به گزارش تریبون مستضعفین با شروع مذاکرات هستهای بغداد جمعی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی ضمن نامهای سرگشاده به دکتر سعید جلیلی، مذاکرهکننده ارشد جمهوری اسلامی، از تیم مذاکرهکننده جمهوری اسلامی ایران اعلام حمایت کردند و نکاتی که «خط قرمز مذاکرات» نامیدند را به آنها یادآوری کردند.
در این نامه که تا کنون به امضای بیش از صد نفر از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم سیاسی و روابط بینالملل و حقوق بینالملل دانشگاههای تهران رسیده است، با اشاره به موج بیداری ملتهای جهان و «مضحک» خواندن مذاکره با دارندگان سلاح هستهای و حامیان رژیم صهیونیستی مسلح به سلاح هستهای، پذیرش احتمالی پروتکل الحاقی یک «فاجعه» قلمداد شده است.
همچنین در این نامه، با تأکید بر لزوم اعتمادسازی طرف غربی، هرگونه «بازگشت تیم ایرانی به اقدامات صورت گرفته قبلی» منجمله تعلیق هر بخشی از صنعت هستهای کشورمان «خط قرمز» مذاکرات خوانده شده است.
گفتنی است تعداد امضاهای این نامه در حال افزایش است.
متن کامل این نامهی سرگشاده که نسخهای از آن برای تریبون مستضعفین ارسال شده است در ادامه میآید:
بسم رب المستضغفین
بديهى است كه شيطانهاى عالم دست برنميدارند؛ تا وقتى از پا نيفتند، دست برنميدارند. حكومت منحرف و كج و غلط شوروى تا وقتى بود، مثل همين نظام ليبرالسرمايهدارى و -به قول خودشان- ليبرالدموكراسى، با اسلام و جمهورى اسلامى مخالف بود. ميدانيد اينها در صد تا مسئله با هم مخالف بودند، اما در چند مسئله با همديگر توافق داشتند؛ يكى از آن مسائل و در رأس آنها، مبارزهى با قيام اسلام و پيشرفت اسلام و نظام جمهورى اسلامى بود. ولى خب، نظام منحرفِ شيطانىِ شوروى نابود شد، اين يكى هم نابود خواهد شد؛ اما تا هستند، زور خودشان را ميزنند و همهى همت خودشان را به ميدان مىآورند براى مقابلهى با نظام اسلامى؛ البته بلاشك بىفايده است. اگر اين طرف ايستادگى داشته باشد، صبر داشته باشد، اميد را در دل خود از دست ندهد و دنبال كند، قطعاً پيروزى با اين طرف است؛ اين يكى از سنتهاى الهى است. خداى متعال صادق است، اصدق القائلين است؛ «و لينصرنّ اللَّه من ينصره»،(3) «ان تنصروا اللَّه ينصركم».
بیانات سیدناالقائد مهرماه 90 در اجتماع بزرگ بسیجیان کرمانشاه
جناب آقای دکتر جلیلی
نماینده محترم ملت مجاهد ایران و ملتهای مظلوم در مذاکرات بغداد با مستکبرین
ضمن آرزوی موفقیت و کامیابی برای حضرتعالی و تیم همراه در مذاکرات پیش رو ما جمعی از دانشجویان علوم سیاسی و روابط بین الملل و حقوق بین الملل دانشگاههای تهران از آنجایی که یقین داریم تمامی مستضعفان جهان که سی و اندی سال از ما درس مبارزه و ایستادگی گرفته اند در آستانه این پیچ بزرگ تاریخی چشم شان به مذاکرات حساس بغداد و خروجی آن و نتیجه گفت و گوی نمایندگان ایران اسلامی با آمریکا و 5 کشور همراه وی دوخته شده است لازم می دانیم نکاتی چند از مجموع فضاهای موجود در داخل و تحولات بین المللی و افق های پیش رو را که قطعا بدان واقفید محض روشنگری و انجام تکلیف یادآوری کنیم.
