید توصیه‌های نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان مدنظر قرار بگیرد.


ندا منصوری با اشاره به توصیه‌های نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان اظهارداشت: آب مورد نیاز بدن فقط از طریق نوشیدن حاصل نمی‌شود بسیاری از مواد خوراکی به ویژه میوه‌ها و سبزیجات حاوی آب هستند و آب وارد شده به بدن پس از شرکت در واکنش‌های حیاتی از طریق کلیه‌ها و دستگاه گوارش تعریق و همچنین تبخیر از راه پوست و تنفس از بدن خارج می‌شود.

این کارشناس، انسان را نیازمند دریافت آب برای ادامه زندگی دانست و تاکید کرد: کمبود آب باعث برهم خوردن غلظت الکترولیت‌ها و املاح در خون شده و عوارض ناگواری مثل گرگرفتگی عضلانی، ورم مغزی و تشنج می‌شود.

وی به روزه داران توصیه کرد: روزه را با مقداری نوشیدنی گرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ یا شیر گرم آغاز کنید، غذاهای آب دار مانند سوپ و آش صرف کنند زیرا دارا بودن فیبر به حفظ و نگهداری آب مصرف شده کمک می‌کند.

منصوری در ادامه گفت: نوشیدن آب و آبمیوه در فاصله بین افطار تا سحر موثرترین روش برای جبران محرومیت بدن از آب مورد نیاز در ساعت‌های روزه داری است و نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان اهمیت بسزایی در سلامت روزه دار دارد.

این کارشناس استفاده از لبنیات مانند شیر، ماست و دوغ جهت تعادل مایعات در بدن الزامی دانست و خاطرنشان کرد: انتخاب غذاهای حاوی فیبر مانند نان سبوسدار و برنج در کنار مصرف سالاد و سبزی و میوه نه تنها املاح و ویتامین های بدن را تامین می‌کند بلکه در نگهداری آب مصرف شده و جلوگیری از تشنگی تاثیر بسزایی دارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.