صاحبعلی منافی، در زمینه فعالیت خود در حوزه نانو گفت: از سال ۱۳۸۴ با سنتز و ارزیابی نانومواد، نانوکامپوزیت و تولید نانولوله های کربنی به روش CVD وارد عرصه نانو شدم و در حال حاضر تا حدودی کل فعالیتهای اینجانب در حوزه فناوری نانو است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد شاهرود با اشاره به هدف فناوری نانو تصریح کرد: کنترل مشخصات و دستیابی به مواد در مقیاس خیلی کوچک به اندازه ۱۰۰-۱ نانومتر را فناوری نانو میگویند؛ نانو توانسته است خودش را در تمام شاخه های علوم وارد کرده و انقلابی را در دنیای تحقیقات ایجاد کند.
وی گفت: محققان کشور ما در زمینه پژوهش و تحقیقات در تمام علوم از جمله نانوتکنولوژی بسیار توانمند هستند، به طوری که ایران در تولید علم و فناوری نانو در جهان رتبه ۱۲ را دارد؛ اما متاسفانه در زمینه صنعتی کردن پژوهشهای صورت گرفته بسیار ضعیف هستیم و هنوز موفق به ساخت تجهیزاتSEM، TEM، AFMو غیره نشدهایم.
منافی در ادامه افزود: باید محققان در زمینه فیزیک، مواد و شیمی با تلاش و پشتکار گام بلندی را در این راستا بردارند. البته لازم به ذکر است پژوهشگران کشورمان موفق به ساخت میکروسکوپ تونلی روبشی (STM) با کیفیت بسیار عالی شده اند و حتی تعدادی از آن را به کشور مالزی نیز صادر کردهاند و در زمینه تولید نانوالیاف و نانولولههای کربنی نیز در بخش صنعت اقدامات قابل توجهی انجام شده است.عضو کمپ نانو آسیا بیان کرد: علاقه دانشجویان این واحد به فناوری نانو نسبت به واحدهای دیگر نسبتا زیاد است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دانشگاه قراردادهایی با شرکتهای وابسته به فناوری نانو منعقد کرده است که با برگزاری کلاسهای مقدماتی و پیشرفته برای دانشجویان علوم پایه، فنی و مهندسی و پزشکی، این دانش در دانشگاه بیش از پیش ارتقا خواهد یافت.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شاهرود در پایان گفت: با توجه به اهمیتی که نانو در صنعت و تحقیقات دارد امید است بودجه خوبی از طریق ریاست این واحد دانشگاهی جهت خرید تجهیزات آزمایشگاهی در اختیار حوزه پژوهش دانشگاه قرار داده شود، و شرایط طوری فراهم گردد که درشان دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه باشد و امکانات لازم در اختیار آنان قرار گیرد.
Sorry. No data so far.