یکم. همانطور که می دانید وقوع انقلاب در برخی کشورهای منطقه از سویی و بحران اقتصادی بین المللی از سوی دیگر، شرایطی را ایجاد نموده است که نمایی از تغییرات اساسی در نظام بین الملل است. تغییراتی که اساسا با آنچه «نظم نوین جهانی» خوانده می شد، متفاوت است. ظهور قدرت های جدید همچون چین، هند، برزیل، روسیه، بحران های اقتصادی و مالی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، همگرایی های منطقه ای در جنوب شرق آسیا،گسترش نفوذ ایران اسلامی در آمریکای لاتین، قاره آفریقا، آسیای مرکزی با تلاش های دولت و دیگر دستگاههای مرتبط با سیاست خارجی، شکست استراتژی مبارزه با تروریسم، ناکامی ناتو در افغانستان و مذاکره با طالبان شاهد مثال هایی هستند برای این ادعا که ایالات متحده آمریکا و دولت های نزدیک به آن دیگر نقش هژمونیک خود در معادلات منطقه ای و بین المللی را از دست داده اند و اکنون استقلال از ایالات متحده ی آمریکا ویژگی تمام قدرت های نوظهور و مهمترین شعار کاندیداهای انتخابات کشورهای متحول شده برای جذب آرای توده های تازه بیدار شده است. شاید همین ویژگی برجسته است که تمامی تحلیلگران منصف را به اعتراف واداشته که عمر دنیای دو قطبی شرق و غرب و پس از آن نظام جهانی تک قطبی آمریکایی به سر رسیده و شاهد تقسیم بندی دنیا به دو قطب مستضعفین و مستکبرین و به تعبیر امام آغاز قرن غلبه مستضعفین بر مستکبرین هستیم.
دوم. اساسا اگرچه پای میز مذاکره نشستن و تلاش جهت اعتماد سازی برای 6 کشوری که نه تنها هیچ اعتراضی به کلاهکهای هسته ای یک کشور دیگر همچون رژیم صهیونیستی ندارند و همگی خود نیز تاسیسات هسته ای نظامی دارا می باشند و سرکردهشان خود تنها کشوری است که در طول تاریخ حتی از بمب اتم علیه مظلومین هیروشیما و ناکازاکی استفاده هم کرده است قدری مضحک به نظر میرسد ولی جمهوری اسلامی ایران علی رغم اینکه معتقد است مسئله هسته ای و بحث تاسیسات نظامی یک بهانه بیش نبوده از ابتدای مطرح شدن پرونده ی هسته ای، نسبت به تنویر افکار عمومی اقدامات زیادی انجام داده است. جمهوری اسلامی ایران حتی برای اعتماد سازی از حق اساسی خود چشم پوشی کرده و تمام فعالیت های هسته ای خود از غنی سازی گرفته تا پژوهش در حوزه های انرژی هسته ای را تعلیق کرده است. البته هربار این اقدامات مثبت با زورگویی بیشتر مستکبرین و تصویب قطعنامه های شدید تر همراه شده است. حتی زمانیکه مطابق با مدالیته ی تعریف شده مابین ایران و آژانس در سال 2007، شبهات و مسائل مورد اختلاف در پرونده هسته ای توسط ایران پاسخ گفته شد باز هم با طرح مسائل حاشیه ای و غیر واقع بینانه همچون «مطالعات ادعایی»، پرونده هسته ای ایران باز نگاه داشته شده است.
مثال دیگر بیانیهی تهران است که اگرچه حاصل توافق ایران با برزیل و ترکیه ای محسوب می شد که با چراغ سبز ایالات متحده با ایران گفت و گو کردند ولی بازهم از سوی اعضای 5+1 نادیده گرفته شد تا عدم حسن نیت اینان در ادعاهایشان را اثبات سازد و منتج به قطعنامه ای بر علیه ایران گردید.
وقتی در برابر اینهمه ایستادگی و تلاش برای روشنگری راه حلی جز تصویب قطعنامه و اعمال تحریم های بی اثر نمانده که دیگر خود بانیانش هم بدان پایبند نیستند به انضمام اینکه با عملکرد بد 5+1 به حیثیت نهادهای بین المللی لطمه وارد شده و آلت دست بودنشان بیش از پیش محرز شده است همچنین بعلت مشکلات داخلی این کشورها و قدرت روزافزون ایران اسلامی تهدید تهاجم نظامی هم دیگر کارآمدی لازم را ندارد برخلاف ادعاهای پوچ گاه و بیگاه مستکبرین می توان به این نتیجه رسید که دیگر هیچ گزینه ای روی میز نمانده است.
سوم. آنچه بحث اصلی مذاکرات باید باشد اعتماد سازی آنهم نه از طرف ما بلکه از جانب غربیها برای پایبندی شان به گفتوگوی صادقانه است و گرنه هرگونه اقدام از طرف ایران کما فی السابق هیچ نتیجه ای نخواهد داشت و جز به زیاده خواهی بیشتر زورگویان نخواهد انجامید. قطعا بازگشت پرونده ایران به آژانس و لغو قطعنامه های ضد ایرانی می تواند گام مثبتی از جانب 5+1 بعنوان یک تغییر اساسی در رفتارها تلقی شود.
