«چارلز مورای» از نویسندگان معروف آمریکایی و کارشناس موسسه اینترپرایس آمریکا در کتاب خود که اخیرا به چاپ رسیده است با نام «Coming Apart» به بررسی وضعیت آمریکا در سال ۲۰۱۲ پرداخته و تاکیدکرده است که ثروتمندان آمریکایی ثروتمندتر میشوند و طبقه متوسط آمریکا نیز از سقوط اقتصادی وحشت دارند و فقرا نیز فقیر باقی میمانند. وی در این کتاب خود تصویر تیره و تاری را از آمریکا به نمایش میگذارد که بحثهای گستردهای را در آمریکا ایجاد کرده است.
«چارلز مورای» در کتاب خود مفصلا تشریح میکند که چگونه شکافهای بین فقیر و غنی از سال ۱۹۶۰ در آمریکا مرتبا افزایش پیدا کرده و این مسئله چه خطراتی را میتواند برای جامعه ایجاد کند.
وی همچنین در گفتگویی با «زوددویچه سایتونگ» اظهار داشته است که نگاهی به نیم قرن اخیر در آمریکا نشان میدهد که چرا آمریکای سفید همواره از هم شکافته میشود. یک طبقه پایین جدید در این کشور به وجود آمده که دیگر به ارزشهای سنتی آمریکا توجهی ندارند. البته همچنین طبقه مرفه و ثرومتمند آمریکا که مورای از آنها به عنوان قشر پنج درصدی جامعه آمریکا یاد میکند این گونه از طرف این نویسنده توصیف میشوند که این نخبگان جدید آمریکایی همواره خود را منزوی کرده و نمیخواهند از بقیه جامعه چیزی بدانند.
این نویسنده آمریکایی برای اینکه تزهای خود را بتواند آشکارا ارائه دهد دو مدل شهر تخیلی را مثال میزند که در یکی طبقه مرفه و ثروتمند اقامت دارند (بلمونت) و در دیگری طبقه کارگر و پایین جامعه «فیشتون».
وی همچنین تاکید میکند امروز در فیشتون جنایتهای زیادی به وقوع میپیوندد و هیچ کس نمیتواند در خانهاش را باز بگذارد. مورای در گفتگو با زوددویچه چنین شرایطی را کمتر از یک تراژدی انسانی نمیداند و درباره فروپاشی ارزشهایی که از زمان استقلال جامعه آمریکا این کشور را به قدرتمندترین، بانفوذترین و مرفهترین کشور تبدیل کرده است اظهار تاسف میکند که این ارزشها عبارتند از سخت کوشی، صداقت، مذهب و خانواده.
این نویسنده معروف آمریکایی با اشاره به کاهش ازدواجها در شهر خیالیاش فیشتون بر این عقیده است که ازدواج رشد و پیشرفت مناسب فرزندان را ایجاد میکند و اساسی برای جامعه است.
وی همچنین به بررسی شهر خیالی «بلمونت» که ثروتمندان در آن اقامت دارند پرداخته و تاکید میکند که ازدواج در این شهر بسیار بیشتر است و همه ساکنان آن از تحصیلات عالیه و پول زیاد برخوردارند و فرهنگ خاص خود را دارند.
مورای همچنین از وضعیت رفاه و امکانات زیادی که فرزندان خانوادههای مرفه آمریکایی در اختیار دارند نوشته و تاکید میکند که از نظر کارشناسان علوم اجتماعی در آمریکا اکثر نخبگان جدید که از خانوادههای ثروتمند هستند هیچ روزی را کار بدنی و جسمی انجام ندادهاند و هیچ تصوری درباره روزمره مردم عادی در آمریکا ندارند.
مورای بر این عقیده است که ارزشهای سنتی آمریکا باید بار دیگر توسط همه آمریکاییها زنده شود چه آنها سیاه باشند یا سفید، انگلیسی صحبت کنند یا اسپانیایی.
Sorry. No data so far.