هفته گذشته تلویزیون صدای آمریکا در برنامه ایی تحت عنوان «خبرگزاری فارس؛ کارنامه یک دهه» با حضور چند فراری از ایران از جمله فرهمند علیپور که بزرگترین فعالیت سیاسیاش حضور کمتر از ۲ ساله در گروه سیاسی خبرگزاری فارس بود، برگزار کرد.
دروغهای گفته شده در این برنامه از سوی به اصطلاح کارشناساس برنامه «بخوانید فراریان از ایران» بخصوص آقای علیپور آنقدر مضحک و تاسف آور بود که حتی دوستان سابق علیپور در خبرگزاری فارس از بیان این جملات تعجب و به آن اعتراض کردند.
قبل از اشاره به چند دروغ آقای علیپور، ذکر نکاتی ضروری است:
اول اینکه ورود این فراری وطن فروش به خبرگزاری فارس در سال ۱۳۸۵ بود و اخراجش هم در سال ۱۳۸۶ به خاطر کم کاری و نداشتن کارایی اتفاق افتاد.
دوم اینکه آقای علیپور در خبرگزاری فارس دارای حوزه خاص و مهمی از گروه سیاسی نبود و وی صرفا با حزب اعتماد ملی و سخنگوی این حزب که خود جزو یکی از فراریان از کشور است، در ارتباط بود و فقط اخبار همین حزب را منعکس میکرد که بعضا هم خبرهای سوخته تحویل میداد.
سوم اینکه آقای علیپور یک بار از خبرگزاری فارس اخراج شد و بعد از یک ماه مجددا با وساطت یکی از مسئولین گروه سیاسی به خبرگزاری بازگشت اما مجددا به دلیل نداشتن کارایی از فارس اخراج شد که در دست نوشتههای خود به این موضوع اشاره دارد.
چهارم اینکه این فراری قبل از اخراج دومش نامه ایی به یکی از مسئولین وقت گروه سیاسی مینویسد و به بیعرضه گی و نداشتن کارایی خود اعتراف میکند که دست خط وی موجود است. همچنین در این دست نوشته تاکید میکند که کار سرویس سیاسی فارس روزهای روشنی در عمرش است.
اما دروغهای این فراری برای صدای آمریکا؛
این فرد در بخشی از مصاحبه خود عنوان میکند که «مهدی فضایلی مدیرعامل وقت خبرگزاری برنامه ایی داشت که سه خبرنگار اصلاح طلب را جذب کند که عطا افشاری، مسعود لواسانی و من سه خبرنگار اصلاح طلبی بودیم که جذب فارس شدیم».
این جملات دروغین آنقدر مضحک است که دوستان خود وی هم بعد از دیدن این مصاحبه به وی معترض شدند. فتاح غلامی از دوستان نزدیک علیپور که سالها در فارس کار میکرد و گرایش اصلاح طلبی داشت بعد از این مصاحبه گفت که این اظهارات که «ما سه نفر بعنوان خبرنگار اصلاح طلب جذب فارس شدیم» اشتباه محض است چرا که در فارس خبرنگاران اصلاح طلب زیادی بودند.
اما مسئولین صدای آمریکا باید بدانند که مرحوم عطا افشاری در هیچ رسانه اصلاح طلب کار نکرده بود و هیچ سابقه کار در بین اصلاح طلبان نداشت. افشاری خبرنگار بسیار زرنگ و کار کشته ایی بود که با اصلاح طلبان بر حسب کار ارتباط داشت و با بسیاری از آنها رفیق بود. افشاری معلم وزارت آموزش و پرورش و خبرنگار شبکه خبر بود که جذب فارس شد و در حوزه دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام کار میکرد که در آن زمان دولت اصلاح طلبان بر سر کار بود.
جذب افشاری در فارس نه به خاطر اصلاح طلبی بودنش بلکه به خاطر تسلط بر کار خبر و حرفه ایی بودنش بود.
نکته دیگر در خصوص جذب خود علیپور است.
تا آنجا که من به یاد دارم و مسئولین وقت فارس هم آنرا تائید میکنند، در مقطعی خبرگزاری فارس طی فراخوانی از همه خبرنگاران دعوت به همکاری کرده بود که مراجعه کنندگان با پر کردن فرمهایی و پس از ارزیابی دعوت به همکاری میشدند که این فراری نیز از همین طریق جذب فارس شد. بنابراین اصلا نه فضایلی علیپور را میشناخت تا دستور جذب وی را بدهد و نه کسی به دنبال جذب وی بود.
از طرف دیگر شروع بکار علیپور در فارس بعد از چهار سال از آغاز بکار این خبرگزاری بود و قبل از وی چند خبرنگار اصلاح طلب جذب فارس شده بودند بطوریکه اولین خبرنگار جذب شده گروه سیاسی فارس یک خانمی بوده که سالها کار در روزهایهای اصلاح طلب را در کارنامه خود دارد.
اما در پایان خطاب به وطن فروشان باید گفت که خود اینجانب سالها در خبرگزاری فارس کار کردم و انتقادات زیادی به عملکرد این خبرگزاری بعد از مدیریت آقای فضایلی، داشته و دارم و در همین داخل کشور حرفهای خود را زدم اما معتقدم که دم تکانی علیپور برای صدای آمریکا نه برای انتقاد وی از نحوه عملکرد خبرگزاری است چرا که وی بعد از رویت حکم اخراج با دست خط خود به صراحت تاکید میکند که «سرویس سیاسی روزهای روشنی در عمرم خواهد بود، گرچه این روزها گاهی صاف، آرام و آفتابی بود و گاهی بارانی، اما زیبایی و لذت آن نیز در همین ویژگی نهفته بود»
در هر حال علیپور و علیپورها در آن طرف آب برای چند روز ماندن باید مطابق میل ضد انقلاب و سلطنت طلبان وطن فروشی کنند اما باید بدانند که تاریخ مصرف آنها روزی سپری خواهد شد و این دروغها و خود شیرینیها فایده ایی برای آنها نخواهد داشت.
Sorry. No data so far.