چهارشنبه 02 می 12 | 10:45

پاسخ‌های رضا رويگری به حواشی حضورش در بيت رهبری

حكومتي، رقيق ترين نسبتي بود كه به كيان مختارنامه دادند. مابقي نسبت ها و فحش نامه ها ديگر جاي خود… .


رضا رویگری در بیت رهبری

یکی از ابعاد قضایای ۸۸ کشیده شدن پای هنرمندان، خصوصا بازیگران به میدان بود! برخی رودروی نظام و برخی در حمایت از نظام وارد شدند. آن‌هایی که رودروی نظام قرار گرفتند، کسانی بودند که با هنرنمایی و خوش رقصی و پریدن در آغوش جشنواره‌های غربی از تریبون‌های آنان استفاده کردند و پولشان را گرفتند!

اما از این طرف هم بودند کسانی که پشت سر نظام قرار گرفتند، هرچند این پشت سر نظام قرار گرفتن خلاصه شود در یک دیدار،‌‌ همان دیدار معروفی که امثال شهاب حسینی، پروانه معصومی، الهام حمیدی و… را چند وقتی سیبل فحاشی کرده بود.

البته از این هم نگذریم که برخی در این بین به کاسبی خود پرداختند و برای هر حرفی که در حمایت از انقلاب می‌زدند شماره حسابشان را هم تنگش می‌چسباندند!

اما همه این یادآوری‌های برای آن است که این روز‌ها یکی دیگر از سینماگران کشورمان به خاطر یک خبط بزرگ! دوباره سیبل شده است. رضا رویگری که یکی از پرکار‌ترین بازیگران این روزهای سینما و تلویزیون است یک شب تصمیم می‌گیرد برای عزای شهادت‌ام ابی‌ها (س) به حسینیه امام خمینی (ره) که به «بیت» شهره است برود.

حضور رویگری در صف اول عزاداران و سوژه‌ای که عکاسان خبری از وی ساختند چند روزی در رسانه‌ها و فضای مجازی دست به دست چرخید تا اینکه کم کم واکنش‌ها نسبت به او شروع شد.

«حکومتی» رقیق‌ترین نسبتی بود که به کیان مختارنامه دادند. مابقی نسبت‌ها و فحش نامه‌ها دیگر جای خود.

با رضا رویگری تماس گرفتیم و نظر خودش را پرسیدیدم. اینکه به عنوان یک هنرمند تا چه اندازه این رفتار‌ها را که عاملانشان شعار آزادی می‌دهند، قبول دارد؟!

وی گفت: من هم از این اتفاقات خبر دارم. دقیقا به همین فکر می‌کردم که واقعا این افراد اندک آزادی هم برای ما قائل نیستند.

رضا رویگری که حالا لحن تندتری به حرف‌هایش داده، افزود: حضور من در این مراسم عزاداری که به نظرم کوچ‌ترین عملی است که یک شیعه انجام می‌دهد را هم برنمی تابند.

وی با تاکید بر اینکه مدعیان آزادی و دموکراسی، خودشان کوچکترین‌شناختی از قواعد و الزامات این حق بشری ندارند، تصریح کرد: این‌ها می‌خواهند ما هم مثل خودشان رفتار کنیم و هرچه می‌گویند را عمل کنیم.

رضا رویگری که قبل از بازیگری در عرصه موسیقی شناخته شده بود، افزود: این افراد حق ندارند کوچک‌ترین اظهار نظر یا دلسوزی برای مردم داشته باشند چرا که نشان داده‌اند افراد دیکتاتور و خودخواهی هستند که تنها برای منافع شخصی خود حرف می‌زنند، موضع می‌گیرند و مرگ بر… یا درودبر… می‌گویند، کسانی که حتی اراده از خود ندارند و از جای دیگری سرمشق می‌گیرند.

در پایان نظر رویگری را درباره قلاده‌های طلا جویا شدیم که گفت: از من برای بازی در این فیلم دعوت شده بود که بنا به دلایلی نشد در آن بازی کنم. هنوز فیلم را ندیدم، زمانی هم که در جشنواره اکران شد من برای کنرستم در بیروت بودم. حقیقتش آدمی هم نیستم که به سینما بروم برای همین صبر می‌کنم تا به طریقی سی دی آن به دستم برسد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.