فرمانده دانشگاه جامع امام حسين (ع) از اهدای تنديس شهيد حسن باقری همزمان با سالروز شهادت اين شهيد به نخبگان عرصه دفاعی كشور خبر داد.
سردار حسين ظريفمنش، دبير همايش «امنيت پايدار» امروز، نهم خردادماه در نشستی خبری كه در حاشيه اين همايش برگزار شد، در مورد ضرورتها و اهداف برگزاری اين همايش اظهار كرد: نظام جمهوری اسلامی ايران در طول حيات خود با چالشهای امنيتی جدیای مواجه شده است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسين (ع) با اشاره به تلاشهای گروهكهای منافقين، رژيم بعث عراق و فتنهگران داخلی برای ايجاد ناامنی در مقطعهای مختلف زمانی گفت: با حضور باصلابت مردم و تدبير حكيمانه رهبر معظم انقلاب اين توطئهها خنثی شد.
وی ادامه داد: تجربيات و موفقيتهای ايران در برابر چالشهای امنيتی در سی سال گذشته درسها و پيامهايی دارد كه بايد تبديل به آموزه و دانش شده و به صورت مدون و جمعبندی شده قابل ارائه باشد.
ظريفمنش خاطرنشان كرد: دانشگاه جامع امام حسين(ع) به عنوان اتاق فكر سپاه در صدد است تا منويات و خواستههای رهبری مبنی بر اينكه سپاه به يك خودكفايی برسد، اقداماتی انجام داده دهد كه همايش امنيت پايدار يكی از اين اقدامات است.
وی با بيان اينكه 340 مقاله از سوی انديشمندان و محققان به دبيرخانه اين همايش ارسال شده است، گفت: نگاه ما به دستاوردهای علمی اين همايش به گونهای است كه امنيت را عينی و واقعی ببيند و برای خود و جامعه تعريف روشن و مؤلفههای واضحی از امنيت ارائه داده شود.
وی يادآور شد: مجموعه مقالات اين همايش در كتابی جمعآوری شده و به دستگاهها و نهادهايی كه در زمينه ايجاد امنيت نقش دارند، ارائه میشود.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسين (ع) در ادامه با اعلام خبر برگزاری همايش «خليج فارس، تنگه هرمز؛ فرصتها و چالشها» در نيمه دوم سال گفت: اين همايش با توجه به اهميت خليج فارس و تنگه هرمز و وزن ژئوپلتيك اين مجموعه برگزار خواهد شد.
ظريفمنش ادامه داد: همچنين در سالروز شهادت شهيد حسن باقری، تنديسی با عنوان اين شهيد به كسانيكه در عرصه دفاعی (نظامی، امنيتی و فرهنگی) تلاشهای عالمانه مبتنی بر انديشهورزی بومی و آموزههای اسلامی و تجربه ارزشمند سه دهه گذشته داشتهاند، اهدا خواهد شد.
Sorry. No data so far.