چهارشنبه 30 می 12 | 16:45

«آخوند باید بمب انرژی باشد» در همشهری آیه

در این شماره به موضوعاتی چون وظایف روحانیون، پدیده رشوه‌، اعتکاف و برخی دیگر از مسائل مربوط به خانواده و جامعه ایرانی پرداخته شده است. روحانی نام‌آشنا و محبوب یعنی «شهاب مرادی» در گفت‌وگویی با همشهری آیه با عنوان «آخوند باید بمب انرژی باشد» از سبک زندگی دینی و هم‌چنین وظایف و سبک‌زندگی بایسته روحانیون سخن گفته است.


به گزارش تریبون مستضعفین شماره‌ی خرداد ماه «همشهری آیه» بر روی پیشخوان روزنامه‌فروشی‌ها و مراکز فرهنگی قرار گرفته است.

در این شماره به موضوعاتی چون وظایف روحانیون، پدیده رشوه‌، اعتکاف و برخی دیگر از مسائل مربوط به خانواده و جامعه پرداخته شده است.

شهاب مرادی و بمب‌ انرژی‌ای که آخوندها باید باشند

عکس روی جلد این شماره روحانی نام‌آشنا و محبوب جوانان یعنی «شهاب مرادی» است، وی در گفت‌وگویی با همشهری آیه از سبک زندگی دینی و هم‌چنین وظایف و سبک‌زندگی بایسته روحانیون سخن گفته است، در این گفت‌وگو با عنوان «آخوند باید بمب انرژی باشد» می‌خوانیم: «من در خانه فقط یک پدر هستم. یک دوست ولی اقتدار و نفوذم را دارم. چون تحقیر نمی‌کنم، معلم‌بازی و اوستابازی در نمی‌آورم. به بچه‌ها فرصت اشتباه می‌دهم. آن‌ها را برای نمایش و سری توی سرها درآوردن  و به تعبیری مسابقه تریبت نمی‌کنم. آن‌ها زندگی می‌کنند و من هم در کنارشان در تمامی لحظاتی که خسته‌ام، با هم از یک بازی ساده‌ی کودکانه تا دیدن کارتون لذت می‌بریم.»

مرادی در بخش دیگری از گفت‌وگو از فعالیت‌هایش می‌گوید: «من در هفته سه کلاس دارم. یکی همین «کلاس مجردها»، یکی «زندگی نوپا» و دیگری هم کلاس آموزش مشاوره برای روحانیون. مشکلات و نیازهای روز جامعه را مدام رصد می‌کنم و احساسم این‌ است که امروز چند مسأله مهم داریم که باید برایش برنامه‌ریزی کرد. مهم‌ترین نیاز امروز جوانان ازدواج است. این موضوع ارتباط مستقیمی با توسعه و پیشرفت دارد. دومین نکته‌ای که اهمیت دارد، موضوع طلاق است که ارتباط مستقیمی با مورد اول دارد.»

وی در قسمتی از مصاحبه به استعدادهایی اشاره می‌کند که یک روحانی برای تعامل با مردم باید داشته باشد و اضافه می‌کند: «برخی خانواده‌ها نباید بچه کج‌وکوله‌شان را که هیچ‌جایی قبول نمی‌کند، به حوزه بفرستند. کسی که به حوزه می‌آید باید بمب انگیزه و انرژی باشد.»

گزارشی از کلاس‌ مجردهای حجت‌الاسلام مرادی در ادامه‌ی این مصاحبه آمده است.

پرونده‌ی این شماره به «رشوه» اختصاص یافته است. بررسی فقهی روش‌های جدید داد و ستد رشوه، اثرات رشوه‌خواری بر خانواده و جامعه، رشوه در تاریخ اسلام، احکام اسلامی پیرامون رشوه و هم‌چنین بررسی رشوه‌هایی که پرشکان دریافت می‌کنند و به بحث گذاشتن آن با قائم مقام سازمان نظام پزشکی مطالب این پرونده را تشکیل می‌دهند.

