دكتر فرهاد اقطار ضمن بیان اینکه ماهواره یکی از فنآوریهای موثر در ظهور آسیبهای نوپدید است که بروی ثبات و استحکام خانواده اثر گذاشته است، گفت : آمارها نشان میدهد، شبکههای ماهواره در سست شدن بنیان خانواده موثر بوده است.
وی اظهار کرد: شبکههای ماهوارهای با ارائه آموزشهای جنسی غلط و ارائه تبلیغات دروغین در زمینه ترک اعتیاد، به رواج آسیبهای اجتماعی در جامعه دامن زدهاند.
اقطار در ادامه با اشاره به تاثیر «اینترنت» در بروز آسیبهای نوظهور نیز عنوان کرد: در حال حاضر آمار کاربران اینترنت در کشور به ۲۵ میلیون نفر رسیده است و ایران از این منظر رتبه نخست خاورمیانه را دارد، لذا لازم است فرهنگ سازی لازم را در این زمینه انجام شود.
مدیرکل پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به تاثیر «موبایل» در بروز آسیبهای اجتماعی نیز عنوان کرد: خشونت موجود در فیلمهای تلویزیون، کارتونها و انیمیشنها خود به ظهور آسیبهای اجتماعی دامن میزند.
اقطار در ادامه افزود: تمام این فنآوریها خود به بروز آسیبهایی از جمله بدحجابی، فرار دختران، ایجاد مثلث عشقی، ظهور اشکال خاص خانوار دامن زدهاند و لازم است در کنار سنجش آمار و ارقام، علتها و روشهای پیشگیری شناسایی شوند.
وی همچنین با اعلام ایجاد ستاد پیشگیری از آسیبهای نوپدید گفت: تمام ارگانهایی که به نوعی با فن آوریها و عوامل موثر در آسیبهای نوپدید مرتبط هستند، عضوی از این سامانه هستند.
اقطار در ادامه با اعلام راهاندازی سامانه رصد آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: اقدامات پژوهشی لازم برای ایجاد این سامانه انجام شده است و این سامانه با رویکرد تشخیص عوامل محافظت کننده و خطرزا بر اساس منطقه، شهرستان و استان ایجاد میشود.
مدیرکل پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پایان از برپایی همایش آسیبهای نوپدید در بهمن ماه خبر داد.
Sorry. No data so far.