به گزارش تریبون مستضعفین انتشار نامهٔ جمعی از رسانههای انقلاب و درخواست آنان برای مناظره نمایندگان ارزشی منتقد به سینما با نمایندگان جریان روشنفکری در سینما با حمایت بسیاری از رسانه گروهها و چهرهها قرار گرفت.
صدا و سیما در مسیر ترویج اباحی گری است
ابراهیم فیاض ضمن همراهی با رسانههای جبهه فرهنگی انقلاب در نقد برنامه هفت گفت: «صدا و سیما با حذف نیروهای حزباللهی و ممنوع التصویر کردن آنها در مسیر ترویج اباحیگری و غربزدگی گام بر میدارد.»(+)
موافقت ضرغامی به نفع این برنامه است
شیخطادی، برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی سیامین جشنواره فیلم فجر در این باره گفت: «قرار نیست برنامه «هفت» به عنوان تریبون شخص و جناح خاصی عمل کند.موافقت ضرغامی با پیشنهاد رسانههای جبهه فرهنگی انقلاب به نفع این برنامه خواهد بود».
وی در این گفتگو افزود: «هفت در کلیت امر برنامه فاخر و در خور هیچ طیف و گروهی از مخاطبان نیست، قبل از این هم نقدهایی مبنی بر تکیه بر محتوا و تکنیک کاری، ازسوی بنده و مهدی فرجی، دکتر جبلی، بهرامی و اکبر نبوی به این برنامه شده تا موضعی بیطرفانه اتخاذ کند. صرفا به برنامهای سرگرم کننده و درام بین شخصیتها و مضامین تبدیل شده است. اگر ماهیت این برنامه در حد و اندازه سینمای ایران بود موفقتر عمل میکرد.»
گردانندگان برنامه هفت برخلاف آرمان و اعتقاد مردم حرکت میکند
سعید مستغاثی منتقد سینما نیز در این باره می گوید: مجری برنامه هفت نمیتواند در بحثها بیطرف باشد و زمانی که احساساتش بروز میکند اجازه برگزاری یک مناظره آزاد را به افراد نمیدهد
وی با اشاره به تداوم برنامه هفت افزود: باید از مسئولان تلویزیون پرسید که چرا این برنامه برخلاف نقاط ضعف فراوانی که دارد همچنان در حال پخش است. این برنامه با عنوان بحث آزاد از رسانهای پخش میشود که ملی بوده و از پول بیتالمال استفاده میکند، برهمین اساس برخلاف آرمانها و اعتقادات مردم عمل کرده و نفع خود را ببیند.
وی در ادامه گفت: این برنامه هیچ تاثیری در سینمای ایران نداشته زیرا همه فیلمها به همان روال گذشته تولید میشوند. هفت از ابتدا میخواست «نود» سینمایی باشد به نحوی که در برخی از بخشها شباهت این دو برنامه کاملا مشهود است.
مستغاثی یاد آور شد: گردانندگان این برنامه نتوانستند موفق باشند زیرا خود آنان به سینما وابسته بوده و به فیلمسازان نیاز دارند برهمین اساس نمیتوانند دیدگاه مستقل داشته و به نقد فیلمها بپردازند. به طور مثال فیلم آقای مهرجویی که یک تیزر دو دقیقهای بود که آن را تبدیل به فیلم کرده بودند اصلا نقد نشد و این در حالی است که این برنامه ادعای روشنفکری دارد. برنامه هفت نیز جزئی از مافیایی سینمای ایران شده و از این سینمای فشل دفاع میکند و به بلندگوی سینمای ایران تبدیل شده است.
این منتقد با اشاره به عدم سازگاری نگرش جیرانی با رسانه ملی افزورد: جیرانی نمیتواند در بحثها بیطرف باشد و زمانی که احساساتش بروز میکند اجازه برگزاری یک مناظره آزاد را به افراد نمیدهد. گردانندگان برنامه هفت برخلاف آرمان و اعتقاد مردم حرکت میکند و به علت وابستگی به سینمای ایران به بلندگویی برای مافیای سینما تبدیل شده است.(+)
مجری برنامه هفت محافظهکار و اهل بده و بستان است
محمدتقیفهیم، منتقد: مجری برنامه هفت در حوزه سینما، محافظهکار و اهل بده و بستان است و در حوزه سیاست هم میخواهد خود را لیدر اپوزیسیون داخلی نشان دهد.
وی همچنین در این باره افزود: درخواست مناظره با عوامل برنامه، حداقل درخواستی است که میشود از تلویزیون کرد. بیانیه صادر شده توسط جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در قالب یک حرکت گفتمانی ارزیابی میشود. این حرکت اتفاق خوبی است و باید در سینما میافتاد. برنامه هفت نیاز به یک تهیهکننده و مجری بیطرف در سیاست و رادیکال در سینما دارد در حالی که جیرانی درست عکس این موضوع عمل میکند.(+)
سلام.
در راستای حمایت از این موضوع،این مطلب در “پایگاه مطالبه آرمانهای انقلاب از صداوسیما”
درج گردید.
موفق باشید
[…] از فعالین فرهنگی انقلاب و همچنین سینما گران انقلابی در مصاحبه هایی جدا گانه به حمایت از این نامه پرداختند. از میان […]