گفت‌وگو با کاتب قرآن؛ عثمان طه

در بخش دین و زندگی شماره جدید همشهری آیه که به بررسی سبک زندگی اسلامی می‌پردازد پنج گفت‌وگوی ویژه‌ی خواندنی منتشر شده است.

«من، عثمان طه زنده هستم!» گفت‌وگویی است با کاتب نام‌آور قرآن کریم «عثمان حسین طه» است که ساکن مدینه منوره است. وی که دوستدار شیعیان و ایرانیان و مسلط به زبان فارسی است در این گفت‌وگو از سابقه خوشنویسی و ارادت‌اش به ایرانیان می‌گوید.

گفت‌وگوی دوم اختصاص به رفتگر شهرداری بجنورد دارد که چندی پیش خبر اقدام اخلاقی‌اش در بازگرداندن کیف گم‌شده‌ي پر از پول و اسناد به صاحبش خبرساز شده بود. وی در این مصاحبه از دشواری‌های زندگی و شغل‌اش می‌گوید و اهتمامش به روزی حلال و عمل اخلاقی‌اش را این‌گونه توجیه می‌کند: «اگر کسی با آشغال‌ها زندگی را سر کند بهتر از این است که خودش آشغال باشد.»

مؤذن و قاری قرآنی که به طبابت و اداره‌کردن عطاری مشغول است در مصاحبه‌ي بعدی از زندگی اش می‌گوید.

بانوی مسلمان فرانسوی‌ و شگفتی از خلق و خوی ایرانی‌ها

آخرین مصاحبه ویژه این شماره به گفت‌وگو با خانم «سمیه ژوبرت» بانوی فرانسوی است که سال‌هاست به اسلام گرویده و هم‌اکنون شهروند ایران است. خانم ژوبرت در این گفت‌وگو از اسلام‌آوردنش و تلقی‌اش از جامعه ایرانی می‌گوید. در بخشی از این گفت‌وگو درباره جامعه ایرانی می‌گوید: «مهم‌ترین خصوصیت ایرانی‌ها مهربانی آن‌هاست اما نمی‌دانم چرا در جمع‌های خصوصی آن‌قدر به هم تعارف می‌کنند، در صورتی که در اجتماع به راحتی حق یکدیگر را پایمال می‌کنند! کاش این دو رفتار کمی‌تعدیل می‌شد.»

وی در ادامه از فعالیت‌های هنری و ادبی‌اش برای کودکان ایرانی می‌گوید و خاطر نشان می‌کند: «هم‌اینک در انجمن حمایت از کودکان کار با بچه‌هایی که از محرومیت‌های مختلف رنج می‌برند در زمینه کاردستی و نقاشی فعالیت می‌کنم. مطمئنم اگر تشکیل خانواده نمی‌دادم به دور دنیا سفر می‌کردم تا به کودکان آسیب‌دیده کشورهای مختلف در حد توانم کمک کنم.»

خانم ژوبرت در بخشی از این گفت‌وگو با اشاره به این که حجاب را آزادانه پذیرفته است درحالی که معمولا حجاب را به دختران تحمیل می‌کنند درباره پدیده بدحجابی در کشورمان می‌گوید: «آرایش بعضی از خانم‌های ایرانی برای من واقعا جای سؤال است! این سبک آرایش را در شأن یک زن مسلمان نمی‌دانم. اگر برای زن مهم باشد او را به دلیل شخصیت‌اش می‌پذیرند، دیگر این‌کارها و خود را در معرض نمایش گذاشتن‌ها برای چیست؟»

در این شماره‌ي همشهری آیه مطالب متنوع و متعدد دیگر من جمله راهنمای خرید انگشتر عقیق و بررسی توهین به امام نقی (ع) و بازخوانی سیره ایشان به چشم می‌خورد.

جدیدترین شماره همشهری آیه در ۱۱۴ صفحه و به بهای۱۰۰۰ تومان روی پیشخوان‌ها در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.