محمد حسین استادآقا کارشناس مسائل سیاسی ،در مورد لزوم انسجام احزاب در کشور و تشکیل باشگاه احزاب اظهار داشت: آنچه به عنوان الگوی تحزب غربی مطرح است و برخی از احزاب در داخل کشور نیز این مسیر را طی میکنند نه مفید است و نه معضلی از مشکلات مردم را حل میکند چرا که کسانی که این مدل را پیگیری میکنند صرفا در صدد دست یافتن به قدرت سیاسی هستند.
خانه احزاب الگوی مطلوب تحزب انقلابی نیست
استادآقا با اشاره به برخی سخنان مقام معظم رهبری درباره اینگونه احزاب گفت: ایشان گفتند که ما جلوی فعالیتشان را نمیگیریم اما در عین حال این احزاب را مفید و حلال مشکلات نیز نمیدانیم.
این فعال سیاسی با تاکید بر نیاز کشور به وجود احزاب تصریح کرد: نگاه ما درباره احزاب منطبق با الگوی فعلی و آنچه که در خانه احزاب پیگیری میشد نیست؛ حتی پیشنهاد باشگاه احزاب هم همانند آن است.
وی با بیان اینکه «حزب به معنای حضور جمعی از افراد همفکر برای ارتقای معرفتی جامعه است» یادآور شد: رهبر معظم انقلاب درباره تحزب فرمودند که احزاب باید بتوانند برای ارتقای ارزشهای دینی و انقلابی و انتشار آن در جامعه تلاش کنند و از طریق برنامهریزی آن را به سراسر کشور منتقل میکنند.
احزاب باید انگیزهای انقلابی را بالا ببرند
وی با یادآوری اینکه این نوع تحزب در کشور سهم انگیزهای انقلابی را بالا میبرد و مردم نیز در انتخابات میتوانند گزینه اصلح را انتخاب کنند خاطرنشان کرد: بنابراین احزاب به جای اینکه به مردم بگویند به چه کسی رای بدهید میتوانند تعیین کنند که به چه معیارهایی باید رای داد.
استاد آقا با اشاره به اینکه اگر نگاه احزاب معطوف به قدرت سیاسی باشد آنها مشکلی از جامعه حل نخواهند کرد افزود: ما باید با الگویی که مقام معظم رهبری ارائه کردند به دنبال ارتقای سطح معرفتی و انقلابی مردم باشیم.
وی گفت: اگر نگاه غیر شایسته سالاری و قبیلهای بر احزابمان حاکم باشد آنها کاری از پیش نمیبرند.
این کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: الگوی برتر حزبی آن چیزی است که مقام معظم رهبری گفتند اما در حال حاضر بیشتر احزاب بهدنبال دستیابی به قدرتند اما با این حال باید در این حالت نیز معیارهای قانونی تعیین و به عملکرد احزاب رسیدگی شود.
لزوم تعیین معیار برای احزاب کشور
وی کمیسیون ماده احزاب را برای ساماندهی احزاب کشور یک الگو دانست.
استادآقا در ادامه به لزوم تعیین معیارهای حداقلی برای احزاب اشاره کرد و گفت: برخی احزاب حتی معیارهای حداقلی را نیز رعایت نمیکنند در حالی که باید برای آن فکری کرد تا بتوانیم در انتخابات منظمتر حرکت کنیم.
این کارشناس سیاسی با اشاره به انحلال برخی احزاب در کشورمان پس از وقایع سال ۸۸ خاطرنشان کرد: احزاب کشور در انتخابات دچار آشفتگی میشوند از این رو اگر آنها قانونمند شوند در مواقع خاصی همچون فتنه ۸۸ دچار مشکل نشده و به کشور صدمه وارد نمیکنند.
Sorry. No data so far.