دکتر یدالله جوانی– ملت ايران با مشاركت سياسي ۸۵ درصدي، علاوه بر ركوردزني در جهان، زلزلهاي سياسي در اردوگاه دشمنانش پديد آورد، لكن رفتار فتنهگران مانع از آن شد تا نظام جمهوري اسلامي بتواند از دستاوردهاي ارزشمند اين حماسه بزرگ در عرصههاي گوناگون داخلي، منطقهاي و بينالمللي بهرهگيرد.
در خصوص فتنه ۸۸ از ابعاد و زواياي گوناگون ميتوان سخن گفت و حقيقتاً در اين راستا گفتنيها بسيار است. برخي از زواياي اين فتنه بزرگ و عميق، فقط با گذر زمان و افشاي اسناد سري در آينده روشن خواهد شد.
حضرت امام خامنهاي (مدظلهالعالي) در سال ۱۳۸۸ در ديدار دانشآموزان با معظمله، مطلب ظريفي را در اين خصوص بيان فرمودند كه نيازمند تأمل است. ايشان قريب به اين مضمون فرمودند كه، در آينده كه ما نخواهيم بود ولي شما خواهيد بود، آنگاه كه اسناد در غرب فاش و فشارها از روي قلمها براي انتشار اين اسناد برداشته شود، خواهيد ديد كه براي به وجود آوردن اين فتنه، چه سرمايهگذاريهايي كرده بودند.
يكي از نكات، از صدها نكته در خصوص فتنه ۸۸، به ماهيت حوادث پس از انتخابات برمي گردد. پيچيدگي برخي از پديدهها و رخدادهاي اجتماعي، به گونهاي است كه صاحبنظران به راحتي نميتوانند در مورد تمامي ابعاد، زوايا و ماهيت آنها به صورت اجماعي اظهار نظر نمايند.
حوادث پس از انتخابات دهم را ميتوان از اين نوع پديدهها دانست. بنابر اين بررسي، مطالعه و انجام پروژههاي تحقيقاتي در خصوص اين نوع پديدهها يك ضرورت اجتناب ناپذير است، البته كساني كه بر مسائل سياسي، فرهنگي و اجتماعي كشور اشراف داشته و به طور مستمر، دقيق و علمي حوادث در حوزههاي گوناگون را رصد ميكنند حتي به راحتي ميتوانند قبل از وقوع يك حادثه و پيدايي يك پديده سياسي يا اجتماعي، در خصوص آن اظهار نظر و وقايع در حال وقوع را به درستي پيشبيني كنند.
در خصوص فتنه ۸۸، موضوع اينگونه بود كه افراد صاحبنظر و داراي اشراف خبري و تحليلي بر مسائل سياسي كشور، با ملاحظه پارهاي از مسائل كه برخي چهرهها و گروههاي سياسي بيان ميداشتند، به اين باور رسيده بودند كه انتخابات ۸۸ از تمامي انتخابات در دوران پس از انقلاب اسلامي متفاوت خواهد بود. تفاوت از اين حيث كه شواهد و قرائن بسياري از طراحي يك توطئه براندازانه و پيادهسازي آن در بستر انتخابات حكايت ميكرد.
درواقع كساني كه از دهه دوم انقلاب به دنبال ايجاد دگرگوني در ماهيت نظام اسلامي بودند با ورود به ساختار قدرت و تسلط بر قوه مجريه، قوه مقننه و شوراها در دوره موسوم به اصلاحات تلاش كردند خواسته خود را تحقق بخشند، پس از كنار زده شدن از قدرت سياسي از سوي مردم بر اساس الگوي انقلاب مخملي براي بازگشت به قدرت در انتخابات دهم رياست جمهوري برنامهريزي كردند.
