مراسم بزرگداشت استاد قره باغی، با استقبال پرشور و گرم مردم تبریز در مجتمع سینمایی ۲۲ بهمن برگزار شد.
در این برنامه، روح الله رشیدی، همراهی همیشگی استاد قره باغی با مردم انقلابی و پشت نکردن به آرمان ها را مهمترین فضیلت ایشان نسبت به هنرمندان دیگر عنوان کرد و گفت: وقتی انقلاب در ساحت های مختلف، با تحریم جریان روشنفکری مواجه شد، معدود هنرمندانی مانند قره باغی با انقلاب و سختی هایش ماندند و ایستادند. به گفته ی رشیدی، قره باغی با ایفای صدها اثر در حوزه ی دفاع مقدس، در مستند کردن آرمان های انقلاب، مجاهدت کرده است.
او تاخیر در بزرگداشت قره باغی را حکمت آمیز دانسته و تاکید کرد که در شرایطی که غربت آرمان و فترت هنر را تجربه می کنیم، قدر امثال قره باغی بیش از پیش شناخته می شود.
اصغر فردی، شاعر و پژوهشگر شعر و موسیقی انقلاب، با اشاره به جایگاه قره باغی در دنیای موسیقی، گفت: ما هنوز قدر قره باغی را نشناخته ایم و نمی دانیم که چه گوهری را در میان داریم. او با انتقاد از بی توجهی به آثار ایشان، افزود: باید به این این بیندیشیم که نسل های آینده اگر از ما آثار قره باغی را بخواهند چه نشان شان خواهیم داد. اینها هویت فرهنگی ما هستند که داریم از دست می دهیم شان.
سید محمد میرزمانی، مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد، که خود از پیشکسوتان موسیقی انقلاب محسوب می شود، به سابقه ی آشنایی و همکاری خود با استاد قره باغی اشاره کرده و او را چهره ای بزرگ و تاثیرگذار در جریان هنر انقلاب دانست.
میرزمانی با تاکید بر جایگاه تبریز در حرکت های بزرگ فرهنگی و تاریخی، ابراز امیدواری کرد که بیش از این شاهد اتفاقات و تولیدان فرهنگی و هنری در این شهر باشیم.
استاد قره باغی نیز در این مراسم، با سپاس از مردم، تاکید کرد که برای مردم خوانده و همچنان با آنها خواهد بود.
Sorry. No data so far.