فاجعه ای به نام پذیرش پروتکل الحاقی بر اساس تجربیات گذشته هیچ منطق عقلی و علمی ندارد. باتوجه به سابقه ی بازرسان آژانس در مراقبت نکردن از اطلاعات محرمانه ایران و درز اطلاعات محرمانه مراکز نظامی و همچنین دانشمندان هسته ای ایران و پیامدهای آن از جمله ترور دانشمندان ما به هیچ وجه عاقلانه نیست که اجازه داده شود تا آنها با استفاده از اختیاراتی که پروتکل در اختیار آنها قرار میدهد(آژانس می تواند بر اساس مقررات پروتکل عملا هر زمان که بخواهد و تقریبا هر نقطه و تاسیساتی را بازدید کند. پروتکل این اختیار را به آزانس می دهد که با ضرب الاجل بسیار کوتاه ، در پاره ای موارد 24 ساعت ، به بازدید تاسیسات بپردازد و روادید لازم را در فرودگاه دریافت دارد) استقلال و امنیت کشور را در معرض خطر جدی قرار می دهد.
از این رو با توجه به تجربیات گذشته و تصمیم بر اساس منافع ملی هرگونه بازگشت تیم ایرانی به اقدامات صورت گرفته قبلی از جمله پذیرش پروتکل الحاقی، بازگشت به بیانیه تهران ، متوقف کردن پیشرفت های هسته ای، تعلیق حتی جزئی هر کدامیک از تاسیسات و رفتارهایی از این قبیل عبور از خطوط قرمز گفتمان انقلاب بوده و صد در صد محکوم است.
ضمن آنکه ما و ملت مبارز و ایستاده ایران به فشارهای سیاسی و رسانه ای وارده به تیم مذاکرهکننده در خارج و داخل برای بزرگنمایی مشکلات و موثر دانستن تحریمها واقفیم ولی هیچ گاه هیچگونه تصمیمگیری با توجیه تحت فشار بودن را به رسمیت نخواهیم شناخت.
لذا بدینوسیله خدمت جنابعالی اعلام میداریم تا زمانیکه تمام عیار با تکیه بر ادبیات و رویکرد امام(ره) برای دفاع از حقوق و منافع مستضعفین در برابر مستکبرین می نشینید فضای آکادمیک و دانشگاهی معتقد به گفتمان امام و انقلاب تمام قد پشت شما ایستاده و آماده هرگونه حمایت و همکاری رسانه ای، علمی، فکری، مشورتی است.
در پایان یادآوری می کنیم آنچه را که رهبر انقلاب سال گذشته در اجتماع مردم پاوه برای امروز و راه موفقیت در مذاکرات اعلام نمودند:
«راه موفقيت اين است كه در مقابل دشمن، انسان يك قدم هم عقبنشينى نكند؛ والّا يك قدم عقبنشينى در مقابل دشمن، موجب تشجيع دشمن در چنگ انداختن و دست انداختن ميشود. جمهورى اسلامى اين افتخار را دارد كه در طول اين سى و دو سال، يك قدم در مقابل دشمن عقبنشينى نكرد. با اينكه فشار زياد بود؛ فشار نظامى بود، فشار امنيتى بود، فشار تحريم بود، فشارهاى سياسى بود، فشارهاى تبليغاتى بود، ولى ما عقبنشينى نكرديم. و من به شما عرض بكنم؛ عزيزان من! برادران! خواهران! جوانان آگاه و روشنفكر اين منطقه! بدانيد ملت ايران و مسئولين كشور بعد از اين هم در مقابل باجخواهى و فشار دشمنان، يك قدم عقبنشينى نخواهند كرد.»
