به گزارش تریبون مستضعفین محمود احمدینژاد در سفر استانی خود به خراسان رضوی به مسائل گوناگونی اشاره کرد که یکی از آنها انگیزههای سفرهای استانی و لزوم مردمی رفتار کردن مسئولین بود.
در ادامه بخشهایی از سخنان وی را میخوانید:
احمدینژاد با اشاره به اینکه اهداف دولت نهم و دهم و همان اهداف انقلاب اسلامی است، گفت: خیلیها باور نمیکردند این سفرها شکل بگیرد یا ادامه پیدا کند و در همان ابتدا سخنانی را مبنی به سرانجام نداشتن این سفرها بیان میکردند.
وی گفت: برخی از همکاران که در دولت بودند و بعد دیگر ما را همراهی نکردند در جلسات بعد از سفر اول مخالفت میکردند و میگفتند این خیال است. مگر میشود دولت با همه عرض و طولش شهر به شهر حرکت کند و پاسخگوی مردم باشد.
احمدینژاد تاکید کرد: وقتی اصرار کردیم که میشود این سفرها را ادامه داد، گفتند اشکال نداره چند سفر میروید و خسته میشوید و حرف ما را باور میکنید.
وی با اشاره به اینکه امروز در جوار بارگاه امام رضا صدمین سفر استانی رییس جمهور را اعلام میکنیم و بیان میکنیم که این سفرها ماندگار است؛ گفت: اولین هدف سفر استانی برپایی عدالت است زیرا لازمه شکوفایی انسان عبودیت و یگانه پرستی و عدالت است. اگر عدالت نباشد ارزشها و احکام الهی فرصت تحقق پیدا نمیکند وکرامت انسان تنها در سایه عدالت شکوفا خواهد شد.
احمدینژاد بیان داشت: فاصله میان مناطق محروم و مناطق برخوردار عمیق است و باید کار و فداکاری کنیم تا گوشهای از عدالت در این سرزمین منتشر شود.
وی در تشریح هدف دوم دولت از سفرهای استانی گفت: هدف دیگر خدمت رسانی از نزدیک است. وقتی یک وزیر و معاون رییس جمهور از نزدیک مردم و شرایط را میبیند نگاهش به خدمت گذاری و تصمیم گیری تغییر میکند.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه شنیدن کی بود مانند دیدن، خاطر نشان کرد: مسئولی را که خود از نزدیک مسایل را میبیند، نمیتوان به سادگی فریب داد و اندیشه او را به سمت خاص هدایت کرد.
وی با اشاره به اینکه اساس حاکمیت اسلام در رابطه تنگاتنگ مسوولان با مردم است؛ گفت: مسوولی که در کنار مردم نباشد متعلق به مردم و انقلاب نیست.
احمدینژاد خاطر نشان کرد: سفر استانی کمک میکند که درد، اندیشه و نگاه مردم به حاکمان و مسوولان منتقل شود وگر نه کسانی که از روی کاغذ با مشکلات مردم آشنا میشوند، نهایت کارشان انتقال به بالای شهر و ایجاد حسابهای میلیاردی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه هدف دیگر سفرهای استانی واکاوی رابطه دولت و مردم است، گفت: جلوگیری از فاصله مردم و حکومت مهمترین کاراست زیرا بالاترین افت برای یک حکومت تشکیل طبقه ثروتمندان و حاکمان است که اگر این اتفاق افتاد نباید امید به پیشرفت آن کشور داشت.
احمدینژاد بیان داشت: خود برتربینی، رفاه طلبی و اشرافیگری یک ظلم بزرگ است و کسانی که خود مشکلی نداشته باشند و نیازهای خود را تامین کنند و مشکلات خود را با تلفن برطرف کنند و به فکر مردم نباشند ظلم بزرگی به مردم وارد میکنند.
وی گفت: اگر خدای ناکرده در یک کشوری چنین طبقاتی شکل بگیر باید فاتحه آن ملت را خواند و آن ملت روی پیشرفت و عدالت را نخواهد دید.
احمدینژاد تاکید کرد: دولت برای مردم است و باید به مردم بازگردد و یکی دیگر از اهداف اصلی سفرهای استانی بازگرداندن دولت به ملت بود زیرا دولت بر آمده از ملت است و اگر مردم نباشند دولت، اختیار و حکومت معنا ندارد.
وی گفت: به جای اینکه مردم برای ملاقات با دولت حرکت کنند دولت باید حرکت کند و در خدمت ملت و دست بوس ملت باشد.
احمدینژاد بیان داشت: میل به ممتاز شدن همواره است و اگر لحظهای دولت غفلط کند طبقه ممتاز شکل میگیرد.
وی افزود: فاصله بین دولت و ملت باید از این سرزمین نورانی برچیده شود و شان حاکمان تحت هر عنوانی جز خدمت به ملت نیست و همه بدانند هرکس به غیر از این بیندیشد غاصب است و متعلق به ملت و انقلاب نخواهد بود.
Sorry. No data so far.