متأسفانه اين توطئه شوم و براندازانه را برخي از خواص جامعه با تأخير متوجه شده و همين بيبصيرتي موجب شد كه فتنهگران بتوانند براي يك دوره هشت ماهه، مشكلاتي را براي نظام اسلامي پديد آورند و در اين مدت خسارات غيرقابل جبراني را وارد سازند. با توجه به اينكه هستند معدود افرادي كه با توجه به حجم بالاي تبليغات دشمنان و جريان فتنهانگيز، همچنان در مورد ماهيت اين حوادث ممكن است ابهام داشته باشند، تأمل در موارد زير، ميتواند ماهيت براندازانه فتنه ۸۸ را آشكارتر نمايد.
۱- شروع زمزمهها و بيان دغدغهها در باب سلامت انتخابات دهم از سال ۱۳۸۷ از سوي كساني كه بعدها كميته صيانت از آرا را تشكيل داده و اين شعارها را در ميتينگهاي تبليغاتي موسوي بين جوانان ترويج نمودند كه:
«اگر تقلب نشه/ ميرحسين رئيسجمهور ميشه»
«اگر تقلب بشه/ ايران قيامت ميشه»
۲- تشكيل جبههاي از عناصر، جريانها و طيفهاي مختلف فكري در داخل و خارج پشت سر ميرحسين موسوي ماهيت اين جبهه و حضور جريانها و عناصر ضدانقلابي، معاند و محارب در آن، با ادعاي موسوي مبني بر پيروي از خط امام و پيادهسازي جمهوري اسلامي براساس نسخه اصلي كه امام (ره) نوشته بودند همخواني نداشت.
عناصري در داخل و خارج كشور در اين انتخابات در حمايت از موسوي وارد صحنه شدند كه طي ۳۰ سال گذشته به دليل ضديت با نظام ديني، در هيچ انتخاباتي شركت نكرده بودند.
۳- بسيج رسانههاي غربي و ضدانقلابي در حمايت از ميرحسين در انتخابات.
۴- انتخاب رنگ سبز براي متحد ساختن و ايجاد فضاهاي مهيج براي هواداران بر اساس مدل انقلابهاي رنگي. جالب است كه در برخي از شبكههاي ماهوارهاي در روزهاي قبل و بعد از انتخابات، مجريان و كارشناسان در برخي از برنامهها پيگير حوادث ايران با همين نماد سبز حضور پيدا ميكردند.
۵- اعلام پيروزي موسوي در انتخابات قبل از شمارش آرا و متهم ساختن نظام اسلامي به تقلب در انتخابات.
۶- ناديده گرفتن قانون از سوي فتنهگران و تلاش براي ابطال انتخابات و اثبات حقانيت ادعاهاي خود با لشكركشي خياباني.
۷- شعارهاي كف خياباني از سوي هواداران فتنهگران كه نه تنها با ارزشهاي انقلابي، بلكه با ارزشهاي ديني، مذهبي و مليناسازگاري داشت.
۸- حمايت قدرتهاي غربي از فتنهگران و اغتشاشگران.
۹- حمايت تمامي جريانها و گروههاي ضدانقلابي از قبيل منافقين، سلطنتطلبها و… از جريان فتنهگر و حضور در صحنههاي مقابله با نظام.
۱۰- اعترافات متهمين حوادث پس از انتخابات در دادگاهها و فاش شدن ارتباطات عوامل اصلي فتنه با اجانب و كشورهاي منطقه و فرامنطقهاي براي دريافت كمكهاي مالي و معنوي.
هر يك از محورهاي مورد اشاره نياز به تبيين و تشريح دارد و براي هر محور اسناد و مدارك فراواني وجود دارد؛ اسناد و مداركي كه نشان ميدهد فتنهگران كه بعضاً سابقه انقلابي داشته و سر سفره انقلاب و نظام اسلامي نان خورده و بزرگ شدند تا كجا سقوط كرده و حاضر شدند اينگونه با دست دادن به دشمنان به ملت خود خيانت كرده و به ميراث گرانسنگ امام راحل و عظيمالشأن ضربه بزنند.
Sorry. No data so far.