و العاقبه للذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا
اسامی امضا کنندگان تا این زمان:
۱. مرتضی کیا
۲. مصطفی زالی
۳. محمد ذوقی
۴. مجید بهستانی
۵. مریم شاملو
۶. حسین باقرلو
۷. مجتبی رضازاده
۸. رحیم بایزیدی
۹. حامد توحیدی
۱۰. محمد شمس الدین عبداللهی نژاد
۱۱. جواد حق گو
۱۲. مرتضی نوری
۱۳. رضا امیرزاده
۱۴. جوادآجرلو
۱۵. لیلی سعیدی منش
۱۶. سجاد مصطفی پور
۱۷. سبحان عرب زاده
۱۸. محمدحسین فرهادیان
۱۹. مصطفی موسی پسندی معرف اسلامی و علوم ارتباطات
۲۰. سعید طایفی
۲۱. محمد ناظم عباسپور
۲۲. محمد رفیعی
۲۳. سید علی حسینی کهدوئیه
۲۴. اصغر منصوریان
۲۵. صادق جهانبخش
۲۶. امیر استکی
۲۷. اصغر حکمتیان
۲۸. حجت زمانی راد
۲۹. محمد کمالی
۳۰. میثم قهرمان
۳۱. محمدرضا صفار حیدری
۳۲. هادی محمدیان
۳۳. سعید زنگنه
۳۴. علی توحیدی زاده
۳۵. محمد صالحی
۳۶. سروش سیدیان هاشمی
۳۷. صابر محمد پور
۳۸. سجاد خالقی
۳۹. عمران حاجی زاده
۴۰. اکبر سلطان زاده
۴۱. جواد عبدی
۴۲. عابد گل کرمی
۴۳. محمود فریدونی
۴۴. یونس خسروی
۴۵. سید محمد حسینی
۴۶. رضا عزیزی
۴۷. مریم ماهانی
۴۸. ستار آهنین جان
۴۹. جواد نوری زاده
۵۰. مهدی خدائی
۵۱. علی خسروی
۵۲. علی نائینی
۵۳. حمید مردانیان
۵۴. علیرضا غلامی تهرانی
۵۵. رضا مددی
۵۶. جواد دهقانی
۵۷. محمد امیرزاده
۵۸. احمد نادی
۵۹. سمانه شفیع زاده
۶۰. محمود شکوهمند
۶۱. سعید میرزایی
۶۲. احمد رستمی
۶۳. مهدی حسینی
۶۴. محمد امین صلواتیان
۶۵. رضا رنجبران
۶۶. سعید عبدی
۶۷. حجت جبار دخت
۶۸. بهنام نباتی
۶۹. حمیدرضا محمدی
۷۰. امیر حسین حسینی
۷۱. محمد عبدالحسین زاده
۷۲. احسان شاه علی
۷۳. علیرضا جمشیدی
۷۴. مجتبی جوادی
۷۵. کرامت محمدی
۷۶. مرتضی تیموری
۷۷. حسین ذوالفقاری
۷۸. حسین بالازاده
۷۹. شهاب الدین کاظمی
۸۰. مسعود ندافان
۸۱. جواد رضایی
۸۲. حجت صالحی
۸۳. مصطفی محمدی
۸۴. مهرداد بیگی
۸۵. مسعود احمدی
۸۶. مهدی امیری
۸۷. صادق بایرامی
۸۸. سجاد اسد بیگی
۸۹. محسن حبیبی
۹۰. هادی نظیف
۹۱. مهدی فلاحیان
۹۲. مصطفی حضوری
۹۳. محمد حسن تاج
۹۴. مصطفی طاهری
۹۵. محسن فیضی
۹۶. ایمان آقایی
۹۷. مهدی خزعلی
۹۸. محمد صادق خزعلی
۹۹. محمد رضا عدومی زاده
۱۰۰. محمدرضا عبدیان
۱۰۱. مهدی مبین
۱۰۲. امیرحسین وفایی
۱۰۳. سید مهران موسوی
۱۰۴. سید مصطفی بلادیان
۱۰۵. علی آقا جانی
۱۰۶. علیرضا پهلوان
۱۰۷. پرهام روشنایی
۱۰۸. سید مصطفی کاشفی
۱۰۹. امید زحمتی
۱۱۰. محمد هادی راجی
۱۱۱. محمد جواد رفیعی
۱۱۲. محمد رضا رشیدی
۱۱۳. جواد مجیدی
۱۱۴. سید محسن موسوی فر
۱۱۵. مسعود عنابستانی
۱۱۶. علی اصغر مالک
۱۱۷. جواد مصطفی لو
۱۱۸. سلمان زالی
۱۱۹. حامد سروریان
۱۲۰. امیر آذر فر
۱۲۱. سید مصطفی حسینی
۱۲۲. علی سلیمانی
۱۲۳. علیرضا خسروی
۱۲۴. مهدی علی حسینی
۱۲۵. سید مهدی طباطبائی
۱۲۶. سید مصطفی صالح نژاد
۱۲۷. علی تقی نژاد
۱۲۸. محمد آشوری
۱۲۹. حسن خدادی
۱۳۰. رضا حسن زاده
ظاهرا خیلی شکمتون سیر و جبیتون پره.. دغدغه این ندارین که گرونی و بی دارویی داره چه سر مردم میاره.. دغدغه این ندارین که دخترای مردم روز به روز میرن به سمت خود فروشی از فقر و بدبختی.. شرم کنید و یه کم هم مردم ببینید .. دانشجو هستید که باشید .. اگه جنگ بشه هفت تا سوراخ موش براتون کمه
آراد عزیز
درجواب شما تنها می توانم این آیه از قرآن را ذکر کنم که :
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ
محمّد (ص) فرستاده خداست و افرادى كه با او هستند در برابر كفّار سرسخت و شديد، و در ميان خود مهربانند
الفتح / 29
این فرمان خداوند است و ربطی به شکم سیری و یا فقر مردم و یا پیراهن عثمان ندارد !!!