مجتبی ثابتی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس، در خصوص درخواست وزیر امور خارجه کشورمان به وزیر خارجه انگلیس برای ارتقاء سطح روابط با انگلیس گفت: در طول ۳۳ سال انقلاب اسلامی خواست عمومی و اراده ملت ایران برای ارتقاء رابطه دیپلماتیک با دولت انگلیس نبوده است، زیرا نمیتوان از خباثتهایی که در طول تاریخ و مخصوصا بعد از انقلاب اسلامی دولت انگلیس علیه ملت ایران انجام داده است، چشم پوشی کرد.
ثابتی در مورد مطالبه دانشجویان برای کاهش روابط با انگلیس تصریح کرد: دانشجویان مثل همیشه در اعلام مواضع پیشقدم بودند و همانطور که سال گذشته اعلام کردند به شدت با ارتقاء سطح روابط دیپلماتیک با انگلیس مخالف هستند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی درخواست دانشجویان را برای کاهش روابط ایران با انگلیس تمکین کرد، اظهار داشت: مجلس هشتم شورای اسلامی که در پی مطالبه دانشجویان قانون کاهش روابط با انگلیس را تصویب کرد، موضع انقلابی نمایندگان مجلس را نشان داد، که به نظر جنبش دانشجویی تصویب این قانون یکی از بزنگاههای مثبت مجلس هشتم شورای اسلامی به شمار میآید.
ثابتی با اشاره به اینکه دولت انگلیس در بحث هستهای ایران کارشکنیهای بسیاری را انجام داده است، تاکید کرد: در مذاکرات اخیر ۱+۵ انگلیس کارشکنیهای بسیاری برای تحقق مذاکرات در پرتو NPT و بایستههای بینالمللی انجام داد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در مورد مطالبه مردم از شورای امنیت ملی در مذاکرات هستهای، گفت: با توجه به اینکه دولت انگلیس کارشکنیهای بسیاری در مذاکرات هستهای انجام داد، از این رو مردم ایران از نمایندگان شورای امنیت به شدت پیگیر و مطالبهگر حق قانونی ملت خود هستند.
این فعال دانشجویی با طرح این سوال که آقای صالحی در طول ۳۳ سال عمر انقلاب اسلامی چه بهرهای از روابط انگلیس با ایران به دست آمده است، تشریح کرد: در دولت اصلاحات که آقای خاتمی بحث گفتوگوی تمدنها را مطرح کرد، شاهد بودیم گفتوگوی تمدنها دهنکجی غرب علیه ایران را به همراه داشت.
وی افزود: به فرض آنکه روابط دیپلماتیک ایران با انگلیس گسترش یابد و حتی سفیر انگلیس به ایران برگردد چه نتیجهای برای ایران خواهد داشت.
ثابتی در بررسی نتایج امنیتی رابطه با انگلیس اذعان کرد: قطعا منافع انگلیس ایجاب نمیکند که از هوچیگریهای سیاسی و امنیتی خود دست بردارد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در مورد منافع اقتصادی انگلیس در ایران تاکید کرد: در طول ۳۳ سال گذشته شاهد بودیم که منفعت اقتصادی کلان در سطح کالاهای اساسی با انگلیس وجود نداشت و مداوم انگلیس از تحریمهای یک طرفه در مقابل ایران حمایت میکرد.
این فعال دانشجویی به تجربه ناخوشایند دولت اصلاحات برای افزایش روابط با انگلیس اشاره کرد و گفت: در دوره اصلاحات که روابط ایران با انگلیس افزایش یافته بود و بعد از سفر جکستون به ایران شاهد بودیم که این روابط علیه ملت ایران استفاده میشود زیرا فقط امتیازاتی را به این کشور میدادیم در حالی که از فرصتهای خود نیز میگذشتیم.
ثابتی با بیان اینکه در درخواست وزیر امور خارجه کشورمان توجیه سیاسی و اخلاقی مشاهده نمیشود، تاکید کرد: امیدواریم رئیس جمهور با این رویکرد مقابله کند؛ البته من احتمال میدهم که این کار بدون هماهنگی با احمدینژاد صورت گرفته باشد.
Sorry. No data so far.