نسرین سلطانخواه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در ضیافت شام که شب گذشته با حضور پرفسور پیتر آگرا، برنده جایزه نوبل و همراهانش برگزار شد، گفت: توسعه علم و فناوری در دنیای امروز حاصل تمدنهای بیشمار و تلاش همه انسانها در کل تاریخ است که در زمانهای مختلف از ایران تا مصر و از چین تا هند به عنوان میراث بشری برای ما به یادگار مانده است.
وی با اشاره به اینکه بشر همیشه در فکر کشف رموز جهان و توسعه دانش و خلاقیت بوده است، ادامه داد: این دانشی که در طول تاریخ به دست ما رسیده است و امروز به شکل انفجار اطلاعات و جهش فناوری خود را نشان میدهد، متعلق به یک کشور یا مردم خاصی نیست بلکه به همه جهانیان تعلق دارد که در طول تاریخ، ابنای بشر برای دست یافتن به آن تلاش کردهاند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: همه ابنای بشر حق دارند از این میراث بزرگ و دانش به یادگار مانده، برای زندگی بهتر و رفاه بهرهمند شوند و حضور این ۲ دانشمند در کشور ایران گویای همه این مسئله است که دانشمندان و محققان باید به دور از ستیز و انحصارطلبی برای دستیابی به علم و دانش در کنار هم تلاش کنند.
وی گفت: ایران طی سه سال گذشته شاهد پیشرفتهای زیادی در عرصههای علم و فناوری بوده است و رشد علمی کشور براساس مقالات چاپ شده و آمارهایی که پایگاههای اطلاعاتی اعلام میکنند و این رشد را تایید میکنند، نشان میدهد که تحریمهایی که اروپا و آمریکا بر ما تحمیل کردهاند نه تنها برای محققان ایرانی محدودیت و تهدید نبوده است بلکه همه تهدیدها، به فرصتی تبدیل شده است که سرعت رشد و شکوفایی کشور ایران در عرصههای علمی را بیشتر و بیشتر کند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: امروز در کشور ما فناوری هستهای بومی شده است و پرتاب ماهوارههای کوچک و ساخت داروهای بیولوژیک و رادیوداروها در کشور ما توسط محققان امکان پذیر شده است و در تمامی این زمینهها آمادگی داریم دانش فنی و یافتههای علمی خود را در اختیار کشورهای دیگر قرار دهیم.
وی در خاتمه ضمن ابراز خرسندی از حضور پرفسور پیتر آگرا در کشور ایران، ابراز امیدواری کرد که روزی فرارسد تا همه ابنای بشر بتوانند در سایه صلح و عدالت در کنار هم زندگی کنند.
Sorry. No data so far.