یکشنبه 11 جولای 10 | 16:36

شفیعی کدکنی به ایران بازگشت

استاد دانشگاه تهران پس از اقدامات کذب جریانات ضد انقلاب در سال گذشته مبنی بر خروج همیشگی او از کشورمان، دوشنبه هفته گذشته وارد ایران شد و بر این اساس از روز چهارشنبه نیز فعالیت خود را در این دانشگاه از سر خواهد گرفت.


در حدود یک سال پیش و زمانی که استاد محمدرضا شفیعی کدکنی، برای تحصیل به دانشگاه پرینستون آمریکا رفت، برخی از رسانه‌ها بدون هیچ دلیل و استنادی خبر از رفتن دائمی استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران داده بودند. همچنین در همین زمان خبرهایی تائید نشده مبنی بر صدور حکم بازنشستگی شفیعی کدکنی به گوش می‌رسید.
این اخبار ضد و نقیض از سوی جریان‌های ضد انقلاب در سال گذشته موجب آن شد که این رسانه‌های منتسب به فتنه‌گران از فرصت مطالعاتی استاد شفیعی کدکنی سوء‌‌استفاده کرده و از این اقدام به عنوان فرار او به خارج از کشور یاد کنند.
با این حال پس از صدور انتشارات اخباری کذب در همان زمان، دانشگاه تهران با صدور تکذیبیه و یادداشتی بر تمام حدس و گمان‌ها پایان داد و بر این اساس مشخص شد که این نویسنده و شاعر کشورمان تنها به قصد گذراندن دوره مطالعاتی، کشور را ترک کرده که پس از بازگشت به ایران بر سر کرسی تدریس خود در دانشگاه تهران نیز حاضر خواهد شد.
در همین ارتباط آنگونه که در خبرها نیز آمده، استاد دانشگاه تهران، پس از گذشت دوره یکساله مطالعاتی هم‌اکنون و از دوشنبه هفته گذشته وارد ایران شده و بر این اساس از روز چهارشنبه نیز فعالیت خود را در این دانشگاه از سر خواهد گرفت.
کدکنی از جمله نویسندگان و شاعران شناخته شده کشورمان به شمار می‌رود که با تخلص “م. سرشک” اشعارش را منتشر می‌کند. همچنین در میان آثار نظری او کتاب “موسیقی شعر” دارای جایگاهی ویژه است و در میان مجموعه اشعارش نیز “در کوچه باغهای نشابور” آوازه بیشتری دارد.
تصحیح غزلیات شمس و همه آثار عطار و تألیف صور خیال در شعر فارسی، زمینه اجتماعی شعر فارسی، زمزمه‌ها، شبخوانی، از زبان برگ، بوی جوی مولیان، از بودن‌ و سرودن، مثل درخت‌ در شب‌ باران و هزاره‌ دوم‌ آهوی‌ کوهی، صور خیال در شعر فارسی، موسیقی شعر، تصحیح اسرارالتوحید نوشتهٔ محمد بن منور، تصحیح تاریخ نیشابور نوشتهٔ حاکم نیشابوری، تصحیح آثار عطار نیشابوری، تصحیح مختارنامه، تصحیح مصیبت نامه، تصحیح منطق‌الطیر، تصحیح اسرارنامه، تصحیح دیوان عطار و تصحیح آفرینش و تاریخ از دیگر آثار او به شمار می‌رود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.