شنبه 02 ژوئن 12 | 18:55

داستان حکم ارتداد یک مداح در شماره جدید خیمه

در شماره جدید خیمه به موضوعاتی چون مداحی اهل‌بیت، منبر و خطبا، بررسی و بازخوانی زیارت جامعه کبیره، سیره‌ی امام نقی(ع)، فعالیت‌ها و کانون‌های قرآنی، هنر انقلاب اسلامی و مروری تحلیلی بر تاریخ صدر اسلام پرداخته شده است. «محمدرضا طاهری» در گفت‌‌وگو با خیمه می‌گوید: «گفته بودند اگر در ولادت امام رضا کف بزنید حکمی که امام برای سلمان رشدی داد من برای شما می‌دهم.»


به گزارش تریبون مستضعفین شماره ۸۷ ماهنامه خیمه منتشر شد.

در شماره اردیبهشت‌ماه خیمه به موضوعاتی چون مداحی اهل بیت، منبر و خطبا، زیارت و مخالفت‌ها با آن، خاطراتی از سیدمهدی قوام، بررسی و بازخوانی زیارت جامعه کبیره، سیره‌ی امام نقی(ع)، فعالیت‌ها و کانون‌های قرآنی، هنر انقلاب اسلامی، حجاب و مروری تحلیلی بر تاریخ صدر اسلام پرداخته شده است. در این شماره آثار و گفتارهایی از علامه محمدتقی جعفری، سیدعلی موسوی گرمارودی، رضا امیرخانی، محمدحسین رجبی دوانی، سیدمجتبی حسینی، علی اکبر رشاد، محسن مؤمنی و سیدناصر هاشم زاده به چاپ رسیده است. هم‌چنین گفت‌وگوهایی با محمدرضا طاهری و سید حسام‌الدین سراج نیز در این نشریه منتشر شده است.

 عکس روی جلد این شماره را «محمدرضا طاهری» به خود اختصاص داده است. وی در گفت‌وگویی درباره سبک‌های جدید مداحی و مولودی‌خوانی‌ها سخن گفته است. وی در این گفت‌وگو با اشاره به مخالفت بسیاری از مراجع و روحانیون با مولودی‌خوانی و کف زدن در این مراسم‌ها می‌گوید: «گفته بودند اگر در ولادت امام رضا کف بزنید حکمی که امام برای سلمان رشدی داد من برای شما می‌دهم.» وی با نقل کش و قوس‌های این ماجرا چنین ادامه می‌دهد: «از رهبر معظم انقلاب سؤال کردم اگر شما صلاح نمی‌دانید ما این برنامه‌های مولودی را نگیریم. فرمودند: نه، برنامه شما را دیده‌ایم و جهات شرعی‌اش هم رعایت می‌شود.»

«حجة‌الاسلام محمدعلی تاج لنگرودی» و پسرانش «حجة‌الاسلام محسن تاج لنگرودی» و «حجة‌الاسلام مسعود تاج لنگرودی» از منبری‌های باسابقه‌ي تهران در گفت‌وگویی با خیمه از بایسته‌های منبر و خطابه سخن گفته‌اند. در این گفت‌وگو با عنوان «آقای خوشوقت گفتند: ساده حرف بزن» از لزوم عامل بودن منبری‌ها به گفته‌هایشان و هم‌چنین همراهی با حکومت اسلامی و دامن نزدن به سیاه‌نمایی‌ها بحث شده است. حاج محمدعلی در این گفت‌وگو درباره لزوم عدم کاسبی از راه دین می‌گوید: «آیت‌الله خوشوقت به ما می‌گفتند که اکر پاکتی هم گرفتید، نشمرید؛ چون در چشم مردم صورت خوبی ندارد و خودمان خراب می‌شویم.»

«این کارها قسمت هرکس نمی‌شود» عنوان گفت‌وگویی با «حسام‌الدین سراج» خواننده کشورمان است که از هنر و موسیقی دینی می‌گوید. وی با افتخار به این که برای اهل بیت‌ هم خوانده است با نقد از کارهای صوری که در مناسبت‌های مذهبی از تلویزیون پخش می‌شود می‌گوید: «سرود پخش می‌کنند و تصاویر حرم امام رضا علیه‌السلام را نشان می‌دهند. این شعر پاپ هیچ ربطی به حضرت رضا علیه‌السلام ندارد.»

گفت‌وگوی دیگر این شماره به «محسن مؤمنی» مدیر حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی حول «کارهای بر زمین‌مانده هنر انقلاب» اختصاص یافته است. وی در این گفت‌وگو از لزوم نیروسازی برای انقلاب به جای برگزاری همایش‌های متعدد و برنامه‌های حوزه هنری برای عملی کردن این موضوع می‌گوید. در بخشی از این گفت‌وگو می‌خوانیم: «ما به جوانان اعتماد می‌کنیم و البته آن‌ها گاهی اشتباه می‌کنند، مگر بقیه اشتباه نمی‌کنند؟ حواس ما باید بیشتر جمع باشد.»

گفت‌وگو با «سید ناصر هاشم‌زاده» نویسنده فیلم‌نامه «سیب و سلما» از دیگر مطالب این شماره است. وی که از سینماگران انقلابی و متعهد به شمار می‌رود و در کارنامه‌اش فیلم‌نامه سینمایی‌های موفقی چون «بچه‌های آسمان»، «بید مجنون»، «باران»، «زیر نور ماه»، «رنگ خدا»، «آواز گنجشک‌ها» و… را دارد، در این گفت‌وگو از هنری دینی می‌گوید: «هنر دینی متکی بر معرفت و آگاهی است و نتیجه این معرفت، اخلاص است. یعنی اگر در هنر دینی چیزی که تجلی می‌کند «او» نباشد، دیگر هنر دینی نیست.»

گفت‌وگو با یکی از مادران شهدای دفاع مقدس که هر هفته بر مزار فرزند شهیدش حاضر می‌شود و مقاله‌ي منتشر نشده‌ای از «حجة‌الاسلام محمدعلی جاودان» که در آن با تأسی به تعلیمات استادش «علامه سید مرتضی عسگری» تحلیلی جریانشناسانه به تاریخ صدر اسلام و انحرافی که به صورت نرم از اسلام ناب رخ داد می‌پردازد.

شماره جدید ماهنامه خیمه در ۱۲۸ صفحه به بهای ۳۰۰۰ تومان در روزنامه‌فروشی‌ها و مراکز فرهنگی در دسترس علاقه‌مندان به معارف اهل‌بیت قرار دارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.