این روزها در حالی به پایان اکران پرفراز و نشیب فیلمی که سیاسیترین فیلم تاریخ سینمای ایران لقب گرفته است، نزدیک میشویم که همچنان واکنشها به این آن ادامه دارد.
قلادههای طلا به کارگردانی ابوالقاسم طالبی به فروش ۳ میلیاردی خود میرود تا رکورد دیگری نیز ثبت کند و همچنان با فروش عالی در سینماها به اکران خود ادامه میدهد.
اما با شروع اکران و چه بسا کمی قبل از اکران، واکنشها به این فیلم هم شدت گرفت تا جائیکه حتی گمان میرفت که قلادههای طلا به اکران نرسد.
البته کارگردان قلادههای طلا میگوید، سنگ اندازی برای قلادههای طلا از همان وقتی شروع شده که وی قصد فیلم نامه نویسی آن را داشته است و پس از آن با تحریم و تحقیر بازیگرانی که در فیلم ایفای نقش داشتهاند، ادامه یافته است.
حسن یوسفی اشکوری جزو اولین افرادی بود که به این فیلم واکنش داد و بلافاصله مورد توجه سایتهای ضدانقلابی چون جرس، کلمه، بالاترین و دیگر سایتهای همسو با این جریان قرار گرفت.
اشکوری را همه با آن سابقهاش در کنفرانس ضدایرانی برلین که توسط حزب سبز آلمان تدارک دیده شده بود، میشناسند.
وی این فیلم را یک فیلم سینمایی توصیه شدهٔ نظام، معرفی کرده و هنرمندان این فیلم را در خدمت دروغ توصیف میکند.
در بخشی از این مقالهای که خندهٔ مخاطبانش را بر میانگیزد، آمده است: «گرچه داستان این فیلم و ماهیت و محتوا و اهداف چنین فیلمی به روشنی آفتاب است و نیازی به تحلیل و توضیح و حتی نقد ندارد تا همه شیرفهم شوند که چنین فیلمی به چه انگیزه و برای چه و به هدفی ساخته شده است. به ویژه که کارگردان (به روایت آقای نوری زاد) از اعضای وزارت اطلاعات و دستگاه سرکوب امنیتی بوده و احتمالا هست و همین دستگاه (به گفته کارگردان و دیگر عوامل فیلم) اسناد و منابع لازم را برای نوشتن فیلمنامه در اختیار کارگردان نهاده و باز طبق گزارشهای مستند و عکسهای انتشار یافته نهاد مخوف پلیسی و امنیتی-نظامی «قرارگاه عمار» بازیگر و کارگردان اصلی و پشت صحنه فیلم قلادههای طلا بوده و به احتمال بسیار از بودجههای هنگفت دولتی و با هزینههای گزاف از بیت المال چنین فیلمی ساخته و پرداخته شده است.»
حسن یوسفی اشکوری از روحانیون خلع لباس شدهای است که در کنار جمیله کدیور، عزت سحابی، مهرانگیز کار، علی افشاری، حمیدرضا جلاییپور، محمود دولت آبادی، اکبر گنجی و… در کنفرانس برلین حضور پیدا کرد به طوریکه کنفرانس مذکور سرآغاز همکاری مدعیان اصلاح طلبی با عناصر لائیک و بعضاً ضد دین شد که نهایتاً منجر به ارتداد عناصری چون گنجی و سروش شد.
فاز دیگر تحریم بازیگران این فیلم سینمایی در شبکههای اجتماعی مثل فیس بوک و همینطور گفتن جملاتی مثل اینکه بازیگران این فیلم حکومتی هستند و در فیلمهای دیگری مثل اخراجیها نیز حضور داشتهاند نیز که مورد توجه قرار گرفت.
پس از این ماجرا ضدانقلابهای فراری و شبکههای رسانهای بهاییان، شبکه من و تو، صدای آمریکا و بیبی سی دست به کار شدند تا علیه این فیلم قلم فرسایی کنند.
نیک آهنگ کوثر روزنامه نگار فراری که به انتشار کاریکاتورهای موهن شهرت دارد نیز دست به کار شد و کاریکاتوری علیه قلادههای طلا کشید تا او هم دِین خود را ادا کرده باشد.
فعالان فتنه همگی دست به دست هم داده بودند تا با تمام توان خود فیلم ضدفتنه قلادههای طلا را با چالش فروش مواجه سازند حتی مسیح علینژاد قمی هم با ابوالقاسم طالبی تماس تلفنی گرفت تا شاید خوراکی برای شبکههای رسانهای غربی ساخته شود.
چند روز پیش اما جنس جدیدی از حملات به قلادههای طلا شکل گرفت که مورد توجه سایتهایی نظیر بالاترین واقع شد.
سایت اعتدال نزدیک به اصلاح طلبان در مقالهای با عنوان «قلادههای طلا برگردن چه کسی است؟» به تخریب فیلم قلادههای طلا به همراه جریان خارج نشین پرداخته و در آخرین موضع این فیلم را به جریان انحرافی نسبت داد.
در بخشهایی از این مقاله آمده است: «همچنین مسئولان عالی سازمان صدا و سیما که ارتباط نزدیکی با کارگردان این فیلم دارند و از حامیان جدی اکران این فیلم هستند، در تمام شبکهها و پشت سر هم، تیزر تبلیغات این فیلم را پخش میکنند تا جایی که گفته میشود هزینه تیزر تبلیغات صداوسیما برای این فیلم بیش از فروش فیلم بوده است. از طرفی بلیطهای رایگان و نیمه رایگان این فیلم در سطح بسیار وسیع در ادارات و نهادهای دولتی توزیع شده و این توزیع همچنان ادامه دارد.»
همچنین در بخش دیگری از این مقاله برای ربط دادن جریان انحرافی به عوامل سازنده فیلم قلادههای طلا آمده است: «البته ناگفته پیداست که وقتی لیدر جریان انحرافی در جریان پروژهاش برای تضعیف وزارت اطلاعات و ماجرای خانه نشینی رییس جمهور، با چنان شکست مفتضحانهای روبرو شد، دست به اقدامات ایذایی برای تخریب نیروهای امنیتی زده و در این راه از آقای الف که به مانند خودش بغض خاصی از نیروهای امنیتی دارد، استفاده نماید و در این میان با سر هم کردن سخنان مخالفان، برای خود کلاه و نمد حمایت از نظام و مخالفت با سبزها را بدوزد.»
جالبتر اینکه این سایت در کنار آسمان ریسمان بافی خود مدعی میشود: «البته حمایت جریان انحرافی از «قلادههای طلا» عیانتر از این حرفهاست. درحالیکه در ۶ سال گذشته هیچ کارگردان، هنرمند و روزنامه نگار داخلی نتوانسته از رییس جمهور وقت ملاقات بگیرد، لیدر جریان انحرافی برای کارگردان این فیلم مراسم تجلیل برگزار میکند.»
به نظر میرسد فعالین فتنه از صدر تا ذیل به شدت از فیلم قلادههای طلا نگران هستند و باز به نظر میرسد تخریبهای این فیلم و کارگردانش ادامه داشته باشد.
Sorry. No data so far.