رئیس یک شبکه تلویزیونی تونس که فیلمی ضداسلامی را پخش کرده بود میگوید ۶ هزار مسجد در این کشور علیه وی هستند اما دوستان لائیکش همه پشت او را خالی کردهاند.
شبکه تلویزیونی «نسمه» چندی پیش به خاطر پخش یک فیلم کارتونی ضددینی که توسط یکی از اعضای اپوزیسیون ایرانی (مرجان ساتراپی) ساخته شده، مورد اعتراض مردم مسلمان و انقلابی تونس قرار گرفت. مردم خواستار اعدام «نبیل القروی» بودند اما دادگاه وی را به جریمه مالی محکوم کرد.
القروی در مصاحبه با خبرنگار رادیو زمانه (رسانه عناصر ضدانقلاب ایرانی مقیم هلند) گفت: من با نمایش این فیلم میخواستم به تونسیها درباره تکرار انقلاب ایران هشدار دهم. اما معترضان به خانه من ریختند و شعار «الکافر، الکافر» میدادند. آنها حمله کردند به تلویزیون من و گفتند صهیونیست و فراماسون است. آنها دارای ۶ هزار مسجد هستند، یعنی اسلامگراهایی که همه جا از جمله ایران هستند؛ همانهایی که ماجرای کاریکاتوریست دانمارکی را علم کردند.
وی درباره این پرسش که «واکنش دیگران از جمله روشنفکران و جامعه مدنی و رسانهها و گروههای دموکراسی خواه چه بود؟» گفت: هیچ! (محکم میگوید و این کلمه را تکرار میکند). نه از گروهها صدایی بلند شد و نه رسانهها و روزنامه نگاران از من حمایت کردند. در یک لحظه دیدم تنها شدهام. در مقابل ۶ هزار مسجد که حکم قتل مرا دادهاند. من بودم و کسانی که میگفتند خطر اسلامگراها آن قدر جدی نیست و… حالا خاموش شده بودند و اصلاً معلوم نبود کجا هستند. روزنامهها در ذهن و با سکوتشان مرا کشته بودند. معلوم است که ترسیدهام. چه کسی نمیترسد در این شرایط؟
خبرنگار میپرسد «نبیل! من درک نمیکنم. بالاخره در تونس یک دولت جدید روی کار آمده که ادعا میکند سکولار است و دولت اسلامگرایان نیست. چرا از تو حمایت نمیکنند؟» و او پاسخ میدهد: برای اینکه ادعا [ی اسلامگرایی] ندارد ولی در عمل هست. (واضح و شمرده میگوید:) دولت تونس، یک دولت اسلامگراست و از اسلامگراها حمایت میکند. اصلاً آنها مرا پای دادگاه کشاندند. من رسماً پوزش خواستم و گفتم قصد توهین به هیچ فرد و گروه و دینی را ندارم. اما این کافی نبود و آنها مرا به دادگاه کشاندند. ۵۰۰ وکیل و حقوقدان بر ضد من و به طرفداری از آنها مشورت میدادند و من باور دارم که این خواست، خواست دولت جدید تونس بود و در نهایت مرا به پرداخت ۱۵۰۰ یورو جریمه نقدی محکوم کردند اما جالب است بدانید وقتی که من عذرخواهی کردم، همان روشنفکرانی که قبلش کمترین حمایتی از من نکرده بودند و به تماشا نشسته بودند، به من تاختند که نبیل از افراط گراها عذرخواهی کرد. حالا هم مخالفان میگویند به کمتر از نابودی نبیل القروی راضی نیستیم. حس ناامنی همه جا با من است. از من سلمان رشدی دیگری ساختهاند.
یادآور میشود محافل رسانهای غرب پس از پیروزی انقلاب تونس تلاش فراوانی به کار بستهاند تا هویت اسلامی مردم و دولت تونس را کتمان کنند.
Sorry. No data so far.