عليرضا سجادپور، مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ، گفت: متاسفانه اخبار نادرستی مبنی بر نظر یکی از مقامات بلند پایه در خصوص این فیلم مطرح شده است که کاملا بیپایه و بیاساس است و از دیدن این اخبار و گسترش آن روی سایتها و پایگاههای خبری شگفت زده شدم.
وی افزود: چگونه سایتهای مختلف به خودشان اجازه میدهند اخبار کاملا بیپایه و اساس را در خصوص مقامات بلند پایه مطرح کنند ومتعجبم چرا برخورد قانونی با آنها صورت نمیگیرد و نمیشود به صرف ادعای یک فرد مجهول یک خبر نادرست را اینگونه گسترده کرد.
سجادپور ادامه داد: بارها گفتهام تصمیم در خصوص اکران فیلمها صرفا باید در سازمان سینمایی کشور صورت بگیرد و در مورد این فیلم وفیلمهای مشابه هم چنین است.
وی با بیان اینکه قرار نیست همه فیلمها با هم اکران شود خاطرنشان کرد: اکران سینمایی ۵۰ هفته دارد و باید برای تمام سال فکر چینش درست اکران را کرد. ۷۰ فیلم علاقهمند هستند در دوره اول و دوم اکران حضور داشته باشند آیا چنین امری عقلا ممکن است؟
مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی ادامه داد: بهتر است به جای خبر سازی و شایعه سازی همه با هم تلاش کنیم قانون مداری در سینمای ایران بیش از پیش حاکم شود و حال که سینما در دو سه سال اخیر به رونق و فعالیت مطلوبی دست یافته و مخاطبین به آثار مختلف و متنوع سینمایی اقبال نشان میدهند، همه در جهت توسعه این فضا بکوشیم و اکیدا از حرکات تخریبی پرهیز کنیم.
وی درباره اکران فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» که پیش از این اعلام شده بود بعد از «سیب و سلما» در گروه «آزادی» اکران میشود گفت: من از اکران این فیلم چیزی نشنیدم و فیلم در زمان مناسبی اکران خواهد شد.
این درحالی است که طی دو هفتهٔ گذشته اخبار رسمی از اکران فیلم «تلفن همراه رییسجمهور» از سوی دستاندرکاران آن، مبنی بر اکران آن بعد از «سیب و سلما» منتشر شده بود و بازتاب خاصی را به همراه نداشت و امروز هم محسن علیاکبری ـ تهیهکننده فیلم ـ از بازبینی مجدد فیلم «تلفن همراه رییسجمهور» برای اکران به ایسنا خبر داده بود و گفته بود: ممکن است این فیلم به اکران چهارشنبه ـ ۲۰ اردیبهشت ماه ـ نرسد.
همچنین حبیب اسماعیلی ـ پخشکننده فیلم ـ از آغاز اکران فیلم در ۵۰ سینما در هفته پیشرو خبر داده بود.
Sorry. No data so far.